Produkty pro donatellasilva (6)

Comparsaria

Comparsaria

Srovnávací portál
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Benátky

Benátky

„Naši agenti potřebují nejlepší nástroje pro naše zákazníky. S Venezíí můžeme tyto nástroje přizpůsobit pro každý projekt společně s našimi zákazníky. Žádné programování, žádné školení front-endu, standardizované rozhraní, nejjednodušší nasazení“ Funkce Webová tvorba vstupních formulářů online bez programování ne-IT pracovníky ve velmi krátkém čase Vstupní formuláře mohou být vytvářeny přímo na schůzce s požadovatelem Funkce náhledu pro přímé testování aktuálního vstupního formuláře Nastavitelná funkce opakování s eskalací při překročení času Možné vstupní prvky jsou textová pole, rozbalovací seznamy, seznamová pole, rádiová tlačítka, zaškrtávací políčka atd. Nastavitelná validace povinných polí, datových typů, vzorů vstupu (Email, IP adresa atd.), délky textu, kontroly duplicit pro jednotlivá pole a kombinace Nastavení výchozích hodnot pro vstupní prvky Závislosti mezi hodnotami seznamu (kaskádové rozbalovací seznamy)
Komunikace

Komunikace

Brilantní nápady, jak předat srdce a duši vaší firmy. Dojměte své publikum, upoutejte jejich pozornost, okouzlete je svým šarmem.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.