Produkty pro koňské slzy (4)

Lakový průmysl - Cationyl

Lakový průmysl - Cationyl

Kationické pigmentové přípravy Vodou ředitelné a VOC-free pigmentové disperze jsou vynikající pro širokou škálu kationicky nastavených nátěrů, které jsou založeny jak na kationických pojivech, tak na kationických disperzích nebo emulzích. Sortiment Cationyl pokrývá celou barevnou škálu. Pro zabarvení dřevěných a korkových povrchů jsou k dispozici speciálně vybrané transparentní pigmenty jako Cationyl pigmentové přípravy.
Mletá paprika HT

Mletá paprika HT

Mace powder HT je koření ošetřené vysokou teplotou s teplou, muškátovou chutí, které nabízí mírně jemnější a aromatičtější profil. Toto koření je ideální pro vylepšení pečiva, omáček a kořenících směsí, přidává jedinečnou hloubku a vůni do různých pokrmů.
Celé Bio Cizrna

Celé Bio Cizrna

Původ a historie cizrny Cizrna je také známá jako garbanzo fazole. Cizrna je velmi populární, zejména kolem Středomoří, kde se používá v různých pokrmech. Mnoho anatolských jídel lze připravit z cizrny, jako je hummus, falafel, chipsy a bramborové lupínky. Dnes se stále pěstuje mnoho cizrny v Turecku, ale 70 % světové produkce je v rukou Indie. Pěstování cizrny Hrášky se sbírají, když se lusky prasknou, a poté se rozloží k sušení. Pokud hrozí déšť, cizrna se přenáší do větrané místnosti, aby se dokončil proces sušení. Zdravotní vlastnosti cizrny a její využití Cizrna je bohatá na bílkoviny, vlákninu a minerály a způsobuje méně nadýmání než jiné fazole. Má mírně sladkou chuť. Cizrna je známá jako hlavní ingredience v hummusu a falafelu, ale může také sloužit jako zelenina k teplému jídlu nebo jako základ v salátu. V Indii se často používá v kari.
Sušené ovoce - Hrušky: Ovocná chuť

Sušené ovoce - Hrušky: Ovocná chuť

Informace o produktu Hrášek se sklízí po celé září a říjen v Kalifornii, zatímco v Jižní Africe je doba sklizně kolem února a března. Je důležité sklízet je těsně před tím, než zcela dozrají, protože by byly příliš měkké pro další zpracování. Hned poté jsou šokově zmraženy, rozřezány na poloviny – a sušeny jako skvrnité kousky. Nefumigované plody jsou chuťově lepší než fumigované, protože mají vlhkost až osmnáct procent. Nicméně nefumigovaný produkt je dražší, hlavně proto, že je potřeba více čerstvých plodů pro výrobu. Kromě toho sušení trvá déle, což způsobuje ztrátu hmotnosti. Původ Hlavními zeměmi vyvážejícími hrušky jsou Jižní Afrika, Argentina a Čína.