Produkty pro houba na přímou objednávku (49)

Organický Cep Bol. Edulis 2-6 mm HT

Organický Cep Bol. Edulis 2-6 mm HT

Organický hřib pravý 2-6 mm HT je vysoce kvalitní houbou, která byla ošetřena vysokou teplotou, a je ideální pro zvýraznění chuti v gurmánských pokrmech. Jeho jemná textura ho činí ideálním pro omáčky, polévky a marinády.
Houbu - Čerstvé, sušené, mražené houby ze Sibiře

Houbu - Čerstvé, sušené, mražené houby ze Sibiře

Čerstvé a sušené HŘÍBKY - HŘIBY Čerstvé, sušené a mražené Hříbky Nabízíme velkoobchodní dodávky hub pěstovaných v rozsáhlých sibiřských lesích, daleko od smogu a prachu měst a silnic. Společnost dodává čerstvé a zpracované houby (hřiby, hříbky) a řeší veškeré logistické a dokumentační záležitosti.
Houbu - Žluté Ústřice

Houbu - Žluté Ústřice

Žluté citronové žampiony, s bílou dužninou a mírně anýzovou chutí. Ideální do houbové fricassée. Tipy na přípravu Před vařením žampiony očistěte kartáčem. Tipy na skladování Naše žampiony jsou prodávány v baleních s fólií, která umožňuje dýchání produktu. Doporučujeme udržovat tuto fólii kolem misky, aby se zabránilo vysychání a ztrátě hmotnosti během skladování. Uchovávejte je v dolní části chladničky při ideální teplotě 2 až 4 °C, maximálně po dobu 3 dnů. Dostupné prezentace Celé žampiony misky od 150 g do 3 kg nebo podle požadavku zákazníka.
BIO Schopf-Tintling Pěnový extrakt 30% Polysacharidů; Schopf-Tintling Pěna 2% - Chem2Market GmbH

BIO Schopf-Tintling Pěnový extrakt 30% Polysacharidů; Schopf-Tintling Pěna 2% - Chem2Market GmbH

Kvalita: pro potraviny Zpracovávaná část: plodnice Extrakční prostředek: voda Nosná látka: žádná vědecký název: Coprinus comatus Hřib špičatý je ceněn nejen pro svou chuť, ale také obsahuje živiny jako draslík a vitamin D. Naše produkty se prodávají jako hromadné zboží. U většiny našich produktů platí minimální odběr 25 kg. Vzorky mohou být poskytnuty. Kromě toho je Plants2Market BIO a HACCP certifikováno a od konce září 2023 je prvně certifikováno podle normy DIN EN ISO 9001:2015. Následující produkty také nabízíme: Acerola Hrachová bob Pohanka Africká černá fazole Alant Alfa-lipoová kyselina Amla Artičok Ashwagandha Astaxanthin Valeriána Bambus Beta Glukan BIO březový list BIO brazilský mandlový houbový substrát
Uzená bufalo mozzarella DOP

Uzená bufalo mozzarella DOP

Uzená bufalo mozzarella DOP
Mražená Houbová Smaženice

Mražená Houbová Smaženice

Naše restované houby se skládají z plátků pařížských hub, které jsou vařené a ochucené olivovým olejem, petrželí, solí a česnekem. BALENÍ: 10 x 300 g
Rajčatová Houbová Pâté - Konzervy - Pâté

Rajčatová Houbová Pâté - Konzervy - Pâté

Ingredience: Houbové kultivary 35 %, sušená rajčata 35 %, slunečnicový olej 30 %, vinný ocet, sůl, přírodní aromata v proměnlivých proporcích. (mletá paprika, paprika, bazalka, česnek). Kyselina citrónová, kyselina L-askorbová. Obaly od: 106g/212g/620g/1kg/3kg
Olej z kukui ořechů

Olej z kukui ořechů

Kukuinové oleje se získává ze semen kukuinového stromu, také nazývaného světelný strom. Tento strom patří do rodiny pryšcovitých. Původně rostl na horských svazích a v soutěskách na Havaji, ale nyní se nachází také v Polynésii, jižní Asii, Austrálii a na Cejlonu. Strom má bílé až růžové květy, ze kterých vznikají zelené, kulaté plody. Ty se skládají z tvrdé skořápky, která obsahuje dva tvrdé, kamenné plody. Dospělé stromy nesou 35-45 kg plodů ročně. Olej se získává extrakcí, horkým nebo studeným lisováním a poté se jemně filtruje a čistí nebo rafinuje. Olej má světle žlutou až oranžovou barvu a kyselou, travnatou a částečně chemickou vůni. Vyznačuje se vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin, jako je kyselina linolová nebo linolenová, s až 90% podílem. Je tedy jedním z olejů s nejvyšším podílem mastných kyselin. CAS č.: 8015-80-3 Barva: čirá až oranžová Vůně: kyselá, travnatá, částečně mírně chemická Trvanlivost: 18 měsíců INCI Evropa: Aleurites Moluccana Seed Oil INCI USA: Aleurites Moluccana Seed Oil Skladování: skladovat na chladném, suchém, světlu a vzduchu chráněném místě v uzavřeném obalu Kvality: studeně lisovaný, kbA
Černá sezamová semena - HoReCa

Černá sezamová semena - HoReCa

Sezam, také známý jako sezam, přišel do Evropy z Afriky. Černá semena jsou cennější než bílá nebo hnědá semena. Jsou bohatá na retinol, vitamíny B a E, olejové a linolové kyseliny. Sezam je uznáván jako jeden z nejúčinnějších produktů, které mohou zpomalit stárnutí buněk v lidském těle. Černá sezamová semena se přidávají do salátů, dochucují pokrmy z rukoly, fenyklu, ryb. Příjemná pikantní chuť těchto zrn umožňuje jejich úspěšné použití při pečení a výrobě kozinaki. Černý sezam je nepostradatelný pro výrobu sushi. Použití Použití pro přípravu všech typů pečiva a dezertů, ovoce, horkých nápojů a pikantních pokrmů orientální kuchyně. Chuť Astringentní chuť, mírně hořká. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 19,0 Tuky (g / 100g)… 49,0 Sacharidy (g / 100g)… 12,0 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 570
Listové těsto s olivovým olejem - Bude nezbytné pro vaše sladké a slané prezentace, zatímco vám nabídne

Listové těsto s olivovým olejem - Bude nezbytné pro vaše sladké a slané prezentace, zatímco vám nabídne

Nechte těsto odpočívat, dokud nezměkne. Přidejte do středu ingredience podle vašeho výběru (sýr, klobása atd.).
Lukuma - prášek

Lukuma - prášek

Přírodní organický lukuma prášek Netto hmotnost: 50 g Energetická hodnota na 100 g: 329 kcal Doba trvanlivosti: 12 měsíců
Červený Bio Kampotský Pepř

Červený Bio Kampotský Pepř

Červený kampotský pepř je jednou z nejlepších odrůd pepře na světě a je velmi vzácný. Má zvlášť komplexní, ostrou a téměř ovocnou vůni. Pepřové bobule procházejí třemi stupni zralosti: zelené, žluté, červené. Černý pepř, jak ho známe, se sklízí ještě zelený a teprve sušením získává černou barvu. Vzácný červený pepř se získává z celých, plně zralých červených pepřových bobulí, které se tradičně sklízí ručně. Při pěstování se upouští od používání umělých hnojiv a pesticidů. Červený kampotský pepř je nejlepší čerstvě mletý nebo drcený, a to až na závěr pokrmu, a neměl by se vařit.
Houbu - Čerstvé, sušené a mražené houby ze Sibiře

Houbu - Čerstvé, sušené a mražené houby ze Sibiře

Čerstvé a sušené houby, včetně HŘIBŮ, Hřibů, sušených a mražených hřibů jedlových Velkoobchodní dodávky: nabízíme houby, které rostou v rozlehlých sibiřských lesích, daleko od smogu a davů měst a silnic. Společnost se zabývá dodávkami čerstvých a zpracovaných hub (hřibů, hřibů) a vyřizuje veškeré potřebné papírové formality související s logistikou. Možná je letecká dodávka čerstvých hub za atraktivní cenu, což naše nabídky činí jedinečnými.
BIO Maitake Prášek; BIO Extrakt z Maitake Prášku 25% Beta-Glukan; Maitake Prášky - Chem2Market GmbH

BIO Maitake Prášek; BIO Extrakt z Maitake Prášku 25% Beta-Glukan; Maitake Prášky - Chem2Market GmbH

Zpracovaná surovina: Plodnice Extrakční činidlo: Čistá voda Nosná látka: žádná Vědecký název: Grifola frondosa Maitake, také známý jako klapkový houb, je jedlá houba, která je ceněna v kuchyni a v tradiční čínské medicíně a je velmi oblíbená díky své chuti a potenciálním zdravotním přínosům. Naše produkty se prodávají jako hromadné zboží. U většiny našich produktů platí minimální odběr 25 kg. Vzorky mohou být poskytnuty. Kromě toho je Plants2Market BIO a HACCP certifikováno a od konce září 2023 má certifikaci DIN EN ISO 9001:2015. Následující produkty také nabízíme: Acerola Hrách Pohanka Africká černá fazole Alant Alfa-lipoová kyselina Amla Artičoka Ashwagandha Astaxanthin Valerián Bambus Beta Glukan BIO březový list BIO brazilský mandlovník
Houbu - Hřiby

Houbu - Hřiby

Hlívy jsou jarní houby s hnědým, pletivovým kloboukem, bílým stonkem a bělavou dužninou. Hlívy jsou vynikající jedlé, avšak je nutné je dostatečně uvařit. Tipy na přípravu Lesní houby pocházející z přírody, i když jsou kontrolovány při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm stonku - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných jehličí nebo větviček. - Umývat pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) tak, že houby propláchnete pod vodou nebo je jemně otřete. Vaření: vždy je osmahněte na "vysokém ohni" na pánvi a preferujte je konzumovat křupavé. Tipy na uchování Hlívy mohou mít různé vlastnosti v závislosti na období sběru nebo jejich původu. Z tohoto důvodu se vždy snažíme...
Mražené Kulaté Lilková Beignety

Mražené Kulaté Lilková Beignety

Tyto donuty jsou vyrobeny z pravých plátků lilku a tenkého křupavého těsta. BALENÍ: 6 x 1 kg = 6 kg
Sušené mrkve - HoReCa

Sušené mrkve - HoReCa

Pásky sušené mrkve jsou skvělou pomocí pro ty, kteří nemají příliš času na vaření. Pokud je tento produkt po ruce, rychlost přípravy pokrmu se výrazně zvýší. Koneckonců, kořenová zelenina nemusí být omývána, loupána, strouhána nebo krájena. Stačí ponořit mrkvové pásky do tekutiny. Obnovené v mléce se promění v lahodnou náplň do koláče nebo základ pro vitamínový salát. Lze je přidávat do smažení, do vývarů a hlavních jídel. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, masová jídla, pokrmy z drůbeže a zvěřiny. Chuť Sladká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 9,5 Tuky (g / 100g)… 0,5 Sacharidy (g / 100g)… 49 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 240
Sušený lilek - HoReCa

Sušený lilek - HoReCa

Tato solanová bobule přišla do Evropy z Persie a kvůli obtížím s překladem byla často nazývána bláznivým jablkem. Lilky přišly do Ruska z Kavkazu, a proto měly dlouho přezdívku "arménský okurek". Správně sušený lilek má jasnou vůni a chuť hub. Tato vlastnost z něj činí nepostradatelnou součást pokrmů s dušenou zeleninou nebo v jakémkoli pečeném jídle. Použití Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, hořká, pikantní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 11 Tuky (g / 100g)… 1,0 Sacharidy (g / 100g)… 43 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 230
Zelenina - Ovčí nohy

Zelenina - Ovčí nohy

Jsou to oranžové houby od nohy po klobouk, s bledě bílou dužninou, mírně hořké a s jemnou chutí. Sbírají se na podzim v podrostu jehličnatých a listnatých stromů, zejména v bučinách. Tipy na přípravu Hlavně nohy ovčí houby pocházející z přírody, i když kontrolované při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm nohou - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných trnů nebo větviček. - Příliš velké kusy nakrájet podélně - Umýt pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) tak, že houby propláchneme pod vodou nebo je jemně otřeme. Vaření: vždy je osmahnout na "vysokém plameni" na pánvi a preferovat konzumaci křupavé. Nakrájené houby a "připravené k použití" samozřejmě vyžadují pouze uvaření. Tipy na uchování Houby...