...Známá jako "perla" hub, hlíva ústřičná má velmi jemnou chuť a rychle se vaří, což ji činí skvělou pro rychlé smažení nebo jednoduché polévky.
Jezena syrová má houba mírně hořkou a kyselou chuť.
Díky své křehké povaze je hlíva jednou z mála hub, které není třeba před vařením rehydratovat.
Přidává se na konci vaření, hlíva se dobře kombinuje s bílým masem a mořskými plody, smažením a dušením.
Popis...
... kavárně; poskytujeme nejčerstvější a nejchutnější řešení přizpůsobená každé potřebě.
Naše mražené občerstvení, polévky a předkrmy vás přenesou do jiného světového kuchyně s každým douškem a soustem. S PorsiOn posuňte hranice chuti, vychutnejte si radost z vaření a okouzlete své zákazníky.
Objevte dnes, připojte se k nám na vaší cestě za chutí!