Itálie, Imperia
... jednoduché dekantaci v podzemní hromadě. Je balen v historické ribbované lahvi s mechanickým uzávěrem: k každé lahvi je připojen korkový nalévač. Etiketa produktu V 'Přílohách' naleznete etiketu s nutričními údaji a dalšími informacemi o produktu. Párování „Pinzimolio“ je obzvlášť vhodný pro dochucení čerstvé zeleniny (celer, fenykl, ředkvičky, artyčoky, mrkev, rajčata) a je zvlášť vynikající na dip.
Portfolio (44)
Itálie, MILANO
... společenské a neformální jídla. Značka Heinz prodává více než 5 700 produktů ve 200 zemích a značka je vlastněna společností The Kraft Heinz Company, pátou největší potravinářskou společností na světě. Heinz je již známou značkou a její omáčky jsou uznávány jako ten nezbytný prvek, který činí každé jídlo skutečným chuťovým zážitkem, který lze sdílet s přáteli. Ingredience: Rajčata (148g na 100g rajčatového kečupu), ocet, cukr, sůl, koření a extrakty bylinek (obsahuje celer), koření. Balení 8 1 ks = EURO 2,90 1 paleta 54 balení po 8 ks Datum expirace 01/11/25 Minimální objednávka 30 palet...
Portfolio (229)
Od roku 2006, Sempre Ghiotti úspěšně působí v oblasti cateringu a stravování, nabízející nejlepší recepty sicilské kuchyně ve formě hotových jídel, které jsou pohodlné pro každodenní použití a chutné jako právě uvařené. Naše přípravy, vyrobené z vysoce kvalitních surovin, umožňují servírovat celou pravou chuť Středomoří v několika jednoduchých krocích. Díky našim praktickým obalům můžete získat po...
Portfolio (45)
...Tašky na ovoce a zeleninu, konkrétně balitelné položky jako alternativa k tradičním dřevěným bednám: hrozny, celer, jablka, bobule, mrkev.
Portfolio (45)
Itálie, Paterno'
...Celosvětově známý jako typické jídlo sicilské kuchyně byl také zařazen mezi P.A.T. Ministerstva zemědělství. Lilky, papriky, cibule, celer, zelené a černé olivy, kapary, ocet, sůl, cukr, pasírovaná rajčata z místních zdrojů a extra panenský olivový olej, to jsou ingredience catanijské verze CAPONATA; která spolu s respektem k tradicím a zkušenostmi v produkci přispívá k šíření a udržování vysokého jména sicilské kuchyně ve světě.
Portfolio (9)
Itálie, Stazione Fondi-Fondi
...Mezi zeleninou se zpracovávají | fenykl, celer, bílý květák, hlávkový zelí a sicilský brokol. Celer pochází z Apulie; fenykl se pěstuje 6 měsíců v Abruzzu a 6 měsíců v Kalábrii, zatímco zelí a květák se produkují v Laziu, Abruzzu, Kampánii, Apulii a Německu. Celková roční produkce činí 1.130.300 kg.
Portfolio (6)
Itálie, San Pietro Clarenza
...cukr, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, ocet z vína zrající 36 měsíců. Může obsahovat kousky olivového pecku. ALERGENY: Celer, piniové oříšky. Balení: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfolio (8)
Itálie, Mortara
... a příbuzné skupiny) (3,7 %). *Složka (sušená/lyofilizovaná). VYROBENO V ZAŘÍZENÍ, KTERÉ POUŽÍVÁ: CELER, SEZAMOVÁ SEMENA, HOŘČICE, SOJA. Nutriční hodnoty na 100 g: Energie: 335 kcal / 1403 kJ Tuky: 1,0 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g Sacharidy: 74,0 g - z toho cukry: 0,4 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 7,3 g Sůl: 2,5 g Porce: 2/3...
Portfolio (3)
Itálie, Trento
...Brambora, mrkev, cibule, petržel, pór, celer, česnek a rajče pocházející z ekologického zemědělství a garantované CSQA. To jsou zdravé ingredience vybrané společností Bauer pro Bio Zeleninový Granulát. Zvláštní zpracování trentinské společnosti dělá rozdíl: pomalý a jemný proces, který zahrnuje pouze přidání cenného kvasnicového extraktu a slunečnicového oleje. Speciální granulace zajišťuje...
Portfolio (9)
...Název pochází od Capone, který se v té době snadno nacházel v sicilských kuchyních díky své hojnosti. Capone byl podáván spolu s rajčaty a lilkem. Na začátku minulého století se pokrm stal součástí lidové kulinářské tradice a capone byl nahrazen jinou zeleninou. Zelenina, pečlivě vybraná, se smaží zvlášť a poté se vaří s konkrétní rajčatovou omáčkou. Ingredience: Smažený lilek na kostky 37%, rajčatová omáčka, slunečnicový olej, extra panenský olivový olej, cibule, celer, olivy, kapary, cukr, přírodní aromata, ocet.
Itálie, Savignano Sul Rubicone
Dobrý den, jsme obchodní společnost, která prodává fenykl a celer 12 měsíců v roce. Balení a velikost produktu podle požadavků zákazníka. Sídlíme v Savignano sul Rubicone (FC). Jsme seriózní, mladá a rychle se rozvíjející firma. Hledáme partnery pro spolupráci.
Itálie, Orentano Castelfranco Di Sotto
... respektem k pravé a čisté tradici toskánské kuchyně, s masem, zeleninou (celer, šalotka a mrkev), extra panenským olivovým olejem, solí, pepřem a přírodními bylinkami, tedy bez glutamátů, aromatických látek, konzervantů nebo barviv. Naše omáčky určitě nebudou za nízkou cenu, protože společnost neobsluhuje velkoobchod, ale pouze gastronomii, restaurace, řeznictví a jakoukoli jinou činnost v oboru, která pracuje s kvalitními produkty. Naše firma je otevřená pro každého, kdo by chtěl přijít na návštěvu před zakoupením našich produktů.
Portfolio (1)
Itálie, Polignano A Mare
... významné místo na regionální i národní úrovni. Tohoto postavení bylo dosaženo díky spolehlivosti, vášni a úzké spolupráci s nejvýznamnějšími a nejlepšími pěstiteli v Apulii, což umožňuje společnosti montalbo nabízet italské ovoce a zeleninu té nejvyšší kvality. Scarola, petržel, lolli, kopr, celer, mrkev, řepa, salát, květák, brokolice, cibule, zelí, brambory, melouny, melouny, hrozny a třešně jsou pýchou polignanských, které sbírají přímo na poli.
Itálie, Eboli
Členové ALMA SEGES působí v nejvhodnějších ovocnářských a zeleninářských oblastech jižní Itálie, zejména v Piana del Sele (Salerno), v Neapolsku, v oblasti Caserta a v Apulii. Produkcí pokrývá přibližně 1000 hektarů ovoce a zeleniny, z toho 700 hektarů v chráněné kultuře. Mezi nejdůležitější produkty patří saláty, endivie, listové saláty (IV. třída), celer, petržel, chřest, artyčoky, špenát...
... pozornosti personálu a moderním zpracovatelským zařízením, která používá. Provádí denní dodávky, aby zajistila maximální čerstvost a kvalitu. Brambory, barba, bylinky, fenykl, mrkev, špenát, cukety, papriky, lilek, řapíkatý celer, catalogna, polní radicchio, parmigiana z lilku, fazolky, brokolice, pečené, vařená barba, vařené bylinky, dušený fenykl, dušená mrkev, růžičková kapusta, cibulky, květák, zelí, fazole, brokolice, kysané zelí vařené, dušené nebo grilované.
Itálie, Siracusa
Naše společnost vyrábí a prodává ovocné a zeleninové produkty a citrusy z provincie Siracusa, jako jsou: nové brambory, saláty (římský, iceberg, trocadero), celer, fenikl, fazolky, citrony, pomeranče a navíc distribuuje po celý kalendářní rok brambory a cibuli, které také dováží z členských evropských zemí.
Itálie, Castel San Giorgio
Veterinární medicína, krmiva, doplňky, celer...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play