Produkty pro karamellsirup (2)

Javorový sirup

Javorový sirup

Javorový sirup se získává z mízy javoru cukrového. Chuť: lehce karamelová – sladká Aroma: lehce karamelové Barva: jantarová S koncem zimy začínají stromy transportovat svou rostlinnou mízu z kořenů do pupenů listů. Odtoková míza se nejprve filtruje a čistí, než se v dalším zpracovatelském procesu zahušťuje na javorový sirup. Při tom karamelizuje přírodní cukr z mízy a dodává sirupu jeho jedinečnou chuť. Náš javorový sirup dodáváme v BIO a konvenční kvalitě.
Pasta z lískových ořechů

Pasta z lískových ořechů

Ořechové pasty jsou hmota z velmi jemně mletých pražených ořechů. Naše vysoce kvalitní ořechové pasty se často používají při výrobě pralinových náplní, mousse nebo křupavých vrstev v dortech a zejména při výrobě zmrzliny.