Produkty pro keto dieta pouze koktejly (9)

Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát mléčného proteinu (MPC) je koncentrované mléko v prášku, které obvykle obsahuje 80 % mléčného proteinu. Je vyráběno z čerstvého a pasterizovaného odstředěného mléka pomocí filtrace a sušení rozprašováním. Poměr vysokého obsahu proteinu a nízkého obsahu laktózy činí tento produkt běžně používaným v produkci potravin s nízkým obsahem sacharidů a nápojů obohacených o protein. Může být také přidáván mimo jiné do pečiva, dezertů, krmných produktů, mléčných nápojů, omáček a sýrů.
Probiotický nápoj: vodní nápoj s probiotickými kulturami organická citronová chuť 500

Probiotický nápoj: vodní nápoj s probiotickými kulturami organická citronová chuť 500

Mikroorganismy jsou živé nápoje, chutné a zdravé. Jsou vyráběny fermentací probiotických kultur, což vytváří osvěžující nápoj s mírně perlivou texturou, nízkým obsahem kalorií a cukru. Každý nápoj obsahuje méně než 2 % cukru a má vlastnosti jogurtu s bifidobakteriemi a osvěžujícím izotonickým nápojem, bez nutričních problémů vyplývajících z kyseliny mléčné nebo přidaných cukrů a sladidel. Nabízíme různé příchutě, jako je citron - zázvor, ibišek a můžeme připravit další příchutě, které si zákazníci přejí, jako je kokos, mango,... Tyto probiotické nápoje se vyrábějí z cukru z konopí a datlového sirupu, které se namáčejí ve vodě, a to, co konzumují probiotické kultury. Díky citronovému koncentrátu mají chuť. Jsou mírně perlivé (plyn vznikající přirozeně během výroby, v důsledku fermentace). Živé nápoje, nepasterizované, obsahují Lactococcus, Lactobacillus a Bifidobacteria.
WHEY PROTEIN

WHEY PROTEIN

SYROVÁTKA PROTEIN
Plecha Coca Cola Zero 0,33cl - nápoje, soda, plechovka, coca cola

Plecha Coca Cola Zero 0,33cl - nápoje, soda, plechovka, coca cola

Přímý dodavatel produktů velkých značek pro velkoobchod Chutyptm vám nabízí plechovku Coca Cola Zero 0,33l za nejlepší cenu na trhu. Objevte všechny naše reference na www.Chutyptm.com! Velkoobchodní nákup plechovky Coca Cola Zero 0,33l a import PGC.
Koncentrát mléčné bílkoviny 80% (MPC)

Koncentrát mléčné bílkoviny 80% (MPC)

Konzentrát mléčných bílkovin (MPC) je vysoce koncentrovaný mléčný prášek, který obvykle obsahuje 80 % mléčných bílkovin. Je získáván z čerstvého, pasterizovaného odstředěného mléka prostřednictvím procesu filtrace, odpařování a sušení rozprašováním. MPC je známý svými výjimečnými vlastnostmi pěnění, texturování, vázání vody a srážení. Svou vynikající nutriční hodnotu vděčí vysoké koncentraci bílkovin. Má trvanlivost 24 měsíců a je dostupný v 25 kg pytlích a velkých pytlích. MPC je životaschopnou alternativou k plnotučnému mléčnému prášku nebo odstředěnému mléčnému prášku, přičemž nabízí srovnatelné úrovně bílkovin.
Syrovátkový protein

Syrovátkový protein

Syrovátkový protein
Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu se získává koncentrováním a čištěním syrovátkového proteinového koncentrátu, aby se snížil obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace proteinu.
Instantní Koncentrát Syrovátkového Proteinu (WPC 80 Insta)

Instantní Koncentrát Syrovátkového Proteinu (WPC 80 Insta)

Koncentrát syrovátkových bílkovin 80 % instantní (WPC 80 instantní) (WPC 80 % instantní) je vyráběn z jemné syrovátky pomocí pokročilého procesu ultrafiltrace při nízké teplotě. Proto většina bílkovin zůstává neporušená. WPC obsahuje přibližně 35 až 90 % mléčných bílkovin. Tento prášek není ochucený, a proto může přijmout jakoukoli chuť nebo aroma. WPC 80 Instant se používá při výrobě zmrzlin, jogurtů, nápojů, masných výrobků a především ve sportovní výživě. Instantní koncentrát se snadno rozpouští i ve studené vodě. WPC 80 Instant je k dispozici v baleních po 15/20/25 kg nebo v "Big Bag" 500-1000 kg. Průměrná trvanlivost WPC 80 Instant je přibližně 12 měsíců. Obsah bílkovin: min. 80 % Obsah tuku: max. 8 % Obsah popela max. 3,5 %
Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkových bílkovin se získává koncentrací a purifikací syrovátkového bílkovinného koncentrátu s cílem snížit obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace bílkovin.