Kdo nemá rád pizzu? Zejména když jste sytí, můžete si dát domácí, čerstvě upečenou, horkou pizzu... Máme pro vás lahodnou pizzu s hovězím pepperoni, z...
NOVÝ ZPŮSOB, JAK BÝT ŠÉFEM VE VELKÉ KUCHYNI.
KULINÁRNÍ TRADICE, UMĚNÍ A VÁŠEŇ, TO JSOU INGREDIENCE, S NIMIŽ PŘIPRAVUJEME SEMILAVORATI PRO VÁS.
Vyvin...
W: 290 ÷ 310. Profesionální směs měkkých pšeničných mouk, ideální pro pizzu s velmi vysokým a vzdušným okrajem.
DOPPIAESSE je získávána mletím částeč...
W: 290 ÷ 310. Profesionální směs pšeničné mouky, ideální pro pizzu s extrémně rozvinutým a medovým okrajem.
DOPPIAESSE se získává mletím částečně klí...
W: 330 ÷ 360. Směs mouk typu 55 získaných z vybraných zrn. Je ideální pro těsta s tradičním dlouhým fermentačním procesem, uchování až 2 dny v chladni...
Tento model je odkazem na město Bologna, přezdívané "červené město". Existuje také v zelené (Arezzo), modré (Trieste) a žluté (Bari).
Velký talíř 32 ...
Je tu aplikace europages!
Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.