Itálie, Firenze
...Setkání houbových prataiolů a oliv s černým lanýžem dalo vzniknout vynikající smetaně s výraznou a silnou chutí. Jakmile otevřete sklenici, pocit lesa prostoupí okolní prostředí. Ingredience: pěstované houbové prataioly (agaricus bisporus), olivy, černý letní lanýž (tuber aestivum Vitt.). Doporučení: doporučujeme naši lanýžovou smetanu s masem, jak bílým, tak červeným, s vejci, vynikající na plátcích toastového chleba, jednohubkách a krekrech. Může být také použita jako náplň do tortellin a raviol.
Portfolio (9)
Itálie, Roma
...{"Ingredience":"Pěstované houby (Agaricus bisporus), slunečnicový olej, zelené olivy, bílý lanýž 1% (Tuber magnatum Pico), sůl, aroma, kyselina askorbová: E300.","Nutriční hodnoty na 100 g":"Energie Kj 1101 / Kcal 268, Tuky 28 g, z toho nasycené mastné kyseliny 3,2 g, Sacharidy 0,9 g, z toho cukry 0,6 g, Vláknina 1,6 g, Bílkoviny 1,9 g, Sůl 1,08 g.","Datum spotřeby":"36 měsíců.","Dostupné formáty...
Portfolio (9)
Itálie, altamura
...Focaccia Barese je vyrobena z těsta složeného z následujících vysoce kvalitních surovin: jemně mletá semolina z tvrdé pšenice, mouka z měkké pšenice, sójový lecitin, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, sůl, pivovarské droždí, voda, zlepšovač. Obsahuje lepek a sóju. Zálivka: cherry rajčata, černé olivy, oregano. Ruční výroba, baleno v ATM a vloženo do plastového obalu pro potraviny.
Portfolio (3)
Itálie, Sassello
Továrna L’ Artigiana del Fungo byla založena v roce 1996 jako rodinná dílna na výrobu konzervovaných potravin. Tehdy i nyní si zachovává pevné původní zásady: kvalita surovin, pečlivě vybírané, a hledání čerstvých produktů, které jsou kontrolovány jeden po druhém. Naše řada konzervovaných výrobků zahrnuje od předkrmů po cukrovinky. Snadno zde najdete omáčku nebo předkrm, který doplní váš aperitiv ...
Portfolio (9)
Zemědělská společnost Due Palmenti se nachází v Pedara v srdci východní Sicílie a specializuje se na výrobu a obchodování s aromatickými bylinami, které díky blízkosti k Etně dokážou uvolnit organoleptické vlastnosti zvláštní hodnoty a aromatičnosti, ale také na typické sicilské produkty, jako jsou dochucovadla, olivy a sušené ovoce. Každá fáze výroby našich produktů, od přesazení, sklizně, sušen...
Itálie, Barberino Di Mugello
...Grilované lilky ZPRACOVANÉ ČERSTVÉ Závitky se spekem plněné jemným kravským sýrem Artyčoky po venkovsku ZPRACOVANÉ ČERSTVÉ Sušená rajčata marinovaná po středomořsku ZPRACOVANÉ ČERSTVÉ Olivy po mnichovsku S feferonkou, česnekem, kořením, solí...
Portfolio (7)
Itálie, Amelia
...Na chráněném území známém jako "cesta oleje" v Umbrii, na zvlněných kopcích Amerini, se pěstují naše olivy. Olej FenOlio extrahujeme výhradně z našich vlastních oliv. Olej je bohatý na polyfenoly, silné přírodní antioxidanty s vysokou hladinou vitamínu E, které dokážou čelit škodlivým účinkům volných radikálů. Kvalita FenOlio není charakterizována pouze nízkou úrovní kyselosti, ale také řadou...
Itálie, Città Di Castello
...Salsa s letními lanýži a houbami. Bez konzervantů a bez lepku. Perfektní na těstoviny, risotta, vejce, jednohubky, předkrmy. Neobsahuje černé olivy pro pravou chuť lanýžů! Omáčka s černými lanýži a houbami. Ideální pro obohacení různých pokrmů, jako jsou předkrmy, toasty, hlavní jídla, omáčky, maso, zapečené pokrmy a omelety.
Portfolio (2)
Itálie, Catania
...Olej "Prezioso" pochází z určité odrůdy olivovníku "Nocellara Etnea", pěstované téměř výhradně na svazích Etny. Olivy, pocházející z ekologického zemědělství, jsou sbírány ručně do konce listopadu, kdy jsou ještě zelené, čímž se obětuje výnos, aby se získal olej s výraznějším ovocným aroma. Lisování, prováděné do 6/12 hodin od sklizně, se provádí v mlýně, který kromě studeného a suchého...
Portfolio (8)
...Název pochází od Capone, který se v té době snadno nacházel v sicilských kuchyních díky své hojnosti. Capone byl podáván spolu s rajčaty a lilkem. Na začátku minulého století se pokrm stal součástí lidové kulinářské tradice a capone byl nahrazen jinou zeleninou. Zelenina, pečlivě vybraná, se smaží zvlášť a poté se vaří s konkrétní rajčatovou omáčkou. Ingredience: Smažený lilek na kostky 37%, rajčatová omáčka, slunečnicový olej, extra panenský olivový olej, cibule, celer, olivy, kapary, cukr, přírodní aromata, ocet.
Itálie, Castelvetrano
zpracování, transformace a balení oleje a oliv od stolu Nocellara del Belice olivy v nádobách pro velkoobchod a v kbelících pro gastronomii, balení v sáčcích pro turistické oblasti, olivové pomazánky z zelených oliv, černých oliv a ochucených oliv, pomazánky z artyčoků, hub a sušených rajčat, také balíme artyčoky na kousky v nádobách. Balení a zpracování provádíme také pro třetí strany s etiketou zákazníka.
Itálie, Marmirolo
...Tak si užijte skvělou dovolenou v tomto farmářském rekreačním centru Beatilla, Itálie. Itálie je jednou z nejlepších zemí na světě pro agrituristické lokality a farmář Agriturismo Beatilla Corte Barco se nachází v Mantově, Itálie. Lidé v Itálii se většinou drží svých předků a jejich hlavní činností zůstává zemědělství. Proto je běžné vidět, že lidé v Itálii volí zemědělství jako své hlavní povolání. Návštěva farmy a hotelů v Mantově vám poskytne realistický zážitek ochutnat čerstvé olivy, citrusové plody, jablka, hrozny atd. a především Itálii.
Itálie, Calatafimi Segesta
... chránit krajinu a přírodu. Olej Angimbe NATURES je získáván z vybraných oliv, které jsou sbírány ručně v olivovém háji v Calatafimi Segesta. Je lisován ještě v den sběru a olivy jsou vybírány před úplným dozráním, kdy je stále převaha zelené barvy nad fialovou. Poté je skladován v nerezových nádobách při kontrolované teplotě a v nepřítomnosti kyslíku, aby si uchoval všechny své vlastnosti a zůstal nezměněn, dokud se nedostane k konečnému spotřebiteli. Nakupujte naše produkty pohodlně z domova v našem online obchodě!
Portfolio (3)
... Zemědělská společnost La Casa Rosa. Majetek se rozkládá na přibližně třiceti hektarech v oblasti Siculiana v provincii Agrigento v části Calua naproti přírodní rezervaci Torre Salsa. V olivovém háji se nachází 1.549 starých rostlin s odrůdami Coratina, Biancolilla, Nocellara del Belice, Giarratana a Cerasuola. Naše olivy, lisované za studena, produkují jak „čistý“ olej, tak „blend“. Fáze pěstování...
Portfolio (6)
...Fonte Torre produkuje extra panenský olivový olej v Umbrii s využitím nejlepších technologií extrakce a sběru, s cílem dosáhnout produktu nejvyšší kvality. Olivy převládající odrůdy "Moraiolo", známé pro svůj vysoký obsah polyfenolů, jsou zpracovávány do 48 hodin od sklizně při nízkých teplotách (nižších než 27 °C). Produkujeme výhradně 100% italský extra panenský olivový olej. Naším cílem je...
PRODEJ POLOŽEK A VE VELKÉM MNOŽSTVÍ,OLEJ,ANČOVKY,VÍNO,GRAPPA,POVIDLA,ŘEMESLNÉ SUŠENKY,AMARETTI,CANTUCCI,TARALLI,TUNAK,HONĚ,MARMELÁDY,CONFITURY,LIKÉRY,OLIVY,KOŘENÍ,SUŠENÉ OVOCE,LIMONCELLO,GRAPPA,SOTOLI,ŘEMESLNÉ TĚSTOVINY,OMÁČKY,ANTIPASTI,ZAKLÁDACÍ ZELENINA,BALZAMICKÝ OCET,ČERVENÉ VÍNO,RŮŽOVÉ VÍNO,ŠUMIVÉ VÍNO,BRUT VÍNO,ŠAMPANSKÉ,PROSECCO,BAROLO,BARBARESCO,ARNEIS,AMARONE,RIBOLLA GIALLA, CHIANTI,PRIMITIVO,OVOCNÉ ŠŤÁVY,ŘEMESLNÉ PIVO,NERO,NEBBIOLO,ALTA LANGHA,FRANCIACORTA,KÁVA,KÁVA V PODLOŽKÁCH,ČOKOLÁDA,ŘEMESLNÉ PANETTONE,VELIKONOČNÍ VEJCE,VÁNOČNÍ KOŠE,DÁRKOVÉ NÁPADY...
Itálie, Napoli
Ceriellolive s.r.l má dlouholetou zkušenost spojenou s silnou rodinnou tradicí, která se předává z otce na syna již tři generace. Společnost byla založena v roce 1911 z lásky a oddanosti, kterou dědeček Giuseppe vždy věnoval olivám. Organizační struktura a rozsáhlá prodejní síť Ceriellolive s.r.l dnes umožňují uspokojit jakékoli potřeby zákazníka... od klasického prodejce po velkoobchod.
Itálie, Biancavilla
... se nachází v oblasti D.O.P. Monte Etna, přesně na vulkanických územích obcí Biancavilla a Santa Maria di Licodia (nadmořská výška 555 metrů n.m.), právě zde jsou naše olivové háje zpracovávány bez použití chemických produktů. Olivy, zralé na slunci Sicílie a v teplých vulkanických půdách, se sbírají mezi listopadem a lednem výhradně ručně metodou "Brucatura". Tento postup umožňuje našemu oleji zachovat všechny kvalitní a vynikající organoleptické vlastnosti.
...Pěstované odrůdy zahrnují Leccino, Frantoio, ale převládající je autochtonní Itrana. Díky pečlivému pěstování, péči při sklizni a pozornosti věnované lisování získáváme extra panenský olivový olej vyšší kvality, s intenzivní barvou, svěží vůní, s náznaky olivy, rajčatového listu a čerstvě posekané trávy, s elegantními vjemy hořkosti a pikantnosti. Láska, vášeň, závazek jsou základními hodnotami...
Portfolio (1)
Itálie, Sant'agata De Goti
...V Sanniu Beneventano, regionu, kde je tradice olivovníku jednou z nejstarších v Itálii, naše společnost vyrábí v Sant'Agata de' Goti vynikající italský extra panenský olivový olej "Terre Caudine", přičemž používáme výhradně olivy sklizené z našich olivových hájů. Na úpatí hory Taburno, v nadmořské výšce přibližně 200 m, vyrábíme italský olej získaný jednoduchým drcením oliv, které jsou sklizeny...
Portfolio (1)
Itálie, Cerignola
... konzerv. Naše nabídka je široká a kompletní, s výrobou zaměřenou především na: artyčoky, olivy, česnek, kapary, rajčata a další zeleninu v různých typech zpracování. Disponujeme nejuznávanějšími mezinárodními certifikacemi kvality.
Itálie, Ventimiglia Di Sicilia
... výběru po prodej, jsou neustále monitorovány naším vysoce specializovaným personálem. Olivy z Ventimiglie nám poskytují kvalitní olej s intenzivní, ale jemnou chutí, vhodný pro jakoukoli přípravu, skvělý pro doplnění vašich pokrmů, protože přidá ten správný dotek, který pole Ventimiglies mohou nabídnout.
Portfolio (2)
Itálie, Arquà Petrarca
... rostou. Původ Colli Euganei sahá až před 30 miliony let, v důsledku neustálých cyklů mořských erupcí, které vedly k různorodému složení půd a kontrastním mikroklimatům. Pozornost a péče o půdu, stromy a plody jsou výsledkem zpracování, které vyžaduje čas, vytrvalost a velkou trpělivost. Z tohoto důvodu jsou olivy pěstovány s ohledem na okolní krajinu a na "pravidlo pěti S": slunce, kámen, samota, sucho a ticho.
Portfolio (3)
... od svého vzniku klade následující cíle: Společné zpracování všech oliv dodaných členy podle zásad nejlepší olejářské techniky, přičemž k tomu účelu zajišťuje potřebné zařízení a vybavení; Společné uchovávání a prodej produktu získaného zpracováním oliv. Během olejářské sezóny členové denně dodávají olivy a jejich zpracování probíhá do 24 hodin po dodání pomocí mechanických postupů (studená extrakce...
Portfolio (1)
... každém koutě světa. Olivy na olej a na stůl, rajčata na omáčku a sušená rajčata, zpracovávaná v řadě typických gastronomických specialit, od krémů až po konzervy v oleji; a také rajčatový protlak a sušené papriky. Kvalitní palivové produkty: dřevo na topení a peletky z panenského olivového odpadu, s dodávkami domů po celý rok; služba prořezávání olivovníků a veřejné zeleně podle pravidel umění, s speciálním vybavením v souladu se zákonem.
Polsko, Andrychów
... společnosti Acesur grupo, která je největším výrobcem a exportérem olivového oleje ve Španělsku. Tato skupina vlastní známé značky po celém světě, jako jsou: „La espanola“ a „Coosur“. Naše obchodní činnost je založena na následujících skupinách sortimentu: oleje, olivy, mořské plody, zeleninové konzervy a konzervovaná zelenina. Jsme přítomni na nejdůležitějších místech distribuce potravin v Polsku...
Řecko, Rethymno
... * Extra panenský olivový olej z odrůdy oliv "Koroneiki" * PDO extra panenský olivový olej * BIO PDO extra panenský olivový olej * Panenský olivový olej OLIVY * Zelené olivy (celé, bez pecek, plněné mandlemi, červenou paprikou, česnekem)...
Portfolio (3)
Itálie, Venetico
Produkujeme a balíme, Zeleninu v oleji, Olivy, Kapary, Sicílské pesty. Velkoobchodní dodavatelé pro typické obchody, řeznictví, vinotéky, hospody, bary, restaurace. Kontaktujte nás pro získání speciálních cen. GIURBA sicilské konzervy, vznikla v roce 1995 v Rometta, z rodinných zemědělských a gastronomických tradic a receptů předávaných po generace. Nachází se na tyrrhénském pobřeží, závod představuje důležitý prvek sicilského potravinářského průmyslu. Konzervy, v zemědělské kultuře, byly zdrojem, ale také nezbytností pro přežití zimy a uchování produktů země mimo jejich sezónnost.
Itálie, Ribera
...Od roku 1953 působíme v oblasti oleje. Působíme na Sicílii v oblasti Ribera. Období zpracování trvá od začátku října do poloviny listopadu, kdy jsou olivy ještě zelené a do oleje přenášejí svou vůni. Olivy jsou zpracovány do 24 hodin. Olej, který vybíráme, nejlepší kvality, bude balen pod značkou "olio del Professore" a uveden na trh v lahvích o objemu 0,50 l a 0,75 l a v plechovkách o objemu 3 l a 5 l. Pro gastronomii balíme plechovky o objemu 10 l a 25 l. Vyrábíme také olej určený pro DOP Val di Mazara a bio olej.
Itálie, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea produkuje ligurský olivový olej zcela organický a lisovaný za studena na italské Riviéře. Kromě taggiasca olivového oleje také vyrábíme typické italské omáčky (jako je bazalkové pesto, červené pesto) a produkty s taggiasca olivami (jako jsou vypeckované taggiasca olivy, taggiasca olivová pasta a vypeckované taggiasca olivy) a prodáváme je v našem online obchodě. Náš olivový olej je...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play