Itálie, Imperia
... studeně vyráběn z ručně sbíraných oliv, které byly ponechány odpočívat v zemi a baleny bez filtrace těsně před odesláním. „Mosto Oro“ představuje typické vlastnosti extra panenského olivového oleje Taggiasco, vyrobeného bez kompromisů v kvalitě. Zejména naše olejárna provádí dvoufázovou extrakci oleje, což nám umožňuje získat oleje, které jsou relativně bohatší na polyfenoly a tedy chutnější a voňavější. kód:GOLD .50...
Portfolio (44)
Itálie, Milano
...A, K a minerály; vitamin C posiluje imunitní systém OLEA EUROPAEA (plod olivy) je bohatá na antioxidanty polyfenoly. Snižuje oxidaci LDL RESVERATROL je polyfenol s oxidačními vlastnostmi, který má schopnost stimulovat imunitní systém Med z akácie: 5000 mg Camellia sinensis (list): 120 mg Solanum Lycopersicum (plod): 75 mg Daucus Carota (kořen): 75 mg Brassica Olaracea (list): 75 mg Olea Europea (plod): 75 mg...
Odpovídající produkty
AMELCOMPLEX
AMELCOMPLEX
Další produkty
AMELCUR®PLUS
AMELCUR®PLUS
Portfolio (84)
Itálie, Amelia
...Na chráněném území známém jako "cesta oleje" v Umbrii, na zvlněných kopcích Amerini, se pěstují naše olivy. Olej FenOlio extrahujeme výhradně z našich vlastních oliv. Olej je bohatý na polyfenoly, silné přírodní antioxidanty s vysokou hladinou vitamínu E, které dokážou čelit škodlivým účinkům volných radikálů. Kvalita FenOlio není charakterizována pouze nízkou úrovní kyselosti, ale také řadou...
... od svého vzniku klade následující cíle: Společné zpracování všech oliv dodaných členy podle zásad nejlepší olejářské techniky, přičemž k tomu účelu zajišťuje potřebné zařízení a vybavení; Společné uchovávání a prodej produktu získaného zpracováním oliv. Během olejářské sezóny členové denně dodávají olivy a jejich zpracování probíhá do 24 hodin po dodání pomocí mechanických postupů (studená extrakce...
Portfolio (1)
Itálie, Roma
Z stoletých olivovníků na polích pěstovaných bez jakéhokoli chemického ošetření se za studena extrahuje náš extra panenský olivový olej tradičními řemeslnými metodami, s respektem k tradici a nejmodernějším standardům kvality. Sklizeň oliv totiž respektuje správné časy zralosti. Poté, do dvou hodin, začíná mletí. Tímto způsobem olej zachovává všechny své výživné látky, jako jsou polyfenoly a další přírodní antioxidanty, které oleji nakonec dodávají typickou chuť čerstvě sklizené zelené olivy.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play