Produkty pro akticoát (4)

ATPure®

ATPure®

ATPure®, čistý ATP, dodává při silném svalovém zatížení okamžitě energické fosfáty, které tělo nemůže okamžitě využít. ATPure® tak během několika minut zdvojnásobuje svalovou výkonnost, zvyšuje prokrvení, podporuje růst svalů a přináší vynikající tréninkové úspěchy – trénujte déle, intenzivněji a silněji.
Antioxidace

Antioxidace

RoxFox® Ochrana produktů s rozmarýnem Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu. RoxFox® je k dispozici ve variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N". N pro přírodní Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových aditivech (ZZulV). Výhody RoxFox®: Optimalizace kvality produktu Optimální stabilizace barev Optimální distribuce účinných látek Použití v aplikacích v solném roztoku Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků Zabraňuje autooxidaci tuků
Odborné služby

Odborné služby

Vypracování posudků, zjištění nebezpečných látek a hodnocení rizik, analýzy, měření a převzetí • Soudní a mimosoudní vypracování posudků v oblasti škodlivin v interiérech • Zjištění nebezpečných látek a hodnocení rizik podle GefStoffV • Zajištění důkazů, posouzení stavu a hodnoty • Vypracování sanací • Analýzy, měření a převzetí • Plánování a dozor nad objekty při sanacích škodlivin • Odborné kurzy podle TRGS 519, azbest - demontáž, sanace nebo údržbové práce podle příloh 3, 4A, 4B a 5 • Seminář TRGS 521 - Umělé minerální vlákna (KMF) - KMF staré produkty - Klasifikace a zjištění ochranných opatření
Antioxidace

Antioxidace

RoxFox® Ochrana produktů s rozmarýnem Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu. RoxFox® je k dispozici v variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N". N pro přírodní Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových přísadách (ZZulV). Výhody RoxFox®: Optimalizace kvality produktu Optimální stabilizace barev Optimální distribuce aktivních látek Použití v aplikacích s nálevem Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků Zabraňuje autooxidaci tuků