Produkty pro alabaster (16)

Béžový Travertin

Béžový Travertin

Travertin Navona
Mandle

Mandle

Mandlové ořechy jsou velmi používanou surovinou v různých tradičních kuchyních oblasti Středomoří, zejména v sicilské, sardské a apulijské kuchyni, jak v sladkých, tak v slaných pokrmech. Sklízejí se ručně a pomocí tyčí (flexibilní tyče dlouhé od 3 do 5 metrů) v období srpna a září a používají se jak v kuchyni (pesto alla trapanese), tak v cukrářství (konfety, sušenky, zákusky, marcipán). Bohaté na živiny a vlákninu pomáhají potlačit chuť k jídlu, aniž by způsobovaly přibývání na váze, a zároveň působí proti hyperglykémii a faktorům rizika kardiovaskulárních onemocnění. Zde jsou nejnovější informace o přínosech mandlí, které byly prezentovány na výročním zasedání Americké společnosti pro výživu. Jaké je nejlepší občerstvení pro přerušení hladu, aniž by to ohrozilo chuť k jídlu při jídlech? Nejnovější výsledky vědeckého výzkumu se zdají ponechávat málo pochybností, mezi nejlepšími volbami je ta, že se rozhodnete pro hrst mandlí.
MANDLOŇ

MANDLOŇ

Odrůda: GROSSO DOLCE Období zrání: konec září
Světlě hnědý travertin

Světlě hnědý travertin

zlatý travertin
Světlě hnědý travertin

Světlě hnědý travertin

travertin scabas
Šedá Mramor

Šedá Mramor

arabescato trambiserra
Bílý Mramor

Bílý Mramor

ambajy bílá
Bílý Mramor

Bílý Mramor

bílý žilkovaný radost
Bílý Mramor

Bílý Mramor

bílý král
Modrý Onyx

Modrý Onyx

alabastr
Zlaté kameny

Zlaté kameny

skutečné zlato
Bílé Kameny

Bílé Kameny

chambroad
Béžový a šedý žula

Béžový a šedý žula

šedá beola
Bílý Granit

Bílý Granit

bílá piracena
Bílý Granit

Bílý Granit

bílá královna
Bílý Granit

Bílý Granit

bílý berrcal