Itálie, Fidenza
...50 měsíců zralý Parmigiano Reggiano má silnou, výraznou chuť, bohatou na živiny a s nízkým obsahem tuku. Je to ideální sýr pro rafinované chutě a lehké diety.
Portfolio (54)
...Nejedná se o šunku s dlouhou zráním: ale o to nejlepší z naší práce. Výrobní proces je tradiční, ale už na začátku je výběr stehen zvláštní, masa mají různé kvality a větší množství tuku, aby umožnila dlouhé zrání. Po dobu tří týdnů šunky absorbují sůl v chladné (od +1 do +4 stupňů) a vlhké (80%) komoře, poté po dobu tří měsíců odpočívají a pomalu se suší. Nyní přichází na řadu mořský vzduch...
Portfolio (10)
Itálie, Codogno
... mléko a italská tradice. K výrobě jednoho kusu o hmotnosti přibližně 32-34 kg je potřeba 500 litrů mléka, které dorazí do sýrařství během 1-2 hodin od dojení. Mléko se nechává odpočívat 12-18 hodin, během nichž se uvolní část tuku, forma se poté odstraní, aby polotučné mléko mohlo poskytnout vynikající sýr s dlouhým zráním, přičemž si zachovává chuť čerstvého mléka.
Portfolio (4)
Itálie, Gioia Del Colle
... pro mozzarellu, pro sýry, pro první sůl; - Různé vybavení: srážecí nádoby, špachtle, lira na rozbíjení sýřeniny, nerezové naběračky, filtry na mléko, ocelové sudy, děrovačky; - Průmyslové kontejnery: mísy, sudy, nádoby, boxy, vany; - Balení: sáčky a vakuové pytle, provázky, olova, pečeti, fólie na zakrytí misek; - Termosvařované misky různých velikostí, formy na ricottu, formy na sýry; - Zrání...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play