Produkty pro kurkumin (11)

Glukóza

Glukóza

Glucosnova se používá naředěná ve vodě jak při aplikaci na listy, tak při zavlažování. Glucosnova lze použít v jakékoli plodině, zejména v zahradnických plodinách. SKU:n/a Velikost:1 LITR, 5 LITRŮ
Erytritol

Erytritol

Eritritol, v potravinářském průmyslu označovaný jako E968, se používá nejen jako sladidlo, ale také jako plnidlo, zahušťovadlo, zlepšovač chuti a někdy k snížení bodu mrazu produktu. Také se používá v farmaceutickém průmyslu jako součást léků, zejména v potahovaných tabletách nebo jako nosič účinných látek. Dále se používá jako ingredience v zubních pastách a ústních vodách.
Kurkuma prášek HT 2%

Kurkuma prášek HT 2%

Žlutooranžový prášek, který přináší jasnou barvu kurkumy s minimálně 1,7 % kurkuminu a dobrými bakteriologickými kritérii. Známý svou zemitou chutí, je ideální pro kari, omáčky a zdravé pokrmy.
Guarová mouka

Guarová mouka

Guarkernmehl se získává z endospermu rostliny guar, Cyamopsis tetragonolobus. Patří do rodiny luštěnin. Takzvaná keříčková fazole se pěstuje především v Indii a Pákistánu od července do prosince. Kvalita, dostupnost a ceny jsou však v tomto období silně závislé na monzunu. Rajasthan, Gujarat a Haryana patří mezi nejdůležitější pěstební oblasti. Suché guarové fazole se mlátí, aby se získala guarová semena (semena) z fazole. Dalším krokem je oddělení slupky a klíčku, čímž se vyrábí hydrokolloid guar (split).
Vápníkový bolus

Vápníkový bolus

Náš vápníkový bolus Calcitop je rychle působící vápníkový doplněk navržený k řešení nedostatku vápníku (hypokalcémie) kolem doby porodu. Tento nedostatek způsobí nižší příjem krmiva a produkci mléka a může potenciálně vést k (subklinické) mléčné horečce. Zejména od druhého porodu a dále jsou krávy na tento problém citlivé. Vše o mléčné horečce si můžete přečíst na našem blogu.
Kurkuma

Kurkuma

Klíčený a čištěný bio kurkumový prášek z Indie Země původu: Indie Kvalita: Bio
Curculac Kurkumin - Doplňek stravy

Curculac Kurkumin - Doplňek stravy

Charakteristika: Kurkum, známý od starověku na Západě, je již léta používán Indy jako koření. Průměrně konzumují 2 až 5 g denně. Dává potravinám žlutou barvu. Užíván na konci jídla podporuje trávení. Účinnou látkou obsaženou v kurkumu je kurkumin: 4 g kurkumy longa poskytují +/- 200 mg čistého kurkuminu. Jeho biologická dostupnost v organismu je zvýšena přítomností piperinu (černého pepře). Lactobacillus sporogenes je živý mikroorganismus. Nejběžnějšími bakteriemi v naší střevní mikroflóře jsou Lactobacillus a Bifidobacterium. Složení: 236 mg suchého extraktu z oddenku kurkumy (Curcuma longa L.) obsahující 200,6 mg kurkuminoidů, 1 miliarda buněk Lactobacillus sporogenes, 2,1 mg extraktu z černého pepře (Piper nigrum L.) obsahující 2 mg piperinu.
MoriVeda® Kapsle s Extraktem Kurkumy + Pepře (1x120) - 10 000 mg Kurkumy na kapsli | 95% Kurkumin, 95% Piperin | 90 Kusů

MoriVeda® Kapsle s Extraktem Kurkumy + Pepře (1x120) - 10 000 mg Kurkumy na kapsli | 95% Kurkumin, 95% Piperin | 90 Kusů

MoriVeda® Kurkuma + Extrakt z pepře Kapsle Pro vaše blaho V ájurvédské přírodní medicíně se kurkuma tradičně používá na široké spektrum problémů a je ceněna jako jedno z nejúčinnějších koření. V současnosti potvrzuje řada výzkumů pozitivní vlastnosti. Nejdůležitější složkou v tomto ohledu je kurkumin, který je koncentrován v kapslích MoriVeda Kurkuma+Pepper. Kapsle také obsahují piperin, který výrazně zvyšuje biologickou dostupnost kurkuminu. Obsah kurkuminu na kapsli odpovídá přibližně 10 000 mg kurkumy. Kurcumin je velmi účinný antioxidant. S piperinem je kurkumin výrazně lépe vstřebáván tělem. Bez magnesiumstearátu, oxidů, aromat, barviv
Kurkumín

Kurkumín

Přirodní žluté barvivo.
Kurkuma

Kurkuma

Čistý kurkuma : - Vlhkost : 8,73 %, - Kyselinou nerozpustný popel : 0,12, - Celkový popel : 7,62, - Obsah kurkuminoidů : 3,90 %, - Celkový škrob : 52,48 %. Žádné plísně, žádní živí ani mrtví hmyzi ani fragmenty, žádná kontaminace hlodavci, žádné přidané barvivo. Naše kurkuma je analyzována nezávislou laboratoří a splňuje všechny limity stanovené předpisem o potravinách a bezpečnosti (FSSR-2011).