...Pekárna "La Casa Del Pane" byla založena v roce 1982 v Pernumii, pár kilometrů od Padovy a Benátek. Dnes, po více než třiceti letech, spojující tradiční řemeslné postupy a moderní technologie, nabízí svým zákazníkům "Ručně tažené grissini", dostupné ve 3 variantách: sezam, extra panenský olivový olej, 8 druhů pražených obilovin a ručně loupané sušenky s extra panenským olivovým olejem, rozmarýnem...
Itálie, Albano Laziale
... tradice pečeny bílá pizza s přírodní fermentací a typické sladkosti z Castelli Romani. "Michelangelo della Pizza" se vyznačuje kvalitou přírodních produktů a službami. U nás si můžete vychutnat tradiční produkty typické pro Castelli Romani, jako je například proslulý chléb z Genzana, vyráběný z přírodních ingrediencí a bez chemické fermentace. Naše prodejna nabízí bohatý výběr chleba, pizzy, domácích sladkostí a gastronomických produktů, domácích sladkostí a tradičních.
Itálie, San Severo
Tradiční pečivo z Apulie, Itálie. Pekárna Alfieri používá výhradně kvalitní suroviny, které umožňují výrobu autentických a zdravých produktů. I přes použití moderních zařízení se výroba chleba, tarallů a pizzy provádí starobylými technikami a procesy, které umožňují produktům zachovat stejné chutě jako dříve.
Itálie, Montecosaro
... pekárna a cukrárna Pietro Quercia, nacházející se v Montecosaru, vznikla z myšlenky vyrábět chléb, který poskytuje chuť a stravitelnost díky dlouhému kynutí s kváskem, který denně obnovujeme. Staré obiloviny z regionu Marche, které pečlivě vybíráme, jsou výsledkem ekologicky udržitelného pěstování. Mletí výhradně na kameni zajišťuje, že zrnko si uchovává veškerou svou chuť a výživové hodnoty. Náš...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play