... dvou verzích: TFR 300 a TFR 400 s výstupním hrdlem o průměru 300 a 400 mm. TFR drtič a mlýnek, vybavený drtícím šnekem o průměru 350 mm, zajišťuje, kromě preciznosti a kvality řezu, která vždy charakterizuje stroje Velati, produktivitu v kontinuálním režimu až 12 tun/h; díky své vysoké produktivitě a flexibilitě se obvykle používá v průmyslových závodech na vařené salámy, čerstvé klobásy, krmivo pro domácí zvířata, zpracování zeleniny a výrobu bioplynu.
Portfolio (8)
...Felino, mezi tisíci italskými salámy, je nejjemnější, vyrobený s málo solí, celým pepřem a zrající v údolí parmské šunky. Pouze z těžkých italských prasat, počínaje „tritem z pultu“ (libové maso, bez nervů a s tenkým plátem tuku), nejprve mleté na středně hrubou konzistenci, poté smíchané s kořením (sůl, pepř, trochu bílého vína), necháno odpočinout, naplněné do střeva „culare“, jak vyžaduje nejautentičtější tradice, která udrží salám vždy měkký. Po dvou, třech měsících je tu plátek nakrájený napříč, s plnou, kulatou vůní, se zvláštní chutí štěstí.
Portfolio (10)
Itálie, Codogno
...Salám Felino je lahodná uzenina, která se připravuje z vepřového masa. Název získal podle místa původu, což je obec v provincii Parma. Salám Felino má vyšší obsah bílkovin a nižší množství tuku ve srovnání s jinými podobnými salámy. Tradičně se krájí šikmo, čímž vznikají oválné plátky, jejichž délka je přibližně dvojnásobná oproti průměru salámu.
Portfolio (4)
Itálie, Cremona
... receptech z minulosti. Dlouhá doba zrání den za dnem na „správnou vzdálenost“, aby se dosáhlo nezaměnitelné vůně a chuti s ručním solení a vázáním. Každodenní kontroly kvality, manická pozornost k péči o excelenci, výhradní výběr vysoce kvalitního italského masa. Hodnotné ingredience, které každý den vkládáme do našich uzenin. Neúnavně. V Antica Valle jsou salámy a uzeniny výjimečnosti, které je...
Itálie, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, klobásy, vařenou šunku, sušenou šunku, cotechini a mnoho dalších, které prodáváme přímo v našem prodejním místě. Abychom zvýšili prodeje, otevřeli jsme také řeznictví v Langhe, v historickém centru Alby, a další v centru Turína, poblíž egyptského muzea, kde si můžete zakoupit veškeré naše vepřové maso a salámy.
Itálie, Vaiano-Loc. La Foresta
... respektu k původní zemědělské tradici a k těm, kteří vykonávají svou práci s vášní a oddaností. Šunky, salámy, klobásy, capocolli, finocchiona, pancetta, ovčí a kravské sýry jsou jen některé z mnoha potravinářských specialit vyráběných touto společností. Naučte se mít rádi a znovu objevte chutě minulosti v duchu zdravého a přirozeného života, kde se nejautentičtější a nejdojemnější okamžiky mísí s vůní vzpomínek a tradice.
Itálie, Ginestreto-Pesaro
Různé delikatesy jsou nabízeny zákazníkům, jako jsou lonza, lonzini, klobásy, salámy a šunky s různými chuťovými charakteristikami, cenné speciality, které vznikají z vybraného vepřového masa a jsou mistrně ochuceny zkušenýma rukama našich řemeslníků. Minimální zaručená doba zrání pro každou uzeninu a ideální klima, ve kterém je tato doba dokončena, činí každý produkt extrémně chutným a lahodným; tradice zpracování vepřového masa sahá tři generace zpět. Pozornost věnovaná trhu, zvláštní péče o kvalitu a zrání, autentičnost, spolu s rychlým a přesným servisem, jsou našimi silnými stránkami.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play