<p>La MALVIN je dnes jednou z nejvýznamnějších společností v oblasti materiálů a technologií pro stavebnictví, s více než 40 lety zkušeností. V průběhu let se dokázala přizpůsobit neustále se vyvíjejícímu trhu a usiluje o dosažení nejvyšších kvalitativních standardů vytvářením kvalitních produktů s garantovanými výkony. MALVIN dnes stojí po boku projektantů, prodejců a aplikátorů s širokým sortime...
Od roku 1972 Tassinari Rubinetterie působí v oblasti hydraulických armatur. Jejím cílem je postupně a kontinuálně zvyšovat svou zkušenost a profesionalitu, vybírat nejlepší produkty dostupné na trhu, volit nejvhodnější řešení a nabízet širokou škálu zboží k okamžitému dodání. Její zkušenosti umožňují co nejlépe uspokojit požadavky a problémy zákazníků podle různých potřeb. Společnost se specializu...
...Nasekané opražené jádra jsou dále zpracovávána pomocí nejlepších strojů na zpracování potravin na trhu, aby se vyrobila pasta, která je homogenní a nejvyšší kvality. Bio Nocciola vyrábí pastu z lískových oříšků, jejíž velikost se pohybuje od 20 do 40 mikronů. Tento chutný hotový produkt neobsahuje žádné další konzervanty ani aromata.
...100% ČISTÁ PASTA Z LÍSKOVÝCH OŘECHŮ, BEZ ADITIV A STABILIZÁTORŮ, JE VYROBENA Z RŮZNÝCH STUPŇŮ PRAŽENÍ. PASTA Z LÍSKOVÝCH OŘECHŮ JE POLOTOVAR, KTERÝ SE VYZNACUJE PRAŽENÍM, KTERÉ JI DÁVÁ INTENZIVNÍ CHUŤ A ZAJIŠŤUJE, ŽE ZŮSTÁVÁ DLOUHO HOMOGENNÍ A KRÉMOVÁ. JE ŽÁDANÁ JAKO HLAVNÍ SLOŽKA VÝROBCI VAFEL, POMAZÁNEK, ČOKOLÁDY, NÁPOJŮ Z LÍSKOVÝCH OŘECHŮ, TAKÉ V ZPRACOVÁNÍ ZMRZLINY A PEKAŘSKÉM PRŮMYSLU. TENTO PRODUKT SE POUŽÍVÁ K PŘÍPRAVĚ SLADKOSTÍ A ZMRZLINY A DÁVÁ KÁVĚ A ČOKOLÁDĚ ZVLÁŠTNÍ CHUŤ.
Vášeň pro výrobu kvalitních produktů podle tradice
KDO JSME
V roce 2019 se rodina Pallante, již aktivní v segmentu suchých těstovin, rozhodla investovat a obnovit historický závod ve Fiscianu, který přetvořila na Industrie Alimentari Pallante, modernizací zařízení za účelem zajištění nejlepší kvality svých produktů.
PRODUKČNÍ LINKY
Vznikla linka Fresca & Buona od Pasta Reggia s cílem nabízet exc...
...Pasta z lískových oříšků je v kuchyni vysoce univerzální potravina. Používá se převážně v sladkých přípravách, její využití je především v produkci zmrzliny, ale skvěle se hodí také na přípravu krémů nebo jako náplň do pečiva. Důvodem širokého použití v sladkých přípravách je charakteristické aroma, které dokáže ještě více zvýraznit chuť krémů, dezertů nebo náplní do dortů a větrníků...
Eli.S.An Natural Food je mladá společnost s inovativními nápady, ale s hluboce zakořeněným přesvědčením: jsme to, co jíme. Tak vzniká Pastaelisan, produkt, který je přísně vyroben v Itálii a spojuje tradici, inovaci a výzkum. 100% italská tvrdá pšenice, bronzové formy, mikrobiologicky čistá voda, pomalé sušení, řemeslná výroba a nové nápady: to jsou tajemství našich potravin pro zdraví. To, co nás...
Od roku 1990 se společnost Tartufi Bianconi specializuje na zpracování lanýžů a výrobu typických produktů z surovin pocházejících z Umbrie. Nejen čerstvé sezónní produkty, ale také široká škála omáček a koření s lanýži, houbami hříbky a navíc ragú, lanýžový olej, pesto, lanýžový med, balsamico, pálivé bylinky a sušené houby, lanýžové máslo, lanýžové risotto, lanýžové těstoviny, lanýžové pyré, pašt...
...Silikonová pasta pro přidání, která se míchá v poměru 1:1. Pro masky, opravy atd.
Dostupné ve 4 tvrdostech:
65 shore(A) (středně nízká tvrdost, vysoká elasticita a extrémně vysoká reprodukce detailů), 75 shore(A) (střední tvrdost, střední elasticita, vysoká reprodukce detailů), 85 shore(A) (středně vysoká tvrdost, střední tuhost, vysoká reprodukce detailů), 95 shore(A) (extrémní tvrdost, vysoká tuhost, vysoká reprodukce detailů; pro nahrazení sádry).
- Dobrá zpracovatelnost
- Vynikající reprodukce detailů...
...Rajče San Marzano, typické rajče z této oblasti, má intenzivní chuť a aroma. Stejně tak je slavná pasta di Gragnano. Výrobci jsou vybíráni mezi nejlepšími v Kampánii, aby mohli zákazníkům zaručit nejlepší produkty, které tato oblast může nabídnout.
Společnost Uniesport je přímým výrobcem lískových ořechů Tonda Gentile Romana a jejich derivátů, jako jsou pražené lískové ořechy, nakrájené pražené lískové ořechy, prášek z pražených lískových ořechů a pasta z lískových ořechů, jak konvenčních, tak organických produktů. Také vyvážíme různé druhy sušeného ovoce a různé typy polotovarů: mandlovou pastu, pistáciovou pastu, pastu z piniových oříšků...
... zejména na mlékárenské závody pro výrobu jakéhokoli typu "pasta filata"…sýra, jako je mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata atd. Také se specializujeme na výrobu a modernizaci mini mlékárenských linek s různými výrobními kapacitami.
-Všechny naše MINI mlékárny jsou "na míru" podle specifických požadavků zákazníka.
Jako zemědělská družstva se zabýváme pěstováním lískových oříšků Piemonte IGP na našich polích. Produkt, který získáváme, je poté skladován ve skladu a v případě potřeby zpracován v naší laboratoři, čímž získáváme všechny možné deriváty. Produkty, které vyrábíme, jsou: loupané lískové oříšky, pražené lískové oříšky, pasta z lískových oříšků a pomazánky s 55 % lískových oříšků. Naše produkty lze zakoupit přímo v prodejně vedle firmy nebo online. Nabízíme také poradenské služby v oblasti pěstování, práci na zakázku a skladování.
...Osteria Romana di Simmi je restaurace nacházející se v historickém centru Říma, jen kousek od Campo de'Fiori a Trastevere. Tradice, kuchyně a historie se zde spojují, aby našim hostům nabídly jedinečnou atmosféru. Kuchyně je typicky římská, jako například pasta alla carbonara, pasta all'amatriciana, karcifky po římsku a mnoho dalších typických specialit. Je také známá svými vždy čerstvými rybími...
... charakterizované šedou srstí, s tendencí k tmavě šedé na krku, v Itálii se převážně chová v jižních vnitrozemských oblastech, jako jsou Abruzzo, Basilicata, Kalábrie, Kampánie, Molise a Apulie), nebo MOZZARELLE DEL CILENTO (slavná mozzarella z Battipaglie) či PASTA LUCANA jako Orecchiette, Fusilli, Strascinati, Cavatelli a mnoho dalších typů, SOTTOLI, SOPPRESSATE, SUŠENÉ KLOBÁSY a spousta dalších dobrot... TERRA MIA se snaží najít tyto poklady a přinést je na váš stůl.
... posiluje. Grafická podoba loga se obnovuje, spojuje se s chvályhodnou iniciativou partnerství s Nadací Umberto Veronesi, zařazením do sortimentu produktů pod značkou Rosiello®, s řadou Pasta Rosiello® Formati Speciali a nakonec zařazením vyhledávaných čerstvých celozrnných těstovin do široké nabídky těstovin v chladničce. Firemní volby jsou považovány za klíčové pro dominanci na regálech italského a zahraničního trhu.
Jsme producentem extra panenského olivového oleje a také prodáváme širokou škálu italských delikates, jako je organická pasta, pekárenské výrobky, extra panenský olivový olej, konzervovaná zelenina, paštiky, džemy, šafrán atd. Všechny produkty jsou vybírány od místních výrobců, které známe osobně. Dodáváme do více než 200 zemí a produkty, které preferujete, si můžete objednat v našem online obchodě na webových stránkách www.gelsomora.com...
Zpracování suchých těstovin: použitá metoda zpracování je jemná a skládá se v podstatě ze 4 různých fází: Fáze hnětení: používáme výhradně 100% italské semoliny z tvrdé pšenice s vysokým obsahem bílkovin. Každý tvar těstovin vyžaduje vhodnou směs semoliny a vody. Studené hnětení (nepřesahující 35 °C) brání "termální denaturaci" lepku, cenné látky obsažené v pšenici. Fáze lisování a tvarování: z li...
...Pasta Fresca la Madia se nachází v Pesaru na adrese Via Casella 10, v oblasti. Naše společnost se specializuje na čerstvé těstoviny, gastronomii, řeznictví a piadinerii. Navštivte naše webové stránky: http://www.pastafrescalamadiapesaro.it/. Sledujte naši Facebookovou stránku: https://www.facebook.com/La-Madia-pasta-fresca-312674575603762/?fref=ts. Pro jakékoli dotazy a informace nás kontaktujte na čísle: 07211790148.
Více než dvacet let nabízí Soft Sweet svým zákazníkům produkty vynikající kvality za velmi výhodné ceny. Soft Sweet vše pro svět cake designu. Neustálé hledání inovativních produktů pro cake design dělá naši společnost nejnavštěvovanější na webu. S 180 m² máme k dispozici obrovský sortiment a doplňky v tomto odvětví. Několik příkladů: potahovací hmota, plastické čokoláda, gumová pasta, poleva...
řemeslná dílna na čerstvé vaječné těstoviny, plněné těstoviny s čerstvými a sezónními produkty, v mnoha formátech, včetně přizpůsobených, za bezkonkurenční ceny!!! Protože pro nás jsou kvalita a poctivost základními surovinami skutečné chuti....kontaktujte nás, budeme vám plně k dispozici!!
...borlotti fazole, cannellini fazole, bílé španělské fazole, červené ledvinové fazole, čočka, kompotované broskve, produkty v oleji, houby, artyčoky. Sorvillo Donato Srl je potravinářská společnost na jihu Itálie specializující se na výrobu a export italských produktů, jako je rajčatová pasta a omáčka, loupaná a krájená rajčata, konzervované luštěniny a ovoce, produkty v oleji a octě. Produkujeme: rajčatovou pastu a omáčku, loupaná a krájená rajčata, konzervované luštěniny a ovoce, produkty v oleji a octě.