Produkty pro 16x16 placka (16)

Tortilly 13 cm

Tortilly 13 cm

Tortilly 13cm
Cukrové vafle

Cukrové vafle

Vanilková vafle s perlovým cukrem. Lahodně křupavá s sladkou chutí.
VYBAVENÍ PRO PRŮMYSL SUŠENEK A VAFEL - Palačinky / Blinis

VYBAVENÍ PRO PRŮMYSL SUŠENEK A VAFEL - Palačinky / Blinis

Kapacita na vyžádání Systém převrácení
Tortilly 15 cm

Tortilly 15 cm

Hotová jídla z tortil
Tortilly 11 cm

Tortilly 11 cm

Tortilly 11 cm
Tortilly 13cm

Tortilly 13cm

Tortilly 13cm
VANILKOVÁ ČOKOLÁDOVÁ VAFLE

VANILKOVÁ ČOKOLÁDOVÁ VAFLE

Chutná vafle s nádechem vanilky a polovinou čokolády.
Müsli vafle

Müsli vafle

Celozrnná bio vafle s müsli a oslazená datlovým sirupem.
Cukrové vafle

Cukrové vafle

Vanilková vafle s perlovým cukrem. Lahodně křupavá s sladkou chutí.
Bio tortilly

Bio tortilly

Kukuřičné tortilly jsou tradičním typem plochého chleba vyrobeného z masa hariny (kukuřičné mouky) a vody. Hlavními ingrediencemi jsou masa harina (speciální kukuřičná mouka ošetřená vápnem), voda a někdy sůl. Kulturní využití: Kukuřičné tortilly jsou neuvěřitelně univerzální a tvoří základ mnoha tradičních mexických pokrmů. Obvykle se používají k výrobě: Tacos: Měkké kukuřičné tortilly plněné různými ingrediencemi, jako je maso, sýr, zelenina a salsy. Enchiladas: Tortilly plněné masem nebo sýrem, srolované a pečené s chutnou omáčkou. Quesadillas: Tortilly plněné sýrem a někdy dalšími ingrediencemi, poté přeložené a vařené, dokud se sýr nerozpustí. Tostadas: Tortilly, které jsou smažené nebo pečené do křupava a pokryté fazolemi, masem, salátem, sýrem a dalšími přísadami. Chilaquiles: Kousky tortilly smažené nebo pečené a poté dusené se salsou, často podávané s vejci, sýrem a dalšími přílohami.
Tortilly 15 cm

Tortilly 15 cm

Tortilly 15 cm
Tortilly 15 cm

Tortilly 15 cm

Tortilly 15 cm
Tortilly 13cm

Tortilly 13cm

Tortilly 13 cm
Tortilly 13cm

Tortilly 13cm

Tortilly 13cm
Tortilly 13cm 10

Tortilly 13cm 10

Tortilly 13cm 10
Kukuřičné tortilly

Kukuřičné tortilly

Kukuřičné tortilly jsou základním prvkem mexické kuchyně vyrobeným z masa hariny (kukuřičné mouky) a vody. Jsou základní potravinou v mezoamerických kulturách po tisíce let, sahající až do doby Aztéků a Mayů. Příprava zahrnuje nixtamalizaci, při které se sušené kukuřičné zrna namáčejí a vaří v alkalickém roztoku, obvykle vápenné vodě. Tento proces zvyšuje nutriční hodnotu kukuřice, čímž činí esenciální živiny, jako je niacin, lépe dostupné, a také zlepšuje chuť a strukturu tortil.