Produkty pro šmoulinko (11)

Toblerone

Toblerone

Toblerone je populární švýcarská značka čokolády, známá svým charakteristickým trojúhelníkovým tvarem a jedinečnou chutí. Byla poprvé vytvořena v roce 1908 Theodorem Toblerem a Emilem Baumannem v Bernu, Švýcarsko. Název "Toblerone" je kombinací příjmení zakladatele, Toblera, a italského slova "torrent", což znamená nugát. Čokoládová tyčinka se skládá z mléčné čokolády s medem a mandlovým nugátem, což poskytuje bohatou a hřejivou chuť. Ikonický trojúhelníkový tvar představuje horu Matterhorn ve švýcarských Alpách, čímž vzdává hold švýcarskému dědictví. Toblerone se stalo oblíbenou pochoutkou po celém světě, nabízející lahodnou kombinaci hladké čokolády a křupavého nugátu.
Propan

Propan

5 kg a 11 kg lahve v červené nebo šedé
Majoránka

Majoránka

Origanum majorana Původ: Egypt
Miskos

Miskos

Založená pod názvem Miskos Helva v Istanbulu, Fatih, se Miskos neustále přizpůsobuje vyvíjejícím se tržním podmínkám a standardům mezinárodních organizací. Aby vyhověla rostoucím požadavkům zákazníků, nejprve se přestěhovala do své továrny v Istanbulu, Bahcelievler, a poté do výrobní plochy o rozloze 10 000 m2 v Kastamonu Organizované průmyslové zóně. Miskos se zavazuje k nejvyšším standardům kvality. Společnost věnuje pečlivou pozornost dodržování kvalitativních a hygienických podmínek během výroby a zohledňuje požadavky zákonů o pracovním zdraví a bezpečnosti a potravinách. Stále rostoucí ziskové ukazatele společnosti ukazují, že Miskos je na správné cestě s tímto zaměřením na kvalitu. Miskos je známý svými křupavými, sušenými ovocnými pastami, oplatkovou halvou, cekme halvou a tureckým pohádkovým hedvábím. Přirozený výrobní přístup vyzdvihuje tradiční tureckou chuť a také zajišťuje rostoucí popularitu produktů v zahraničí.
Sphérotène®

Sphérotène®

Od roku 1986 vyrábí TECHNOGENIA tavený karbid wolframu pomocí inovativního procesu – studeného kelímku s elektromagnetickou levitací.
Kovářské nástroje

Kovářské nástroje

Naší hlavní kompetencí je výroba kovaných dílů z oceli, nerezové oceli a hliníku v hmotnostní třídě 0,1-6 kg.
GLYKOSOL N

GLYKOSOL N

Chladicí a topná přenosová kapalina na bázi monoethylenglykolu pro technické aplikace
Skořice (Nakrájená)

Skořice (Nakrájená)

Kategorie: Jednotlivé koření Chuť a aroma: Velmi jemné, příjemně sladké aroma s bylinně-dřevitým nádechem a tóny hřebíčku. Použití: Cejlonský skořicový prášek pochází ze Srí Lanky a získává se z kůry skořicovníku. Jeho vůně a chuť jsou jemnější a výrazně mnohovrstevnatější než u levnějšího čínského Cassia skořice a obsahuje až 400krát méně kumarinu, který je považován za zdravotně problematický. Nakrájená skořice (2-7 mm) je velmi vhodná pro přípravu vlastních čajových kreací. Složení: Skořice Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, hořčice a celeru. Obsah: 30 g v plechové dóze
Toluén

Toluén

Rozpouštědlo
Polyamid

Polyamid

Rozsah tloušťky: 15-150 µm Monoaxiálně orientovaný polyamidový film, termostabilní e.g.: Dartek® Aplikace: Gumárenský průmysl, Laminace Optika: transparentní
Majoránka

Majoránka

Origanum majorana Původ: Egypt