Produkty pro kobalt-acetát (5)

POM - Polyacetal

POM - Polyacetal

Vzhledem k vysoké tvrdosti povrchu a nízké abrazivitě povrchu se vyznačuje dobrým skluzem a dobrou odolností proti tření, nerozpouští se a nenabobtnává ve všech používaných rozpouštědlech, palivech a minerálních olejích. Nejčastěji se používá k výrobě přesných strojních dílů, jako jsou ozubená kola, šroubovice, pouzdra atd.
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale může být také vyráběna. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Poslední metoda se používá přibližně v 90 % světové produkce a spočívá v fermentaci pomocí enzymů a kmenů mikroorganismů, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuku. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako bezvodá kyselina citronová.
Jodoform

Jodoform

Jodform je bledě žlutá, krystalická, těkavá látka. Má pronikavou a charakteristickou vůni. Používá se jako antiseptikum v některých dezinfekčních prostředcích a také v obvazech na rány a vředy. Ve veterinární medicíně se široce používá v ušních prášcích pro psy a kočky. BHM Chemicals je dodavatelem jodformu vysoké kvality USP, vhodného pro použití ve veterinárních a externích přípravcích. Minimální objednávkové množství: 5 kg
Pa - Polyamid

Pa - Polyamid

Patří mezi nejpopulárnější termoplasty s konstrukčním využitím. Svou oblíbenost vděčí speciálním vlastnostem, jako jsou vysoká mechanická pevnost, vynikající kluzné vlastnosti, vysoká odolnost proti nárazu, dobrá chemická odolnost, schopnost tlumení a zpracovatelnost (soustružení, frézování, řezání).
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale lze ji také vyrábět. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Tento druhý způsob se používá přibližně v 90 % světové produkce a zahrnuje fermentaci s enzymy a mikrobiálními kmeny, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost pomáhat stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuků. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako anhydrovaná kyselina citronová.