Vložte zmrazený produkt do hojného množství velmi horkého oleje a smažte po dobu 3/4 minuty.
Podávejte horké. Použití mikrovlnné trouby se nedoporuču...
Tyto cibulové kroužky v pivu jsou naprosto trendy. Odpovídají touze vytvořit chutnou a lahodnou předkrm, kolem kterého můžete sdílet slavnostní a přát...
Tato Kniha Receptů na Skleničky a Malé Dortíky od Stéphana Glacier a Gaëtana Paris, 2 Nejlepších Řemeslníků Francie, nám nabízí tuto sbírku receptů na...
Bacalá, mezi rybími produkty, je jedním z nejnáročnějších, zejména pokud jde o jeho přípravu na vaření: je to ryba, která vyžaduje čas, pozornost a sp...
Samozřejmě vám jsme k dispozici i mimo naše prostory s našimi pokrmy, zaměstnanci a vybavením.
Ať už se jedná o menu nebo bufet, v našem rozsáhlém jí...