Produkty pro analgetikum (6)

Glukóza

Glukóza

Glucosnova se používá naředěná ve vodě jak při aplikaci na listy, tak při zavlažování. Glucosnova lze použít v jakékoli plodině, zejména v zahradnických plodinách. SKU:n/a Velikost:1 LITR, 5 LITRŮ
Astaxantin

Astaxantin

Specifikace naleznete na našich webových stránkách. Pro dotazy a následné otázky nám neváhejte poslat zprávu.
Stárnutí Esenciálních Olejů

Stárnutí Esenciálních Olejů

Peroxidace a intramolekulární reakce Oleje z oliv se v průběhu času zkazí. Zkažení je chemická změna molekulárních struktur rostlinných olejů. Ty samé chemické mechanismy působí také na esenciální oleje. Přítomnost kyslíku, který je přirozeně rozpuštěn v olejích, iniciuje tyto chemické reakce. Ty se zrychlují v přítomnosti světla, vzduchu, teplotních skoků nebo různých nečistot. Reakční mechanismus tohoto „stárnutí“ se dělí do dvou fází: peroxidace a intramolekulární reakce (nebo fáze propagace). Vědecká literatura popisuje několik příkladů peroxidace. Zde je příklad linalolu, který je hojně přítomen v esenciálních olejích. (Příklad: levandule, lavandin, tymián s linalolem, růžové dřevo, šalvěj muškátová atd.). V tomto schématu linalol nejprve podléhá peroxidaci. Ta produkuje nový sloučeninu: 7-dydroperoxy-3,7-dimethyl-octa-1,5-diene-3-ol.
Antioxidace

Antioxidace

RoxFox® Ochrana produktů s rozmarýnem Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu. RoxFox® je k dispozici ve variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N". N pro přírodní Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových aditivech (ZZulV). Výhody RoxFox®: Optimalizace kvality produktu Optimální stabilizace barev Optimální distribuce účinných látek Použití v aplikacích v solném roztoku Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků Zabraňuje autooxidaci tuků
Esenciální olej z listů skořice "cinnamomum zeylanicum" - Esenciální olej

Esenciální olej z listů skořice "cinnamomum zeylanicum" - Esenciální olej

Esenciální olej z listů skořice se získává parní destilací listů skořice (Cinnamomum zeylanicum nebo Cinnamomum verum). Tento koření pochází ze Srí Lanky a je pěstováno v různých tropických oblastech po celém světě. Esenciální olej z listů skořice má teplou, sladkou a kořeněnou vůni. Je převážně složen z eugenolu, eugenylacetátu, cineolu a skořicového aldehydu. Je známý svými protizánětlivými, antifungálními, antibakteriálními a antioxidačními vlastnostmi. Esenciální olej z listů skořice se používá v aromaterapii k léčbě respiračních problémů, jako jsou kašel a nachlazení, a také k úlevě od bolesti svalů a kloubů. Tradičně se také používal jako afrodiziakum a k zlepšení prokrvení. Tento esenciální olej lze používat naředěný v nosném oleji pro masáže, přidávat do aroma difuzéru pro vytvoření teplé a útulné atmosféry, nebo dokonce používat při vaření pro přidání chuti. Botanický název: Cinnamomum zeylanicum Rodina: Lauraceae Použitá část: Listy CAS: 8015-91-6 EINECS: 283-479-0
Antioxidace

Antioxidace

RoxFox® Ochrana produktů s rozmarýnem Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu. RoxFox® je k dispozici v variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N". N pro přírodní Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových přísadách (ZZulV). Výhody RoxFox®: Optimalizace kvality produktu Optimální stabilizace barev Optimální distribuce aktivních látek Použití v aplikacích s nálevem Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků Zabraňuje autooxidaci tuků