Produkty pro chemisch für gold (4)

Elektrolytické Manganové (Mn) Flaky 99,7%

Elektrolytické Manganové (Mn) Flaky 99,7%

Manganové vločky, také známé jako čipy, jak přicházejí z elektrolyzy. Čistota 99,7%. Také dodáváme malé množství rychle a spolehlivě z našeho skladu v Bonnu. Manganové vločky 99,7% (typicky 99,8%) jsou dodávány s analýzou.
CITRÓNOVÁ KYSELINA PRÁŠEK 800G

CITRÓNOVÁ KYSELINA PRÁŠEK 800G

Přírodní odstraňovač vodního kamene Odstraňuje vodní kámen a rez Síla citronu Francouzská výroba Kyselina citronová, která se přirozeně vyskytuje v citronu, patří mezi základní čisticí prostředky, které prokázaly svou účinnost. 100% přírodní*. Výjimečný čisticí a odstraňovač vodního kamene. Používá se v celé domácnosti: kávovar, rychlovarná konvice, pračka, baterie, toalety, pracovní desky, nerezové povrchy, chrom, keramika, plast… Skvělý antioxidant, kyselina citronová odstraňuje rez z kovu. Ideální také pro odstranění skvrn od spálenin, kávy, čaje nebo jiných odolných nečistot. * Aktivní složky 100% přírodního původu. Proveďte předběžný test na malé ploše. Není vhodný pro hliníkové a mramorové povrchy, a nemíchejte s chlorem a sodou. Nenechávejte stříkat na tkaniny nebo oděvy (možnost vyblednutí).
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale může být také vyráběna. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Poslední metoda se používá přibližně v 90 % světové produkce a spočívá v fermentaci pomocí enzymů a kmenů mikroorganismů, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuku. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako bezvodá kyselina citronová.
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale lze ji také vyrábět. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Tento druhý způsob se používá přibližně v 90 % světové produkce a zahrnuje fermentaci s enzymy a mikrobiálními kmeny, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost pomáhat stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuků. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako anhydrovaná kyselina citronová.