Karamelový Fermentační Sirup (K-400) / Kukuřičný sirup - Karamelový Fermentační Sirup (K-400)
Vyrobeno z kukuřičného semene procesem hydrolyzace škrobu s použitím amylolytických fermentačních látek, následovaným filtrací hydrolyzátu, demineralizací a vařením až do určitého hmotnostního poměru suchých pevných látek/
Suché pevné látky na 100 g, minimálně: 77,6/g
Sacharidy, %, minimálně: 100
Energetická hodnota, kcal/100 g: 310,4
Složení: Sirup 100%
Suché pevné látky, %, min: 78
рН: 3,5 – 6,0
SO2, ppm, max: 40 mg/kg
Hmotnostní podíl redukujících látek v přepočtu na suchou hmotu (ekvivalent glukózy), %: 36,0-44,0
Glukóza %: 5-27
Maltóza %: 10-25
Maltotrióza %: 11-18
Nejvyšší cukry %: 40-60