Produkty pro fluorid sírový (5)

Sodný Isopropyl Xanthát (SIPX) - Sodný Isopropyl Xanthát (SIPX)

Sodný Isopropyl Xanthát (SIPX) - Sodný Isopropyl Xanthát (SIPX)

Sodný Isopropyl Xanthát (SIPX)
Erytritol

Erytritol

Erythritol je přírodní cukerný alkohol/polyol schválený pro použití jako potravinový aditivum po celém světě. Erythritol je téměř 70 % sladší než cukr a používá se jako hromadný sladidlo. Erythritol byl objeven v roce 1848 a přirozeně se vyskytuje v některém ovoci a fermentovaných potravinách. Chuťový profil erythritolu je velmi podobný cukru. Je nekariogenní a má nejvyšší trávicí toleranci mezi polyoly. Protože je přírodní, nezpůsobuje žádné vedlejší účinky a chutná téměř přesně jako cukr bez kalorií. EC číslo: 205-737-3 Molekulární vzorec: C4H10O4 CAS číslo: 149-32-6
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Doba dodání: 3 - 5 pracovních dnů Kapacita dodání: 100 000 Kg / měsíčně Minimální objednávková množství: 1 x 25 Kg pytel Odeslat dotaz e-mailem Zobrazit telefonní číslo 25 Kg pytel
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale může být také vyráběna. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Poslední metoda se používá přibližně v 90 % světové produkce a spočívá v fermentaci pomocí enzymů a kmenů mikroorganismů, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuku. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako bezvodá kyselina citronová.
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale lze ji také vyrábět. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Tento druhý způsob se používá přibližně v 90 % světové produkce a zahrnuje fermentaci s enzymy a mikrobiálními kmeny, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost pomáhat stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuků. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako anhydrovaná kyselina citronová.