Francie, Valensole
Apior, řemeslná firma specializující se na výrobu cukrovinek a medových pekařských výrobků, nese své jméno z včelařského světa "API" a také z místa svého založení v Orléans "OR" v roce 1966. Založení tohoto obchodu vychází z požadavků návštěvníků naší cukrárny. Uvnitř objevíte široký výběr našich bonbónů a medových pekařských výrobků s levandulí, vyrobených pomocí strojů starších než 50 let podle ...
Portfolio (14)
Francie, La Rochelle
ESPRIT DU SEL, založená v roce 1984, v srdci ostrova Ré, se zavazuje k udržení a ochraně hodnoty dědictví solných bažin ostrova Ré. Znovu hodnotíme produkty pocházející ze solných bažin ostrova Ré: mořskou sůl a fleur de sel. Naše 100% přírodní produkty dodají vašim pokrmům autentickou chuť. Abychom vyhověli chuťovým požadavkům každého, navrhli jsme aromatickou řadu soli a fleur de sel s BIO koře...
Portfolio (91)
Francie, Biguglia
...Karamely s švestkami a kakaem Recept na 12 karamelů ● 120 g smetany ke šlehání s 35 % tuku ● 1 sklenice cukru U Zuccaru Sucre Gourmand se švestkami z Korsiky a kakaovými boby O Mà! Smíchejte 120 g cukru Gourmand se švestkami z Korsiky a kakaovými boby O Mà se smetanou ke šlehání. Ohřejte směs v hrnci. Jakmile karamel získá krásnou jantarovou barvu, sundejte z ohně a na pečicím papíře vytvořte malé hromádky. Nechte vychladnout. Rukama vytvořte měkké karamelové kuličky. Obalte v cukru se švestkami z Korsiky a kakaovými boby O Mà! Vychutnejte si je s radostí a prsty!
Portfolio (68)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play