Produkty pro blok (22)

Desky / Řezání

Desky / Řezání

U nás získáte bloky například z pěnového materiálu, PE pěny, buněčné gumy nebo mnoha dalších materiálů. Naše blokové zboží může být individuálně rozděleno na požadovanou tloušťku a rozměry. U nás získáte bloky například z pěnového materiálu, PE pěny, buněčné gumy, pěnového/síťového gumy, Sylomeru a mnoha dalších materiálů. Naše blokové zboží může být individuálně rozděleno/nařezáno na požadovanou tloušťku a rozměry.
Měřicí Senzorové Bloky Akrylového Skla

Měřicí Senzorové Bloky Akrylového Skla

Specializujeme se na výrobu složitých měřicích senzorových bloků z akrylového skla (včetně PMMA, Plexiglas®). Naší zvláštní odborností je výroba křišťálově čistých, vysoce přesných vrtů.
3M™ Flexibilní Diamantový Ruční Brusný Blok 6200J

3M™ Flexibilní Diamantový Ruční Brusný Blok 6200J

3M™ 6200J 55 x 90 x 25 Standard pro rovné plochy a hrany. Ideální nástroj pro zlomení hran, např. na skleněných hranách. Použitelný za mokra i za sucha.
Bio Kakaové Máslo Blok - Koupit Bio Kakaové Máslo Blok? | Velkoobchod | VehGroshop | Velkoobchod

Bio Kakaové Máslo Blok - Koupit Bio Kakaové Máslo Blok? | Velkoobchod | VehGroshop | Velkoobchod

Historie a původ: Kakao (Theobroma) bylo již v roce 1000 př. n. l. sklizeno Olmékami v Mexiku. Tehdy bylo používáno převážně k obohacení nápojů. V průběhu let převzali tuto praxi Mayové a Aztékové do svých kultur. Kakao se stalo součástí ceremoniálních rituálů a kakaové boby sloužily jako měna. V 16. století přivezli Španělé kakao do Evropy. V polovině 17. století se stalo oblíbeným nápojem. Kakaovníky byly zavedeny do kolonií různých evropských zemí v Asii a západní Africe, protože v Evropě rostla poptávka po čokoládě. Kakaový bob je surovinou pro výrobu čokolády. Tyto kakaové boby pocházejí z tropických klimatických zón Jižní Ameriky (Ekvádor). Kakaovník (Theobroma cacao) je pro Maye a Aztéky posvátný. Kakaové boby jsou ručně sklizeny ze stromu a poté čištěny v přírodní vodě.
Rulový blok Typ 8-1 Varianta 4

Rulový blok Typ 8-1 Varianta 4

Rolenový stojan Typ 8/1 s elektronikou má v této verzi, s pracovním rozsahem od 200 do 500 mm, měřicí systém. Přes modro-červené kalibrační zařízení je digitálnímu displeji předávána hodnota 220. Kromě toho jsou obě pinoly ovladatelné z jedné strany. Po kalibraci je rolenový stojan připraven k použití. Elektronika pracuje nezávisle na síti a je znovu nabíjecí. Rozsah upínání: Dmax 460 mm - Dmin 210 mm Výška hrotu: 800 mm Maximální hmotnost obrobku: 20000 kg Průměr pinoly: 80 mm Stroj na obrábění: Měřicí deska
Rulový blok Typ 8-1 Varianta 9

Rulový blok Typ 8-1 Varianta 9

Rolkova Podpora Typ 8-1 Varianta 9 Rozsah Upínání: Dmax 490 mm - Dmin 90 mm Výška Střed: 430 mm Maximální Hmotnost Pracovního Kus: 10000 kg Průměr Vřetena: 120 mm
Rolovací blok Typ 8-1 Varianta 8

Rolovací blok Typ 8-1 Varianta 8

Rolerový blok Typ 8-1 Varianta 8 Rozsah upínání: Dmax 800 mm - Dmin 500 mm Výška středu: 950 mm Maximální hmotnost obrobku: 6000 kg Průměr vřetena: 120 mm Strojní nástroj: Pama
Rulový blok Typ 8-1 Varianta 12

Rulový blok Typ 8-1 Varianta 12

Tato luneta je speciálně navržena pro použití ve vakuu. Všechny dutiny jsou odvětrány pomocí otvorů, takže lze rychle vytvořit bezpečné vakuum. Pro použití ve vakuu je luneta kompletně vyrobena z oceli. Rozsah upínání: Dmax 450 mm - Dmin 250 mm Výška hrotu: 500 mm Maximální hmotnost obrobku: 3000 kg Průměr pinoly: 80 mm Stroj na obrábění: Stroj na vakuové stříkání
Rolkový blok Typ 8-1 Varianta 3

Rolkový blok Typ 8-1 Varianta 3

Tento válečkový blok je navržen pro zatížení 5t. Jeho zvláštní vlastností je mechanická čitelnost průměru. Rozsah upnutí: Dmax 380 mm - Dmin 160 mm Výška hrotu: 815 mm Maximální hmotnost obrobku: 6000 kg Průměr pinoly: 120 mm Strojní zařízení: Schümann GmbH
Flipchart (bloky)

Flipchart (bloky)

Flipchartové bloky tištěné s individuálním perforováním
Aromatické Molekuly - Složky Vůně a Chuti

Aromatické Molekuly - Složky Vůně a Chuti

Business Unit Aroma Molecules vám kromě svěžesti mentolu nabízí širokou škálu vonných a chuťových komponentů pro rafinované kreace. Přírodní složky jsou zde k dispozici stejně jako syntetické a udržitelné suroviny z obnovitelných zdrojů. Naše produkty se používají v nejrůznějších receptech v kosmetice, farmacii a potravinách. Naše komponenty lze také nalézt v technických aplikacích a procesech. Další služby, jako jsou koncepty a nápady na nové produkty, nás činí partnerem, jehož služby přesahují distribuci ingrediencí a surovin.
Rulový blok Typ 8-1 Varianta 11

Rulový blok Typ 8-1 Varianta 11

Rulový blok Typ 8-1 Varianta 11 Rozsah upínání: Dmax 560 mm - Dmin 50 mm Výška středu: 950 mm Maximální hmotnost obrobku: 10000 kg Průměr vřetena: 150 mm
Blok 100mm x 105mm

Blok 100mm x 105mm

Blok 100mm x 105mm s vyčnívající kartonovou spodní vrstvou.
Bio Kakaové Máslo Blok - Bio Kakaové Máslo Blok

Bio Kakaové Máslo Blok - Bio Kakaové Máslo Blok

Historie a původ Kakao (Theobroma) bylo poprvé sklizeno Olméků v Mexiku již kolem roku 1000 př. n. l. Tehdy se používalo především pro posilující nápoje. V průběhu let převzali Mayové a Aztékové tuto praxi do svých kultur. Kakao se stalo součástí ceremoniálních rituálů a kakaové boby byly měnou. V 16. století přivezli Španělé kakao do Evropy. V polovině 17. století se stalo oblíbeným nápojem. Prostřednictvím kolonií různých evropských zemí byly kakaovníky zavedeny do Asie a západní Afriky, protože v Evropě rostla poptávka po čokoládě. Kakaový bob je surovým základem pro výrobu čokolády. Tyto kakaové boby pocházejí z tropických klimatických podmínek v Jižní Americe (Ekvádor). Strom Theobroma cacao je posvátný pro Maye a Aztéky. Kakaové boby ze stromu jsou ručně sklizeny a surové boby jsou poté čištěny v přírodní vodě a pokračují...
Bloky v různých verzích

Bloky v různých verzích

Bloky v různých verzích, s a bez obalu/propisky a s různým počtem stran.
Rulový blok Typ 8-1 Varianta 10

Rulový blok Typ 8-1 Varianta 10

Rulový blok Typ 8-1 Varianta 10 Rozsah upínání: Dmax 100 mm - Dmin 32 mm Výška hrotu: 200 mm Průměr vřetena: 30 mm Strojní nástroj: Mori Seiki NT4300 DCG
Blokové plynové ohřívače

Blokové plynové ohřívače

Elektrické plynové ohřívače pro provozní tlak až 500 bar - Ohřívače těsnicího plynu, ohřívače palivového plynu - Ohřívače zemního plynu pro regulační stanice plynu - Vaparizéry LNG a LPG - Vaparizéry a ohřívače pro průmyslové plyny - Procesní ohřívače - Plynové ohřívače pro analytické a laboratorní aplikace ATEX, IECEx, TR-CU a další mezinárodní certifikáty
Rulový blok Typ 8-1 Varianta 5

Rulový blok Typ 8-1 Varianta 5

Rolenový blok typ 8/1 s elektronikou má v této verzi měřicí systém v pracovním rozsahu od 200 do 500 mm. Přes modro-červené kalibrační zařízení je digitálnímu displeji předávána hodnota 220. Obě pinoly jsou ovladatelné z jedné strany. Po kalibraci je rolenový blok připraven k použití. Elektronika pracuje nezávisle na síti a je znovu nabíjecí. Má prismu s hydraulickým ovládáním pro snadnější ukládání obrobků do běžících válečků. Rozsah upínání: Dmax 500 mm - Dmin 200 mm
Rulový blok Typ 8-1 Varianta 7

Rulový blok Typ 8-1 Varianta 7

Rulový blok Typ 8-1 Varianta 7 Rozsah upínání: Dmax 350 mm - Dmin 30 mm Výška hrotu: 300 mm Maximální hmotnost obrobku: 2000 kg Průměr vřetena: 60 mm
Rulový blok Typ 8-1 Varianta 6

Rulový blok Typ 8-1 Varianta 6

Tento válec je navržen pro zatížení 10 t a rozsah upnutí 380-160 mm. Válec má 150 mm pinoly. Rozsah upnutí: Dmax 380 mm - Dmin 160 mm Výška hrotu: 950 mm Maximální hmotnost obrobku: 10000 kg Průměr pinoly: 150 mm Strojní nástroj: Schübmann GmbH
Rulový blok Typ 8-1 Varianta 1

Rulový blok Typ 8-1 Varianta 1

Rulový blok Typ 8-1 Varianta 1 Rozsah upínání: Dmax 1530 mm - Dmin 1110 mm Výška středu: 1498 mm Maximální hmotnost obrobku: 20 000 kg Průměr vřetena: 150 mm
Organický Blok Kakaového Másla

Organický Blok Kakaového Másla

Historie a původ Kakaovník (Theobroma) byl poprvé sklizen Olmeci v Mexiku již kolem roku 1000 př. n. l. V té době byl převážně používán k přípravě posilujících nápojů. V průběhu let tuto praxi přijali Mayové a Aztékové ve svých kulturách. Kakao se stalo součástí obřadních rituálů a kakaové boby byly prostředkem platby. V 16. století přivezli Španělé kakao do Evropy. V polovině 17. století se stalo oblíbeným nápojem. Kakaovníky byly zavedeny do Asie a západní Afriky prostřednictvím kolonií různých evropských zemí, protože v Evropě rostla poptávka po čokoládě. Kakaový bob je surovinou používanou při výrobě čokolády. Tyto kakaové boby pocházejí z tropických klimatických podmínek Jižní Ameriky (Ekvádor). Kakaovník Theobroma cacao je pro Maye a Aztéky posvátný. Kakaové boby z tohoto stromu jsou sklizeny ručně a surové boby jsou poté čištěny v přírodní vodě a vybírány pro nejlepší kvalitu. Tento proces zajišťuje, že výživové...