Produkty pro červený obal pro konkrétní zboží (12)

Organické víno [terdézom] bílé 75cl - Víno z Francie - Cabernet blanc

Organické víno [terdézom] bílé 75cl - Víno z Francie - Cabernet blanc

[terdézom] blanc představuje krásné zlaté víno s kyticí exotického ovoce. Osvěžující chuť a jemná rovnováha mezi kyselostí a sladkostí. Vhodné k aperitivu, se salátem, těstovinami, rybami a mořskými plody. Disponujeme velkými objemy pro zásobování vašich trhů.
Givry 1er Cru Clos Jus

Givry 1er Cru Clos Jus

Le Pinot Noir, cépage emblématique des grands vins rouges de Bourgogne. CLIMAT Situé sur la commune de Dracy-le-Fort, le climat “Clos Jus”, classé en Premier Cru, est une parcelle de 6 hectares et 55 ares ceinte de murets. Nos vignes puisent dans une terre rouge argilo-calcaire, des sous-sols très calcaires et caillouteux, toute l’intensité et la profondeur qui caractérisent notre Givry 1er Cru “Clos Jus”. Vinification et élevage Récolte des raisins à parfaite maturité. Tri sélectif des meilleures grappes grâce à une analyse photométrique a réception de la vendange. Cuvaison pendant 15 jours. Pressurage pneumatique afin de préserver la qualité des jus. Fermentation malo-lactique en fûts. Élevage en fûts (fûts neufs et fûts de 5 ans d’âge) pendant 12 mois. Mise en bouteille au moment optimal et repos du vin avant la commercialisation. NOTES DE Dégust ation Ce vin à la robe rouge cerise révèle un nez complexe Température de service:16 - 18°C
ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

Tradiční příprava v troubě: odstraňte ochrannou fólii a předehřejte troubu na 7. stupeň/240°C. Poté snižte teplotu trouby na 5. stupeň/150°C (5. stupeň) a vložte svou "cassole" do trouby na: 20 minut pro formát 1 porce 45 minut pro formát 2 porce 1h15 minut pro formát 4 porce
Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos tepla, přímý a nepřímý Při přímém přenosu tepla se obraz tiskne na nosný materiál v zrcadlovém obraze a poté se opatří lepidlem. Před přenosem se lepidlo aktivuje teplem a výrobek se dostává do přímého kontaktu s obrazem. Obraz se nyní přichytí k výrobku a může být vypálen. Tento postup je výhodný, protože neobsahuje opotřebitelné komponenty. V závislosti na typu stroje lze dekorovat kuželové, válcové, oválné a také obdélníkové výrobky. Dekorovaná plocha by však měla být rovná, tj. ani konkávní, ani konvexní. Pro konkávní nebo konvexní plochy či reliéfy doporučujeme spíše nepřímý přenos tepla. Zde se "lepidlo" nachází na papíře, na který je vytištěn obraz v správném směru. Při zahřátí se toto lepidlo pod obrazem roztaví a obraz je pomocí také zahřátého silikonového tampónu od papíru oddělen.
Siboney 28% Vol

Siboney 28% Vol

0,5l Premix odpovídá 2,5l hotového nápoje Nabízený produkt "Siboney" je pochutina s obsahem alkoholu 28 % obj. Pro děti a mládež je nutné uchovávat mimo dosah! Chuť: ovocná-sladká Příprava: 2cl koktejlového premixu s ledem plus 18cl pomerančového džusu
Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Obohaťte svou nabídku o cavatelli sarde a finochietto, recepturu, která vychází z ingrediencí naší země a vytváří spojení kulinářských tradic z různých částí Itálie. Vyrobeny z nejlepších surovin, poskytnou vašim zákazníkům příjemnou cestu chutí.
ChevreArdennes Příroda B Klády - Klády

ChevreArdennes Příroda B Klády - Klády

ChèvrArdennes se představuje v několika pozoruhodných variantách chutí: v květinové kůrce, v čerstvém bylinkovém válečku, s medem, se sušenými hrozny, s cibulí, bruschetta, s citronem, slaninou. Ale také v popelavém bloku, v listovém těstě s kozím sýrem a medem, s parmezánem Parmigiano Reggiano, Dánským modrým sýrem a mnoha dalšími. Kozí sýry navržené s ohledem na naši kvalitu mohou jen posílit vaši pověst náročného distributora ve výběru čerstvých a exkluzivních sýrů pro vaše zákazníky.
Původ vanilky Komory

Původ vanilky Komory

Komory se skládají ze 4 ostrovů: Mayotte a tří ostrovů nezávislých na Francii, které tvoří Unie Komor (Velký Komor, Anjouan a Moheli). Velký Komor je sopečný ostrov. Ostrov trpí vážným nedostatkem vody, sopečné skály vodu neudržují a je zde málo zdrojů. Hlavním ekonomickým zdrojem je pěstování vanilky. Vanilka, která byla na Komory zavedena před 30. lety 20. století, se pěstuje na všech čtyřech ostrovech tradičním způsobem. Tato rozmarná orchidej nabízí krásný květ s hroznovitým uspořádáním. Oplodnění provádějí ženy ručně za úsvitu. Dobrá pracovnice „vdává“ 1000 až 1500 vanilkových květů denně. Během sklizně se sbírá lusk po lusu, přesně těsně před „technickou zralostí“. Původ: Komory Region: Velký Komor Odrůda: Planifolia Náznaky: Rostlinné, květinové, estragon SKU: 5430002193137 obsah Polyolů: 25g ° Energie: 525Kcal, 2197kJ Celkový tuk: 49g z toho Nasycené tuky: 30g Sacharidy: 32g z toho Cukry: 6g * Bílkoviny: 9g Sůl: 0g
Yves Leccia - Patrimonio - E Croce Rouge 2020

Yves Leccia - Patrimonio - E Croce Rouge 2020

Víno: E Croce rouge je ikonická cuvée z apelace Patrimonio. Většina z odrůdy autochtonního Niellucciu spolu s nádechem Grenache dává tomuto velkému korsickému vínu v ústech krásnou sílu a výrazný charakter. Kořeněné tóny (tymián, pepř, eukalyptus) se zde kombinují pro naše největší potěšení s teplými černými plody (černý rybíz, ostružina, třešeň) a nádechem černé olivy. Chuť je krvavá a nabízí tříslovinnou strukturu, která umožní této láhvi dlouho se uchovávat ve sklepě. Úžasné párování s červeným masem a zvěřinou se zde zdá být zřejmé! Salute! Dům: Yves Leccia není na Korsice třeba představovat. Jeho angažovaná práce trvající více než 40 let umožnila a stále umožňuje šířit jedinečnost vín z ostrova krásy po Francii a světě. V roce 2004 opustil rodinný statek "Leccia" a spolu se svou ženou Sandrine založil svůj vlastní majetek. Objem: 75cl Typ: Červené víno Odrůdy: 90% Niellucciu & 10% Grenache AOC: Patrimonio Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2040 Teplota podávání: 16-18°C
S0025 - SANTORINI

S0025 - SANTORINI

S0025 - SANTORINI
Cidre Circé - Cider z Normandie

Cidre Circé - Cider z Normandie

Circé je ovocné, mírně kyselé cider. Jeho barva je zlatá a lesklá. Ovocná vůně je jasná a přitažlivá. V ústech je chuť kyselá, obklopená jemnou perlivostí. Závěr je svěží a mírně sladký. hrubá hmotnost: 1340g Hmotnost kartonu 6: 8,5kg
Zombie 28% Vol

Zombie 28% Vol

0,5l Premix odpovídá 2,5l hotového nápoje Nabízený produkt "Zombie" je pochutina s obsahem alkoholu 28 % obj. Pro děti a mládež je nutné uchovávat mimo dosah! Chuť: ovocná-aromatická Příprava: 4cl koktejlového premixu s ledem plus 16cl pomerančového džusu