Španělsko, Guijuelo-Salamanca
... dodává jedinečnou texturu a vysoký obsah libového masa ideální pro různé kulinářské přípravy. Jeho hmotnost se pohybuje mezi 150 a 225 gramy, což z něj činí ideální řez pro pečení, grilování nebo gurmánské pokrmy. Chováni na svobodě a krmeni žaludy, iberská prasata poskytují maso vynikající chuti a šťavnatosti. Ideální pro ty, kteří hledají autentický iberský zážitek v každém soustu.
Portfolio (15)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
...Náš Lomo de Bellota Ibérico má intenzivní burgundskou barvu s perleťovými tukovými žilkami, jemnou a hladkou texturu, intenzivní a trvalou chuť, intenzivní a příjemnou vůni. Pomalu probíhající proces přirozeného sušení a marináda z papriky a přírodního koření, které rodina používá po tři generace, dodávají našemu lomu de bellota ibérico neporovnatelný buket.
Portfolio (55)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
OD ROKU 1983 Produkty Masné BRISA, S.L. je rodinná firma sídlící v Guijuelu, která má více než 35 let zkušeností s výrobou vysoce kvalitních iberských produktů. Její počátky sahají do března 1983, kdy byla otevřena malá továrna o rozloze přibližně tisíc metrů čtverečních v centru města Guijuelo. Místo, kde byly postaveny první provozy, byla stará továrna na foie gras, která se jmenovala BRISA, od...
Španělsko, Cuarte De Huerva
... pasoucí se na svobodě po dobu alespoň čtyř měsíců, obvykle od října do února) živí žaludy (las bellotas ve španělštině). Čistý iberský lomo „Cinco Jotas“ se vyznačuje mírně pikantní a uzenou dochutí. Čistá hmotnost: 450 g / 900 g Prezentace: lomo balené vakuově, uvnitř originálního kartonového válce.
Portfolio (10)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play