Itálie, Novoli
...Naše šneci Helix Aspersa Muller jsou dobře vyvinutí, robustní a odolní. Nepocházejí z intenzivního chovu, ale jsou sbíráni v jejich přirozeném prostředí. Jsou pečlivě vybíráni a certifikováni z hlediska zdravotní nezávadnosti, aby byla zajištěna kvalita a čerstvost. Uchováváme je při kontrolované teplotě, abychom zachovali jejich trvanlivost. CHARAKTERISTIKY PRODUKTU A PODMÍNKY PRODEJE Šneci...
Portfolio (71)
Itálie, Cicciano
Zpracování rybích produktů pod vlastní značkou "Ittimar" a pro třetí strany, vyrábí řemeslné rybí konzervy a propaguje Made in Italy, a vyrábí různé produktové řady od tuňáka po mořského okouna, amberjack atd.
Portfolio (5)
Itálie, Salerno
...Po téměř půl století, v té uličce zasazené mezi bílými domky obklopenými terasami citronových rostlin, ručně "scapezzali" a poté "inzuscali" solí: starodávný postup, který se Gilda Di Martino a její přítelkyně, věčná pomocnice místního faráře, naučily od svých matek, které se to zase naučily od svých babiček. Moudré úkony pro přeměnu dvou set beden ančoviček z Salernského zálivu na colaturu di...
Portfolio (8)
Itálie, Roma
...Kaviár z jesetera Amurského (Acipenser schrenckii), úspěšně a udržitelně chovaný v tom, co je pravděpodobně nejmodernější rybí farmě na světě v Číně. Pro odstranění kaviáru je zralost jeseterů minimálně 12 let nebo více. Perlovost od polotuhé po kompaktní s velikostí zrn od 3,1 do 3,3 mm, i větší. Barevné spektrum od jasně hnědé po zlatě žlutou. Jeho chuť je jemná, oříšková, s ovocným nádechem a krémovým leskem. Lehce slané s procesem Malossol. Datum expirace: 6 měsíců. Dostupné formáty: 30 g, 50 g, 100 g, 125 g, 1 kg.
Portfolio (9)
Itálie, Pescara
...Lumache da gastronomia helix aspersa muller spurgate e pronte alla cucina. LE NOSTRE LUMACHE HELIX ASPERSA MULLER Tento druh se nachází v různých klimatech a půdách. Roste rychle v našich chovech, živí se pouze vegetací, bez použití krmiv. Náš metod a CYKLUS PŘÍRODY NA OTEVŘENÉM PROSTORU nám umožňuje chovat naše šneky pouze a výhradně na rostlinné bázi, abychom získali produkt vyšší kvality jak z hlediska organoleptických vlastností, tak kulinářských. Používá se jak jako předkrm, tak jako hlavní jídlo. Maso, které ji charakterizuje, má vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuků.
Portfolio (5)
Itálie, Ibi
...Čerstvý mečoun z Tyrrhénského moře, v plátcích...
Portfolio (3)
Itálie, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC vám nabízí širokou škálu etnických potravin z různých koutů světa: - Zeleninové konzervy - Omáčka Harissa - Konzervy ryb: tuňák, sardinky, makrela, ančovičky - Uzené ryby - Olivy - Koření - Džemy - Olivový a rostlinný olej - Ovocné šťávy - HALAL uzeniny - Sýry - Těstoviny, rýže a kuskus - Sušené ovoce - Datle - Tradiční sladkosti - Orientální pečivo - Listy brik...
Itálie, Sciacca
... se na trhu prosazuje jako produkt "vysoké kvality". Ančovičky a sardinky pocházející z místního úlovku umožňují společnosti zpracovávat čerstvě ulovené ryby ve stejný den pomocí velmi starých a řemeslných technik, bez přidání konzervantů, čímž vzniká vynikající produkt MADE IN ITALY. Různé fáze výroby a doba zrání jsou pečlivě sledovány, což vede k vysoce kvalitnímu hotovému produktu a umožňuje značce "DON CARLOS" být přítomna ve velkých distribučních centrech a hypermarketech.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play