Produkty pro červené tofu (8)

Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano

S intenzivní, jedinečnou chutí představuje sýr Parmigiano Reggiano historii a tradici svého regionu. Vyrábíme ho s velkou vášní a pozorností k detailům na krásném svahu Reggio Emilia. Naše dvě sýrové výrobny, sýrová výrobna Colline di Selvapiana e Canossa (registrovaná pod číslem 417) a sýrová výrobna Colline del Cigarello e Canossa (registrovaná pod číslem 320), jsou srdcem a duší naší produkce, kde dodržujeme tradiční metody, abychom zajistili kvalitu a autenticitu produktu. Nabízíme také speciální výběr horského Parmigiano Reggiano, organického Parmigiano Reggiano a Parmigiano Reggiano pouze z italských krav Pezzata Rossa, čímž dále rozšiřujeme naši nabídku.
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola je sýr s syrovým těstem bílé slámové barvy, jehož zelené žíhání je způsobeno procesem erborinatury, tedy vznikem plísní. V variantě Dolce je krémový a měkký, s jedinečnou a charakteristickou chutí, mírně pikantní. V variantě Piccante má výraznější a silnější chuť, jehož těsto je více erborinované, konzistentní a křehké. Vyrobeno z pasterizovaného mléka pocházejícího z farem nacházejících se v oblasti původu s přídavkem mléčných kultur a vybraných plísní, přirozeně bez laktózy. Je dostupný v klasických formátech.
Citronové sorbet

Citronové sorbet

Sorbetto al limone Kód: VSC001
Extra Fíková Marmeláda

Extra Fíková Marmeláda

"Extra fíková marmeláda" je specifický typ marmelády, který se vyznačuje vysokým procentem ovoce použitého při její přípravě. Aby byla označena jako "extra", italská a evropská legislativa vyžaduje, aby marmeláda obsahovala alespoň 45 % ovoce, ale často může být použito i více. V případě extra fíkové marmelády jsou fíky hlavní ingrediencí a jsou doplněny cukrem a někdy také citronovou šťávou nebo jinými přírodními ingrediencemi, které zvýrazňují chuť a trvanlivost. Příprava zahrnuje vaření fíků spolu s cukrem, dokud se nedosáhne homogenní a husté směsi, která se poté plní do sterilizovaných nádob.
Salát z Alici

Salát z Alici

Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají nejautentičtější chuť z Cetary.
Pecorino z jeskyně - Zrálé

Pecorino z jeskyně - Zrálé

Touha nás všech je jistě sledovat zdravou a výživnou stravu. Ve skutečnosti, není náhodou, že v naší povaze je vždy přítomný záměr znovuobjevit, najít a konzumovat pravé potraviny, jaké existovaly kdysi. Protože naše společnost je zaměřena na tradici, nemohli jsme ochudit milovníky sýra o Pecorino Val d’Orcia Stagionato in grotta. Charakteristika tohoto produktu spočívá právě v jeho zrání. To probíhá přirozeně, uvnitř jeskyně vyhloubené v tufovém kameni; a právě v tomto prostředí, během celého období zrání, sýr získává nezapomenutelné aroma a chutě „opravdu nezapomenutelné“. V jeskyni zůstává přibližně 4 měsíce, během kterých je sýr pečlivě chráněn a ošetřován v kůře s rostlinným olejem, aby si zachoval svou chuť.
CACIORICOTTA - ZRÁLÁ SOLENÁ RICOTTA

CACIORICOTTA - ZRÁLÁ SOLENÁ RICOTTA

Cacioricotta je zrající sýr s polotvrdou konzistencí, ve tvaru válce, typický pro sýrařskou tradici Apulie. V apulijské kuchyni se tento produkt obvykle používá nastrouhaný k dochucení těstovin v typických těstovinách alla crudaiola, ale také se konzumuje samostatně ve vločkách nebo k dochucení salátů či pizz.
Uzený pletený sýr

Uzený pletený sýr

Uzený sýrový cop