Itálie, Sammichele Di Bari
...Il Pastificio Di Bari Tarall'oro vznikl v roce 1982; v roce 2014 znovu uvedl na trh řady pečiva s důležitými novinkami, aniž by ztratil své hlavní zaměření na řemeslnou výrobu těstovin. Těstoviny Tarall’Oro, přibližně 100 položek v 10 různých příchutích, jsou vyráběny výhradně z prvotřídní tvrdé pšenice, jsou lisovány na bronzových formách a získávají se pomalým sušením při nízké teplotě, což...
Itálie, Montecorvino Rovella
...) pokračovat v činnosti. Pastificio Tortora je rodinná firma, čistá a pečlivě udržovaná do nejmenších detailů; všechny procesy jsou pečlivě sledovány majitelem. Nejlepší semoliny z tvrdé pšenice z Tavoliere (zejména z Altamury) jsou dováženy přímo z Apulie a Molise, kde triticum durum stále představuje speciální produkt bohatý na vitamíny, bílkoviny a minerální soli, z jejichž zpracování vzniká...
Portfolio (2)
Itálie, Albano Laziale
Pinsa Romana je pokrm bohatý na historii, jehož původ sahá až do starověkého Říma. Nová interpretace receptu učinila tento produkt jedinečným: těsto je složeno z mixu mouk, jako je pšenice, rýže a sója, s vysokým podílem vody, kváskem a bez přidání aditiv a konzervantů. Hlavními charakteristikami jsou: - oválný tvar - křupavý okraj - vysoká stravitelnost dosažená díky kynutí 48-72 hodin Projekt Pinsa 2.0 má za cíl vytvořit tradiční produkt v moderním pojetí, dostupný pro všechny!
Itálie, Grottaminarda
Velkoobchod s přírodními produkty pro výplň polštářů: pecky z třešní, lněná semena, semena řepky pro plnění vyhřívaných nebo chladicích polštářů, plevy z pšenice, plevy z prosa a plevy z pohanky a hobliny z cirmolu pro výplň polštářů na jógu, na spaní, na pohovku, dále květy levandule pro provonění vašich polštářů, skříní a prostor, ale také esenciální oleje z levandule a borovice cirmolu, nakonec květy divokého feniklu.
Prodáváme kvalitní typické produkty z Apulie. Našim zákazníkům nabízíme širokou škálu produktů pod jednou obchodní značkou: Taralli, sušenky a sladké i slané snacky, Orecchiette, Cavatalli a další tradiční formáty těstovin z tvrdé pšenice, Extra panenský olivový olej vyráběný v místních mlýnech metodou studeného lisování, jako za starých časů. Vyrábíme podle zdravých receptů, bez použití konzervantů, s důrazem na kvalitu, balení a označování našich produktů. Našimi zákazníky v Itálii jsou obchody, malé supermarkety a vinotéky. Exportujeme po celé Evropě.
Itálie, Riese Pio X
Na trhu s potravinami jsme přítomní již mnoho let a specializujeme se na výrobu plátů lasagní, které nabízíme v různých velikostech, hmotnostech a ingrediencích: semolina z tvrdé pšenice, polo-čistá a celozrnná semolina z tvrdé pšenice, špalda, špalda dicocco, špalda spelta a mnoho dalších. Kvalita, tradice a zvláštní důraz na autenticitu produktu jsou našimi prioritami, přičemž se již několik...
Itálie, Villafranca
... těstovin spočívá v jejich složení. Výhradní použití kvalitní semoliny z tvrdé pšenice zajišťuje, že každý produkt má vynikající chuť a skvělou konzistenci. Co je dělá jedinečnými, je to, že nabízejí jedinečný smyslový zážitek v oblasti chuti, aroma a textury. Co nás odlišuje Řemeslná tradice -Těstoviny s autentickou a tradiční chutí. Vysoká kvalita -Přísný výběr semoliny z tvrdé pšenice a čistých...
Itálie, Germignaga
Jsme švýcarsko-uzbecká firma. Importujeme do Evropské unie zemědělské produkty z Ukrajiny (kukuřice a pšenice) a z Uzbekistánu (kapary v soli, ovoce, surová bavlna a polotovary, sušené luštěniny, konzervované zemědělské produkty). Objednávky od 20 tun. Dodáváme na určenou adresu. Platby jsou akceptovány s akreditivem s placením na místo určení. Všechny naše produkty jsou bez GMO a certifikovány podle ISO 9001 a ISO 22000. Hledáme italskou importní a distribuční firmu.
... ideálně produkovány v našich oblastech (kukuřice, pšenice, boby, ječmen, oves, sója, cizrna atd.), pečlivě vybírané a analyzované. V našem prodejním místě jsou vždy k dispozici krmiva a přírodní směsi pro: - Drůbež: nosnice, kuřata, brojlerová kuřata, krůty atd.; - Králíky; - Hřebce: koně na údržbu a výkrm, hříbata, sportovní koně; - Skot: telata na odstavu a výkrm, dojnice; - Ovce...
Portfolio (2)
Itálie, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza v Albano Laziale v Castelli Romani (Řím) Pekárna s dřevěnou pecí, výroba domácího chleba, chleba z Genzana, chleba z Larianu. Římská pizza, bílá a červená pizza, velletranská pizza a výroba typických pekárenských výrobků z Castelli Romani. Z výběru nejlepších směsí mouky z tvrdé pšenice, mouky 00 a celozrnné vznikají naše úžasné produkty. Každé ráno jsou podle nejlepší...
Frantoio a Molino Ambrosini působí již několik let v olejářském a obilném sektoru, věnují se zpracování oliv, výrobě vysoce kvalitního extra panenského olivového oleje a mletí pšenice na výrobu prémiových mouk. 90 let zkušeností v neustálém hledání kvality přivedlo olej Ambrosini k tomu, aby se na trhu vyznačoval jako produkt pro znalce. Mnoho delikates a prestižních restaurací v Itálii a Evropě...
Portfolio (2)
Itálie, Monte Di Malo
Molino Fochesato se specializuje na zpracování měkké pšenice pro výrobu mouky a vedlejších produktů pro potravinářské, zootechnické a průmyslové použití. Příběh našeho mlýna je rodinný a pokračuje až do dnešních dnů s neustálými změnami a zlepšeními v správné rovnováze mezi tradicí a inovací. Považujeme za zásadní předávané znalosti z generace na generaci. Naše firemní prodejna se v roce 2015 zlepšila a rozšířila, aby našim zákazníkům zajistila větší profesionalitu, pohodlí a rozmanitost produktů. Je možné zakoupit naše produkty jak maloobchodně, tak velkoobchodně.
Itálie, Potenza
...Tři sestry se v roce 1984 spojily a založily "Pekárnu sester Palese" v Potenze. Od té doby se podle starobylé lucanské tradice vyrábí chléb a typická strazzata z tvrdé pšenice s přirozeným kynutím, klasický tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci s fenyklem a stozze. To jsou jen některé z lahůdek, které se i dnes připravují s tradičním řemeslným uměním a zvláštní pozorností při výběru jednoduchých a přírodních ingrediencí, pečených přísně v dřevěné peci. Takto ožívají tyto starobylé chutě lucanské tabule. Příběh, který se předává z generace na generaci, láska k práci, volba životního stylu.
Itálie, Salerno
Naše pekárenská činnost trvá již třicet let, je rodinná a nemohlo to být jinak, vzhledem k našim kořenům, jsme z Gragnana, kolébky těstovin, kde vzduch prostupuje vůní semoliny z tvrdé pšenice. Pečení chleba, sladkostí a všeho, co pochází z mouky, je pro nás velkou vášní, kterou jsme přetvořili v naši práci. Znaky této vášně jsou viditelné v péči a v autenticitě všeho, co pečeme. Při výrobě...
...L’Agugiaro & Figna molini s.p.a. je italská vedoucí skupina v oblasti mletí pšenice, s výrobními závody v Collecchio (PR), Curtarolo (PD), Magione (PG), z nichž každý je specializován na určitou výrobu. Všechny výrobní zařízení Agugiaro & Figna jsou automatizované a vybavené sofistikovanými přístroji, aby bylo možné certifikovat každou fázi výrobního procesu. Kontrola kvality zahrnuje chemicko-fyzikální analýzy, které jsou obzvlášť přísné ve třech laboratořích připojených k závodům. Společnost získala certifikace: ISO 9001:2008, BRC, IFS, UNI EN ISO 22005:2008, CCPB (PRO BIOLOGICKÉ VÝROBKY).
Itálie, Santa Maria La Carità
...Zpracování suchých těstovin: použitá metoda zpracování je jemná a skládá se v podstatě ze 4 různých fází: Fáze hnětení: používáme výhradně 100% italské semoliny z tvrdé pšenice s vysokým obsahem bílkovin. Každý tvar těstovin vyžaduje vhodnou směs semoliny a vody. Studené hnětení (nepřesahující 35 °C) brání "termální denaturaci" lepku, cenné látky obsažené v pšenici. Fáze lisování a tvarování: z...
... řemeslných produktů, které jsou ručně zpracovány z vybraných mouk 100% apulijské pšenice a bez GMO, pečené v kamenné peci. Gastronomie Gargana je vynikající a lahodná, navíc je autentická a jednoduchá. Je tu jen bohatý výběr mezi tradičními pokrmy a typickými produkty z regionu. Jedním z hlavních produktů na apulijských stolech, již od předkrmu, je chléb; nacházíme ho v lákavých bruschettách nebo...
Itálie, Chiari
... oblasti analýzy: chemicko-fyzikální, reologické a mikrobiologické. Nabízíme širokou škálu produktů, od mouky z měkké pšenice až po obchodování s mletými produkty z jiných obilovin nebo směsí s klasickým a přírodním zpracováním. Na základě mnohaletých zkušeností vybíráme a nakupujeme různé typy pšenice podle potřeb trhu a kvalitativních principů.
Itálie, Medicina
Výrobci BIO a konvenčního kuskusu, vyráběného výhradně z rafinovaných nebo celozrnných mouk z obilovin (tvrdá pšenice, kukuřice, rýže, pohanka, kamut, špalda, ječmen, proso) a luštěnin (cizrna a čočka především) a quinoy, v receptech s jednou nebo více ingrediencemi. Certifikovaní výrobci biologických produktů od orgánu CCPB, máme také certifikaci BRC a IFS, kterou nám vydal TÜV. Balení: Big Bag o hmotnosti 1 tuna, papírové pytle o hmotnosti 20 a 5 kg, nebo celofánové pytlíky o hmotnosti 250 g, 500 g, 1 kg - na požádání také s etiketou poskytnutou zákazníkem.
Pasta Riscossa od roku 1902. Těstoviny z kvalitní semoliny z italské a zahraniční tvrdé pšenice s minimálně 12,5 % bílkovin. Pastificio Riscossa pokrývá více než deset oblastí nabídky: suché těstoviny z semoliny, speciální regionální těstoviny, polosuché a řemeslné těstoviny, těstoviny s vejci, gurmánské těstoviny tažené bronzem, červená řada, omáčky, olej a ocet, sušenky, mouky a semoliny, rýže, bramborové gnocchi. 120 formátů. 250 distributorů ve 80 státech.
Itálie, Cortemilia
... následnou extrakci vedlejších produktů určených pro živočišnou výrobu. V roce 2018 byl postaven nový mlýn, který nahradil stroje pro mletí, s inovativními technologiemi, což umožnilo rozšíření výroby. Dále byl vyvinut kamenný mlýn, díky němuž se začaly vyrábět nové typy mouky mleté na kameni, z měkké pšenice a dalších typů obilovin. Naše společnost je certifikována BRC.
Itálie, Sambuca Di Sicilia
Rodina Di Giovanna vyrábí vína a extra panenský olivový olej v Sambuce di Sicilia, v provincii Agrigento, a v Contessa Entellina, provincii Palermo. Firmu vedou Aurelio a Barbara Di Giovanna a jejich synové Gunther a Klaus. Majetek se rozkládá na téměř 100 hektarech a skládá se z 56 hektarů vinic, 13 hektarů olivových hájů, polí pšenice a lesů. Pět usedlostí rodiny (Miccina, Gerbino, Paradiso...
Itálie, Altamura
... vybírány s ohledem na základní principy pohody a respektu k člověku a životnímu prostředí. Z tohoto důvodu se rozhodla hledat pro své zákazníky produkty, které pocházejí převážně z ekologického zemědělství, jako například bio mouka, bio víno, těstoviny z tvrdé pšenice z Puglie, extra panenský olivový olej, luštěniny, chléb a všechny pekárenské výrobky vyrobené z pšenice pěstované na stejném území města Altamura. Naše společnost se zavazuje dodržovat stanovené cíle v průběhu času.
Itálie, Ozzano Dell'emilia
... skladování pšenice a dalších obilovin. FRAME má přístup k široké škále úvěrových možností, které umožňují klientům získat financování za konkurenceschopné sazby. Produkty FRAME jsou vyráběny podle nejvyšších standardů, kontrola kvality UNI EN ISO 9001:2000 je aplikována po celou dobu výrobního procesu veškerého vybavení FRAME.
Itálie, Agropoli
... důraz na kvalitu sýrů a mozzarelly, přičemž se vylučuje jakákoliv možná kontaminace při pěstování zeleniny, pšenice na těstoviny a dalších prodávaných produktů. Po fázi výroby společnost také sleduje fázi expedice až k cílovému zákazníkovi, přičemž se zajišťuje, že je dodržována chladicí řetěz. Není náhodou, že motto 100% Italia zní „od země na stůl“.
Itálie, Tricerro
ERBITAL působí v oblasti dehydratovaných produktů, jako jsou směsi rizot a těstovin z tvrdé pšenice smíchané s ingrediencemi receptu a sušenými houbami hřibovými od roku 1983, kdy byla společnost založena. Všechny fáze zpracování našich produktů probíhají v našem závodě v Tricerro v provincii Vercelli, která je nejvýznamnější evropskou oblastí pěstování rýže, na úpatí kopců Monferrato. Kvalita a...
Itálie, Seriate
Import a export a obchod s zemědělskými a živočišnými produkty, jako jsou obiloviny, pšenice, ječmen, kukuřice, oves, žito, proteinové mouky, olejnatá semena, hnojiva, probiotika a kvasnice.
Itálie, Chieuti
Jsme krátký dodavatelský řetězec, který pěstuje pšenici Cappelli a z ní vyrábí semoliny, jemně mletou pšenici, celozrnnou semolu a mouky typu; sušenou těstovinu, snídaňové sušenky, taralli, cizrna a díky našim loukám, ovsu a lnu. Naše pšenice je zdravá a vysoce proteinová, ideální pro diety, intolerance a zdravou a dobrou výživu. Jsme malá firma, ale právě proto jsme biologicky kontrolováni a dbáme na udržitelnost životního prostředí a zdravou stravu.
Autentické italské produkty vybrané a uznávané Italskou asociací kuchařů a jejím profesionálním sítí kuchařů po celém světě. Objevte naši gurmánskou nebo maloobchodní řadu: - Těstoviny (spaghetti, fusilli, penne, maccheroni...) také dostupné v bio kvalitě vyrobené ze 100% italské pšenice - Extra panenský olivový olej také dostupný v bio kvalitě vyrobený ze 100% italských oliv - Hotové omáčky...
Naše produkty, jedinečné a autentické, jsou výsledkem pečlivé práce, zaměřené především na výběr kvalitních surovin a na tradiční způsob přípravy, který se řídí recepty našich babiček s 100% ruční výrobou celé naší plněné těstoviny, omáček a dezertů. I když jsme malá firma, snažíme se zaměřit na trh vysoké kvality, a proto pro naši čerstvou těstovinu vybíráme pouze semolinu z tvrdé pšenice a uzeniny, ricottu, maso, zeleninu a další suroviny přímo od výrobců. To, co chceme našim zákazníkům nabídnout, je excelence našich produktů. Tečka... a Těstoviny!

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play