Produkty pro kokodamol (6)

Toblerone

Toblerone

Toblerone je populární švýcarská značka čokolády, známá svým charakteristickým trojúhelníkovým tvarem a jedinečnou chutí. Byla poprvé vytvořena v roce 1908 Theodorem Toblerem a Emilem Baumannem v Bernu, Švýcarsko. Název "Toblerone" je kombinací příjmení zakladatele, Toblera, a italského slova "torrent", což znamená nugát. Čokoládová tyčinka se skládá z mléčné čokolády s medem a mandlovým nugátem, což poskytuje bohatou a hřejivou chuť. Ikonický trojúhelníkový tvar představuje horu Matterhorn ve švýcarských Alpách, čímž vzdává hold švýcarskému dědictví. Toblerone se stalo oblíbenou pochoutkou po celém světě, nabízející lahodnou kombinaci hladké čokolády a křupavého nugátu.
Cordilina

Cordilina

Rostliny Cordyline, také známé jako Dracaena Indivisa, jsou rodem trvalek z čeledi Asparagaceae. Listy rostlin Cordyline jsou dlouhé, úzké a mohou se lišit v barvě v závislosti na druhu a odrůdě. Mohou být zelené, červené, purpurové nebo vícebarevné. Za vhodných podmínek mohou rostliny Cordyline produkovat malé voňavé květy ve tvaru hroznů. Po odkvětu mohou některé druhy Cordyline produkovat malé masité plody červené, černé nebo tmavě modré barvy. Tyto rostliny jsou ceněny pro své barevné listy a exotický vzhled a mohou být pěstovány jak uvnitř, tak venku, v závislosti na klimatických podmínkách a konkrétních odrůdách.
CHARLOTTE

CHARLOTTE

Jednoduchý a elegantní tenký rám, ideální pro jakékoli téma a jakýkoli interiér. (Profil: 15 mm viditelná šířka x 20 mm hloubka)
Krémový

Krémový

Přesný výběr vysoce kvalitních káv z Střední a Jižní Ameriky, Indie a Afriky, dokonale pražených, dává De Roccis CREMOSO espresso. Mimořádně jemná a hladká směs s silným, ale přesto delikátním závěrem.
CAPRESE

CAPRESE

Pasterizovaná vaječná směs, čisté čokoládové kousky, syrové mandle, cukr, máslo, tuky a rostlinné oleje, mandlová mouka, kakao 22/24%, pečení.
Kyselá Kasein

Kyselá Kasein

Kyselá kazein se vyrábí z pasterizovaného a odtučněného mléka sráženého kyselinou. Po srážení a vytvoření sraženiny je oddělena a propláchnuta od syrovátkových bílkovin za účelem vyčištění konečného produktu. Poté je zahuštěna, mleta a sušena. Konečný produkt má podobu jemně zrnitého, sypkého prášku světlé barvy, s neutrální vůní a chutí. Foodcom SA dodává přírodní a čerstvou kyselou kazein s velikostí zrn od 30 do 90.