Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Iberské prase starší než 10 měsíců. Kousek masa z oblasti boku prasete, mezi Panceta a Barriguera, a krájený na proužky. Lagarto de Manto z iberského prasete je vynikající řez získaný z iberských prasat starších než 10 měsíců, známých svou neporovnatelnou chutí a kvalitou. Tento libový kousek se nachází v oblasti boku, mezi pancetou a barriguera, a je prezentován v tenkých proužcích, které...
Portfolio (15)
Španělsko, Madrid
...Tento řez je velmi atraktivní pro grilování, skládá se z iberských vepřových žeber řezaných ze středu. Mohou být vakuově baleny, v flow packu a ve ski packu, ale ten poslední je menší. Export může být čerstvý nebo mražený.
Portfolio (3)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play