New crop is starting in spain of new fresh garlic. Ajos Majito Gomez. like garlic?
Španělsko
Velkoprodejce
New crop is starting in spain of new fresh garlic. Ajos Majito Gomez. like garlic?
New crop is starting in spain of new fresh garlic. Ajos Majito Gomez. like garlic?
Velkoprodejce
CALLE TOLEDO, 9
16660 Las Pedroñeras - Španělsko
Francie
Naši pastu z černého česneku můžete jíst na toastu nebo v polotovarech. Černý česnek se hodí ke všem druhům masa, uzeninám, foie gras, jemným rybám (mořský jazyk, mořský vlk, okoun) a korýšům. Pro ty, kteří mají chuť na sladké, je ideální s čokoládou a citrusovými plody. Inspirujte se našimi nápady na recepty Složení česnekové pasty Černý česnek z Gers v bio kvalitě (90 %) Organický slunečnicový olej z Gers 10 %. JAK SKLADOVAT ČESNEKOVOU PASTU Skladujte při pokojové teplotě mimo dosah světla. Po použití sklenici pevně uzavřete. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 6 měsíců. Trvanlivost: 18 měsíců.
Požádat o cenovou nabídkuFrancie
Ušetřete čas při přípravě černého česneku. Naše stroužky černého česneku lze použít do celé řady pokrmů, kterým dodají jedinečnou chuť. V omáčkách, marinádách, pyré nebo nakrájený na tenké plátky se hodí ke všem druhům masa, uzeninám, foie gras, jemným rybám (mořský jazyk, mořský ďas, okoun) a měkkýšům. Výborně se hodí také k čokoládě a citrusovým plodům. Inspirujte se našimi nápady na recepty ÚPRAVA ČERNÉHO ČESNEKU Díky svým vlastnostem a zdravotním přínosům lze černý česnek užívat na kúry půl stroužku denně po dobu jednoho měsíce. SLOŽENÍ 100% bio stroužky černého česneku z oblasti Gers. JAK SKLADOVAT STROUŽKY ČESNEKU
Požádat o cenovou nabídkuFrancie
Černý česnek ve formě celé cibule (tzv. hlavičky černého česneku) je vhodným způsobem konzumace česneku, protože každý stroužek černého česneku zůstává chráněn ve svém přirozeném obalu a nepotřebuje nic dalšího ke skladování a uchování. Celá hlavička česneku je nejjednodušším a nejpřirozenějším způsobem konzumace černého česneku: hlavičku česneku máte v ruce, zhnědlou, jakmile ji vyndáte z pařáku, přeměněnou Maillardovou reakcí. Černý česnek v biokvalitě lze použít do celé řady pokrmů, ale lze ho jíst i samotný. Omáčka z černého česneku, marináda z černého česneku, pyré z černého česneku nebo jednoduše nakrájený vcelku na tenké proužky do těstovinových jídel. Černý česnek se hodí ke všem druhům masa, uzeninám, foie gras, jemným rybám (mořský jazyk, mořský ďas, okoun) a měkkýšům. Pro milovníky sladkého se černý česnek skvěle hodí k čokoládě a citrusovým plodům.
Požádat o cenovou nabídkuFrancie
Naše organická hořčice z černého česneku se hodí k masu, zelenině nebo vinaigretům. Je také ideální do marinád. Hořčice s charakterem, jemná a silná s krásnou chutí černého česneku. Inspirujte se našimi nápady na recepty SLOŽENÍ BIO francouzská hořčice (BIO hořčičná semínka, BIO lihový ocet, voda, sůl) 90 %. Organický černý česnek z Gers 10 %. SKLADOVÁNÍ Skladujte při pokojové teplotě mimo dosah světla. Po použití sklenici pevně uzavřete. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 90 dnů.
Požádat o cenovou nabídkuVytvořte jeden požadavek a získáte více nabídek od ověřených dodavatelů.