Produkty pro kuskus velký (7)

Kukuřice

Kukuřice

Vyrobeno z přírodních ingrediencí od místních dodavatelů v Řecku. - Naše bagely mají čistou hmotnost 120 g. - Mini bagely mají čistou hmotnost 60 g. Všechny bagely Leo jsou veganské, kromě 3 příchutí: - Brusinka s bílou čokoládou. - Čedar s jalapeňem. - Borůvka s bílou čokoládou.
Loket

Loket

Těstoviny jsou připravovány z tvrdé pšeničné semoliny a mají tvar kloubu. Produkt je vyráběn a balen v souladu s dobrými výrobními praktikami, produkt a jeho obal splňují všechny požadavky platné alžírské legislativy o potravinách. Model: Plastový sáček 400g
Strouhanka

Strouhanka

Kromě toho od nás obdržíte vynikající extrudované strouhanky, které můžeme přizpůsobit podle chuti, vzhledu a granulace.
Sezamová semena

Sezamová semena

Sezamová semena jsou všestrannou surovinou dostupnou v různých barvách, včetně bílé, hnědé, černé, červené a žluté. Tato semena jsou zbavena slupky, aby se odstranila černá kůže před balením, přičemž tmavší semena nabízejí nejvíce chuti. Sezamová semena mají oříškovou, čerstvou chuť, která se často používá jako posyp na chleba a housky. Také se posypávají na saláty a smažená jídla v asijské kuchyni. Mletý sezam je hlavní složkou Tahini, základní pasty na Blízkém východě, a používá se v tyčinkách se semeny, kuřecích pokrmech a rýžových pokrmech.
ochucené sušenky

ochucené sušenky

ochucené sušenky
Sezamová semena

Sezamová semena

Sezamová semena jsou drobná, olejnatá semena pocházející z rostliny Sesamum indicum. Byla pěstována po tisíce let a jsou široce používána v různých kuchyních po celém světě. Tato semena jsou malá a plochá, mají ořechovou chuť a jemnou křupavost. Sezamová semena se vyskytují v různých barvách, včetně bílé, černé a hnědé. Obvykle se používají jako posyp na chléb, housky a bagely, stejně jako v cukrářských výrobcích, jako jsou sušenky a koláče. Sezamová semena jsou také klíčovou složkou tahini, pasty používané v blízkovýchodní kuchyni. Kromě svých kulinářských využití jsou sezamová semena známá svou výživovou hodnotou, protože jsou bohatá na zdravé tuky, bílkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály.
Semena koriandru

Semena koriandru

Semena koriandru jsou celosvětově oblíbené koření, které je hned po pepři nejvíce používané. Tato semena se pěstují a zpracovávají po celém světě, přičemž Egypt je významným producentem. Semena koriandru nabízejí teplou, zemitou a aromatickou chuť, která se nejčastěji používá v mletém stavu. Jsou základem indické kuchyně, kde dodávají pokrmům nádech sladkosti a pikantnosti. V indonéské kuchyni se koriandr používá v receptech na tempeh a fazolové pokrmy. Semena pozvedávají chuť zelí, kukuřice, chutney a omáček a také se používají na nakládání zeleniny, což je činí univerzálním doplňkem do každé kuchyně.