Produkty pro karamellsirup (36)

Karamelový sirup Cukr TM Maribell

Karamelový sirup Cukr TM Maribell

Karamelový sirup je jedním z nejpopulárnějších cukrových sirupů TM Maribell. Skvěle se hodí do mnoha koktejlů, kávy, mléčných koktejlů a bubble tea. Složení: Cukr, voda, přírodní aroma "Karamel", kyselina citronová. Balení ve skleněných lahvích 0,7L nebo plastových lahvích 1L. Kromě toho máme malé skleněné lahve o objemu 0,25L. Exportujeme po celém světě. Pro cenu nás prosím kontaktujte na: irina.syrup@gmail.com Navštivte naše webové stránky: www.maribell.com.ua/en
KARAMELLOVÝ SIRUP 25 Cl - KAPALINY

KARAMELLOVÝ SIRUP 25 Cl - KAPALINY

V roce 1921, kdy Marcel Alcide Rième vyrábí své první sirupy s citronem, mátou a grenadinou, si pravděpodobně ani nepředstavoval, jaký úspěch jeho řada dosáhne! Klasické, osvěžující, lahodné a originální sirupy. Rième vždy čerpal inspiraci z přírody – dekorace, květiny, ovoce a vitalita Franche-Comté dodávají jeho sirupům jedinečnou a autentickou chuť. Vyrobené z přírodních extraktů, známé pro své intenzivně ovocné vůně, ceněné pro svou vyváženou sladkou chuť a příjemnou texturu, sirupy Rième hrají na kartu skutečné radosti.
Sirupy

Sirupy

Plnění a Zjemňování Sirupů. Zjemňujeme a balíme sirupy podle vašich požadavků. Alternativně můžete také zvolit jeden z našich standardních receptů.
Amelio Karamelový Sirup

Amelio Karamelový Sirup

Zlatohnědý na pohled a krémově jemný s kořeněným podtónem v chuti, tak máme karamel nejraději. Karamelový sirup patří mezi top 5 sirupů a je tedy pro každou kavárnu NEZBYTNOSTÍ. Podtrhuje aroma kávy a zároveň dokonale harmonizuje s našlehaným mlékem. Také je skvěle vhodný pro světlé a tmavé frappé nebo jako chuťový nosič na jemných crepech.
Karamelový Fermentační Sirup (K-400) / Kukuřičný sirup - Karamelový Fermentační Sirup (K-400)

Karamelový Fermentační Sirup (K-400) / Kukuřičný sirup - Karamelový Fermentační Sirup (K-400)

Vyrobeno z kukuřičného semene procesem hydrolyzace škrobu s použitím amylolytických fermentačních látek, následovaným filtrací hydrolyzátu, demineralizací a vařením až do určitého hmotnostního poměru suchých pevných látek/ Suché pevné látky na 100 g, minimálně: 77,6/g Sacharidy, %, minimálně: 100 Energetická hodnota, kcal/100 g: 310,4 Složení: Sirup 100% Suché pevné látky, %, min: 78 рН: 3,5 – 6,0 SO2, ppm, max: 40 mg/kg Hmotnostní podíl redukujících látek v přepočtu na suchou hmotu (ekvivalent glukózy), %: 36,0-44,0 Glukóza %: 5-27 Maltóza %: 10-25 Maltotrióza %: 11-18 Nejvyšší cukry %: 40-60
Karame

Karame

Směs na karamel
Syrup z trávy

Syrup z trávy

Vyrobený naším partnerem, konfiterem André Guéprattem, tento sirup vás provede od aperitivu po dezert. Několik kapek tohoto sirupu k doplnění krásného Poiré typického pro náš region, a máte 100% normandský aperitiv s chutí, která je stejně jemná jako originální. Pro milovníky sladkých/slaných pokrmů bude také ceněn při přípravě vinaigrette nebo k dokonalosti masa. A pro milovníky sladkostí... přetvořte své klasiky tím, že tento sirup začleníte do svých nejlepších dezertů: rýže v mléce, krémy, panna cotta... vše je dovoleno! A pro zvědavé labužníky... použijte k oslazení vašeho tvarohu! Složení: Infuze sena (voda, seno), cukr, citronová šťáva z koncentrátu.
Toffee - Příchutě

Toffee - Příchutě

Toffee - Příchutě
Bio Datlový Sirup - Bez Přidaného Cukru

Bio Datlový Sirup - Bez Přidaného Cukru

Náš datlový sirup je vyroben výhradně z bio datlí z jižního Tuniska. Díky jedinečnému výrobnímu procesu má světlou barvu a sladkou chuť. Náš datlový sirup neobsahuje žádné přidané cukry, konzervanty, barviva ani umělé aroma. Je to skvělá alternativa k rafinovanému cukru. Ideální pro nahrazení cukru. Umožňuje přirozeně sladit s nižším glykemickým indexem. Používá se v přírodních jogurtech, tvarohu, palačinkách, vaflích, chlebu, topinkách, musli. Také jako náhrada cukru při přípravě koláčů, cereálních tyčinek, bábovek, koláčů, smoothie, mléčných koktejlů, džusů...
Topping kávový sirup - Italské tajemství čokoláda, vanilka, skořice, lískový ořech, karamel, tiramisu atd.

Topping kávový sirup - Italské tajemství čokoláda, vanilka, skořice, lískový ořech, karamel, tiramisu atd.

Naše sirupy jsou ideálním doplňkem pro všechny nápoje na bázi kávy a mléka: espresso, cappuccino, čokoláda, macchiato, mocaccino, caffe latte, latte, americká káva atd. Naše "Coffee syrup" (Sirupy na kávu) jsou výsledkem let výzkumu a vývoje. S maximální péčí a vášní, která nás vždy charakterizovala, jsme vybrali nejlepší suroviny, abychom našim spotřebitelům nabídli dokonalý výsledek. Coffee syrupy byly vytvořeny, aby zvýraznily chuť kávových nápojů, aniž by zakrývaly původní chutě a aroma. Ihned se rozpouštějí s několika otočeními lžičky a dokonale se mísí s nápojem, aniž by vytvářely hrudky, zlepšují texturu nápoje a dodávají mu větší konzistenci. Konečně si můžete přizpůsobit kávové nápoje a najít svůj oblíbený recept. Stačí jednoduché přidání našich coffee syrups, abyste si vychutnali okamžik čisté vášně: každý kávový nápoj se stane zvláštním a výjimečným.
Mandlová Majonéza

Mandlová Majonéza

Clizia je naše jemná zeleninová majonéza vyrobená ze sicilských mandlí. Mandle jsou hlavní složkou lahodné, měkké a jemné smetany, alternativy k klasické majonéze. Všechny vůně našich sicilských mandlí a intenzivní chuť extra panenského olivového oleje z našich oliv se setkávají v přepracování slavné omáčky ve vegansky přátelském stylu.
Chuť tabáku

Chuť tabáku

Dvě Jablečné Aroma, Dvojité Jablečné Aroma, Cappuccino Aroma
Čokoládový karamel

Čokoládový karamel

Náš čokoládový karamel je vyráběn ručně v naší dílně na severu Francie. Tato ultra lahodná verze vznikla spojením našeho karamelu na mazání a čokolády Excellence 55 %. Vždy více chutí s touto čokoládovou verzí! Ingredience: Máslo, Cukr, Smetana, Čokoláda 55 %
Javorový sirup

Javorový sirup

Javorový sirup se získává z mízy javoru cukrového. Chuť: lehce karamelová – sladká Aroma: lehce karamelové Barva: jantarová S koncem zimy začínají stromy transportovat svou rostlinnou mízu z kořenů do pupenů listů. Odtoková míza se nejprve filtruje a čistí, než se v dalším zpracovatelském procesu zahušťuje na javorový sirup. Při tom karamelizuje přírodní cukr z mízy a dodává sirupu jeho jedinečnou chuť. Náš javorový sirup dodáváme v BIO a konvenční kvalitě.
Pekanové ořechy s lehce karamelizovaným javorovým sirupem, skořicí a kardamomem

Pekanové ořechy s lehce karamelizovaným javorovým sirupem, skořicí a kardamomem

Karamelizované s bio javorovým sirupem, bez přidaného cukru. Díky tomu jsou pekanové ořechy jen mírně sladké, aniž by byly lepkavé. Ochucené skořicí a kardamomem, s nádechem hvězdicového anýzu a nového koření. Skvěle se hodí například k espressu. Výborně chutnají také jako ingredience v jablečno-pekánovém koláči, zde je recept... Veganské Bez rafinovaného cukru Bez konzervantů Bez přidaných tuků Složení: pekanové ořechy, javorový sirup (bio), koření (ceylonská skořice, kardamom, anýz, nové koření)
Čokoládový Karamel

Čokoládový Karamel

Ingredience: Ingredience: Cukr, kakao 25%, přírodní škrob, dextroza, sušené plnotučné mléko, aroma karamelu 0,8%, sůl, guarová guma [E412], xantanová guma [E415], přírodní karamel, vanilin. Alergeny: Může obsahovat stopy mléka, lepku, ořechů a přírodních siřičitanů kvůli přítomnosti v oblasti. Výběr: Sáček - 500 g Energie: 403 Kcal / 1704 Kj Nutriční hodnoty: Na 100g Tuky: 5,9g Z toho nasycené: 3,6g Sacharidy: 81,0g Z toho cukry: 57,9g Bílkoviny: 6,4g Sůl: 0,51g
Speciální karamelky - Slaný máslový karamel, smetanový karamel, mléčný karamel, veganský karamel

Speciální karamelky - Slaný máslový karamel, smetanový karamel, mléčný karamel, veganský karamel

Specializované karamelky představují širokou rodinu karamelů, od mléčného karamelu po slaný máslový karamel, veganské, s nižším obsahem cukru... Tyto karamelky nabízejí jedinečnou texturu a chuť každého produktu. Ve formě pasty nebo třpytu lze použít různé ingredience (med, mléko, smetanu, čokoládu, máslo, rostlinné tuky...) k jejich výrobě. Odpovídají trendům čistého označování a mohou být vyrobeny z udržitelných ingrediencí. Aby splnily očekávání spotřebitelů, Sethness Roquette také nabízí řadu veganských a karamelů s nižším obsahem cukru. Tyto karamelky mohou být košer nebo halal, ale také organické. Jejich hlavní aplikace jsou: - Sušenky - Zmrzlina - Mléčné výrobky - Čokoláda - Pečivo
Aromatická Guma

Aromatická Guma

Aromatická pryskyřice používaná v kadidlech, parfémech a produktech aromaterapie pro svou příjemnou vůni.
Tablette Caramel - Pop-corn

Tablette Caramel - Pop-corn

Tableta Caramel - Pop-corn od Le Nounours Français je skutečnou explozí chutí, spojující křupavost pop-cornu s jemností karamelu. Každý kousek je pečlivě vyroben, aby nabídl bezkonkurenční chuťový zážitek, kde karamel dodává pop-cornu nádech sladkosti a útěchy. Tato tableta je ideální pro ty, kteří chtějí vychutnat autentickou a rafinovanou chuť, a zároveň podporovat udržitelné a odpovědné praktiky. Kromě své výjimečné chuti je tableta Caramel - Pop-corn vyráběna ve Francii z vysoce kvalitních ingrediencí, což zaručuje výjimečný chuťový zážitek. Ať už jako dárek nebo pro vlastní potěšení, tato tableta je pozvánkou na jedinečnou smyslovou cestu, kde každé sousto odhaluje komplexní a jemné chutě. Nechte se okouzlit touto tabletou, která spojuje tradici a inovaci, pro gurmánský zážitek v každém okamžiku.
Mléčná čokoláda

Mléčná čokoláda

Ingredience : - Mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aroma vanilky) - hydrogenované rostlinné oleje - Může obsahovat stopy mléka, lepku, vajec, sóji a ořechů.
Celé hrušky Williams v karamelu - sklenice 850 ml

Celé hrušky Williams v karamelu - sklenice 850 ml

Konservy Guintrand Abychom si plně vychutnali chuť této přípravy, podávejte tyto ovoce se sirupem v misce. Ingredience: hrušky Williams, voda, BIO karamel (15 až 17 %), cukr, ovocná pektin, kyselina citrónová (E330), přírodní vanilka s kousky (stopy).
Čokoládová mousse

Čokoládová mousse

šlehané máslo s ultra jemnou a rozpustnou pěnou, jeho složení je přizpůsobeno pleti obličeje. Čokoládová pěna vás potěší jak svou texturou, tak složením, přirozenou vůní kakaa nebo barvou, která zvýrazní váš tón pleti.
Cenova Karamelový Koktejl a Kávový Sirup - CENOVA KOKTEILOVÝ SIRUP Preferovaný Baristy a Šéfkuchaři Cenova Koktejlové Sirupy Konzistence

Cenova Karamelový Koktejl a Kávový Sirup - CENOVA KOKTEILOVÝ SIRUP Preferovaný Baristy a Šéfkuchaři Cenova Koktejlové Sirupy Konzistence

Preferované baristy a šéfkuchaři, sirupy Cenova na koktejly vám umožňují vytvářet lahodné prezentace díky své konzistenci a jedinečné vůni.
Pasta z lískových ořechů

Pasta z lískových ořechů

Ořechové pasty jsou hmota z velmi jemně mletých pražených ořechů. Naše vysoce kvalitní ořechové pasty se často používají při výrobě pralinových náplní, mousse nebo křupavých vrstev v dortech a zejména při výrobě zmrzliny.
Měď

Měď

Měděné povrchy se často používají v vrstevnatých systémech jako mezivrstva díky vysoké tažnosti a výhodnému rozložení tloušťky vrstev, ale hodí se také jako konečný povrch. Cyanidově srážené měděné povrchy vytvářejí jasné, lesklé usazeniny na všech materiálech. Vrstva se vyznačuje velmi dobrou hloubkovou rozptýlením lesku a zvlášť výhodným rozložením tloušťky vrstev i při složitých geometriích. Velmi dobrá tažnost povrchu se často využívá u součástí, které se následně deformují. Měděný povrch má navíc vysokou tepelnou a elektrickou vodivost. Usazeniny jsou velmi aktivní a lze je bez problémů dále pokrýt. Proto se měděné povrchy často používají v vrstevnatých systémech jako mezivrstva. Rozměrové oblasti začínají od průměru 1,5 mm až do celkové délky 200 mm.
Vícevrstvá Pomazánka

Vícevrstvá Pomazánka

Krémová pomazánka s krajkovými palačinkami, bohatá na lískové ořechy z Piemontu. Abychom nabídli výjimečné produkty, vybíráme ty nejlepší suroviny. Čistá hmotnost (G): 230
KOŘENÍ

KOŘENÍ

Můžeme vám nabídnout směs koření pro uzeniny. Ale také: Bourbon vanilkové lusky Bourbon vanilková zrna Bourbon vanilkový prášek Bourbon vanilkový extrakt Tahitské vanilkové lusky
Skořice (Nakrájená)

Skořice (Nakrájená)

Kategorie: Jednotlivé koření Chuť a aroma: Velmi jemné, příjemně sladké aroma s bylinně-dřevitým nádechem a tóny hřebíčku. Použití: Cejlonský skořicový prášek pochází ze Srí Lanky a získává se z kůry skořicovníku. Jeho vůně a chuť jsou jemnější a výrazně mnohovrstevnatější než u levnějšího čínského Cassia skořice a obsahuje až 400krát méně kumarinu, který je považován za zdravotně problematický. Nakrájená skořice (2-7 mm) je velmi vhodná pro přípravu vlastních čajových kreací. Složení: Skořice Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, hořčice a celeru. Obsah: 30 g v plechové dóze
LÍSKOVOŘEŠŇOVÁ PASTA

LÍSKOVOŘEŠŇOVÁ PASTA

Původ: Turecko Proces: Pražené lískové ořechy jsou drceny na úroveň tekuté formy s konečnou tloušťkou až 100 mikronů. Velikosti: 20-100 mikronů Balení: Plastové nebo kovové sudy, IBC tanky, cisternové vozy.
Kerosin

Kerosin

KEROSIN