Iberský žaludový salám - Uzeniny
Produkt vyrobený z mixu mletého nebo kouskovaného masa, přidaného se solí, paprikou a kořením, hněteného a plněného do přírodní vepřové střívko v dokonalém stavu zrání.
Iberská prasata Brisa
Iberská prasata Brisa mají zvláštní charakteristiky, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky.
Aplikované postupy
V Iberských Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, chlazení, plnění, sušení a zrání.
Výhody uzenin
Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují maso.
Energetická hodnota: 432Kcal / 1919KJ
Tuky: 38.5 g
Nasycené tuky: 15.3 g
Sacharidy: 2.1 g
Cukry: 1.3 g
Bílkoviny: 26 g
Sůl: 3 g