Produkty pro Sojalecitin (4)

Laktóza

Laktóza

Laktóza je přírodní mléčný cukr. Tvoří 3,5 % - 5,0 % kravského mléka a lze ji extrahovat filtračním procesem. Poté je laktóza krystalizována a drcena. Velikosti zrn jsou rozděleny podle síta. Foodcom může svým obchodním partnerům dodávat různé velikosti částic vhodné pro různé aplikace. Laktóza je jednou z nejlepších mléčných ingrediencí pro potraviny a krmiva díky své jemné chuti, bílé barvě a nízkému obsahu kalorií. Její nízká cena, nízká hygroskopičnost a rozpustnost ve vodě přispívají k její popularitě. Může být použita při výrobě pečiva, cukrovinek a čokolády jako zlepšovač chuti a sladidlo. Laktóza je důležitou složkou v farmaceutickém a výživovém použití.
Laktóza

Laktóza

Laktóza je jednou z nejlepších mléčných ingrediencí pro aplikace v potravinách a krmivech díky své jemné chuti, bílé barvě a nízkému obsahu kalorií. Její rentabilita, nízká hygroskopičnost a rozpustnost ve vodě přispívají k její popularitě. Může být použita při výrobě pečiva, cukrovinek a čokolády jako zlepšovač chuti a sladidlo. Laktóza je důležitou složkou v farmaceutickém a nutričním použití.
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale může být také vyráběna. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Poslední metoda se používá přibližně v 90 % světové produkce a spočívá v fermentaci pomocí enzymů a kmenů mikroorganismů, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuku. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako bezvodá kyselina citronová.
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale lze ji také vyrábět. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Tento druhý způsob se používá přibližně v 90 % světové produkce a zahrnuje fermentaci s enzymy a mikrobiálními kmeny, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost pomáhat stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuků. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako anhydrovaná kyselina citronová.