Produkty pro i glutamin pulver (9)

Glukózový sirup 45°

Glukózový sirup 45°

Glukózový sirup je důležitou surovinou pro cukrářský a marmeládový průmysl, stejně jako pro jemné pečivo a konfekci. 45° glukózový sirup se dá snadno tvarovat do koule pouhými rukama, protože je díky vyššímu obsahu sušiny pevnější. Může být tedy například dobře využit pro polevy na dorty, pralinky, modelovací čokoládu, bonbóny a zmrzlinu.
Houbový Prášek

Houbový Prášek

Houbové prášky / Čistý houbový prášek, s obsahem vitamínu D nebo vitamínu B12.
Gentamicin sulfát sodný

Gentamicin sulfát sodný

pro laboratorní použití.
L-Selenometionin

L-Selenometionin

L-Selenometionin 0,5 %
Transglutamináza - potravinový aditivum a potravinový enzym

Transglutamináza - potravinový aditivum a potravinový enzym

Transglutamináza je potravinový aditiv, je to enzym, který vytváří křížové vazby mezi molekulami bílkovin. Hlavní produktové skupiny s použitím Transglutaminázy: masné výrobky, výrobky z klobás a šunky, mořské plody, pekárenské výrobky, mléčné a veganské produkty. Existují výhody používání TG: * Zlepšuje texturu masa a spojení mezi kusy masa * Snižuje fosfáty * Snižuje ztrátu vody během vaření * Zlepšuje konečnou texturu v nízkosodíkových produktech * Zlepšuje texturu a elasticitu * Zvyšuje pevnost gelu, usnadňuje ztrátu bílkovin * Snižuje obsah gum a želatin atd. Nejvíce se používá pro: masné výrobky, mléčné výrobky, mořské plody, pekárenské výrobky, sýrové/tvarohové výrobky, veganské produkty.
Queiron Lepidlo - Tekutá Hnojiva

Queiron Lepidlo - Tekutá Hnojiva

QUEIRON GLU je roztok komplexního mědi ve formě glukonátu. Je plně asimilovatelný a má systémový účinek. Produkt je připraven pro aplikaci na listy, kde proniká do rostliny díky své systémovosti. Mezi jeho účinky patří vliv na enzymatické procesy a fotosyntézu, což rostlině poskytuje vyšší odolnost vůči houbám. Produkt je odolný vůči vyplavování díky svému systémovému účinku. Produkt použitelný v ekologickém zemědělství v souladu s Nařízením (ES) č. 834/2007 o ekologickém zemědělství. DOZA: Citrusy a ovocné stromy: 150 až 250 cc /HL Zelenina: 100 až 300 cc /HL Vinná réva a olivy: 200 až 300 cc /HL Složení: glukonát mědi 8 % p/v
Permeát z syrovátky

Permeát z syrovátky

Permeát je vyráběn z čerstvého pasterizovaného odtučněného mléka, které vzniká po ultrafiltraci mléka za účelem extrakce bílkovin a tuků. Produkt je poté sušen pomocí pokročilých technik sprejového sušení. Produkt je někdy nazýván „odtučněným syrovátkovým koncentrátem“, když je získáván ze syrovátky. Díky tomu, že je syrovátkový permeát bohatý na laktózu, ale má nízký obsah bílkovin, může být používán k výrobě sladkostí, pekařských výrobků a tuků. Také se přidává do výroby zmrzlin, tavených sýrů, nápojů a kosmetiky.
L-Karnitin Základ

L-Karnitin Základ

Pokud se usiluje o snížení tělesné hmotnosti pomocí sportu a diety, doporučuje se užívat karnitin jako doplněk, aby se dosáhlo lepšího využití mastných kyselin. Pokud se usiluje o snížení tělesné hmotnosti pomocí sportu a diety, doporučuje se užívat karnitin jako doplněk, aby se dosáhlo lepšího využití mastných kyselin, protože metabolismus u obézních osob obvykle není přizpůsoben fyzické zátěži. Zejména vytrvalostní sportovci často užívají L-karnitin jako doplněk stravy, protože užívání L-karnitinu může vést k zlepšení výkonu. Toto zlepšení výkonu se týká regenerace po velké sportovní námaze. Karnitin je proto ve sportu považován za jeden z nejúčinnějších prostředků pro zlepšení výkonu a spalování tuků.