Produkty pro italský drahokam (11)

Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano

S intenzivní, jedinečnou chutí představuje sýr Parmigiano Reggiano historii a tradici svého regionu. Vyrábíme ho s velkou vášní a pozorností k detailům na krásném svahu Reggio Emilia. Naše dvě sýrové výrobny, sýrová výrobna Colline di Selvapiana e Canossa (registrovaná pod číslem 417) a sýrová výrobna Colline del Cigarello e Canossa (registrovaná pod číslem 320), jsou srdcem a duší naší produkce, kde dodržujeme tradiční metody, abychom zajistili kvalitu a autenticitu produktu. Nabízíme také speciální výběr horského Parmigiano Reggiano, organického Parmigiano Reggiano a Parmigiano Reggiano pouze z italských krav Pezzata Rossa, čímž dále rozšiřujeme naši nabídku.
Dalya Pepperoni Pizza

Dalya Pepperoni Pizza

Hunkar Přírodní a Zdravé Jídlo Jemná Pepperoni Pizza: Pikantní Tanec Chutí Jemná Pepperoni Pizza, speciální řada Hunkar Přírodní a Zdravé Jídlo, nabízí zážitek, který posouvá hranice chuti. Tato pizza je připravena pokrytím tenkého těsta pikantními plátky pepperoni a mozzarelly. Okouzlující patro svým pikantním a horkým chutí, tato příchuť je kandidátem na to, aby se stala nepostradatelným pokrmem pro milovníky pizzy. Připravená se zdravými a přírodními ingrediencemi, Jemná Pepperoni Pizza je volba, kterou můžete konzumovat s klidným svědomím díky kvalitním materiálům. Vyzkoušejte Jemnou Pepperoni Pizzu a zažijte pikantní tanec chutí a užijte si chuť. %100 Originální Italský Recept: Ručně vyrobená italská delikatesa pro bezkonkurenční chutě Itálie
Limoncello

Limoncello

Limoncello žluté Naše limoncello je vyráběno macerací z bio citronové kůry v alkoholu. Veškeré loupání se provádí ručně, aby se zachovala veškerá autentičnost receptu. Pocházející z Itálie, limoncello se tradičně podává jako digestiv (konzumuje se velmi chlazené nebo na drceném ledu). Můžeme ho také použít jako základ pro koktejly, jako polevu na citronový sorbet nebo na slavný baba z Neapole. Také je velmi oblíbené pro slané nebo sladké kulinářské přípravy. Limoncello zelené Varianta našeho autentického žlutého limoncella, receptura zůstává nezměněna, ale používáme bio zelené citrony, které jsou dříve sklizeny než žluté citrony. Pije se stejným způsobem jako žluté limoncello. Měkčí na chuť pro jemné ochutnávání. Pít velmi chlazené.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Ambrogio

Ambrogio

Ambrogio Kód: TRG054 Průměr: 18 cm
Středomořská směs

Středomořská směs

Aubergine, olivy, rajčata a papriky tvoří tuto směs, která dodává typičnost vašim omáčkám, masovým náplním, vařeným rybám, terinám a dalším kulinářským přípravám. Colin-Složení Ref:60159402 Hlavní složky: Rajčata, papriky, olivy, aubergine Seznam přísad: Rajčata, papriky, olivy, aubergine Tepelná úprava: Ne Indikativní dávkování: 2 až 5 % Barva a vzhled: Bílá, červená, zelená a černá Balení: Sáček 20 kg Paletizace: Evropská paleta 500 kg
Chantilly

Chantilly

Inspirace raným 19. stoletím ve Francii, kolekce Chantilly je skvělý klasický kousek, který zdobí nejkrásnější nemovitosti. Velmi elegantní, její linie je jemně zvýrazněna frízem na okraji střechy a podepsána jemnými mosaznými koulemi. Ve své nástěnné verzi napodobené svíčky přebírají kódy luceren této doby. Tato lucerna musí být spojena s jedním z háčků z našeho katalogu. Reference: 176 Rozměry: H 52 cm x Š 33 cm Suroviny: Masivní mosaz nebo masivní zinek Průměrná doba výroby: od 6 týdnů, potvrzeno při potvrzení objednávky Počet světel: 1 Žárovky: E27 75 Watt Normy: V souladu s místními elektrickými požadavky (CE, US nebo jiné) - IP23 Třída 1
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
Citrónový Aperitiv

Citrónový Aperitiv

Vyrobeno z bílého vína (AOP) a macerace ovoce a bylin. V rafinované a elegantní láhvi o objemu 50cl. Trochu sladké a velmi osvěžující, ideální pro sdílení s přáteli!