Produkty pro maltodextrin (7)

Maltodextrin

Maltodextrin

Maltodextrin se nejčastěji vyrábí enzymatickou hydrolýzou rostlinného škrobu, který pochází z kukuřice, ale také z rýže a pšenice. Konečný produkt je vysoce rozpustný, nadýchaný bílý prášek. Zvyšuje nutriční hodnotu mnoha receptů. Díky svým vlastnostem může maltodextrin pomoci regulovat vlhkost a prodloužit trvanlivost produktů.
Maltodextrin

Maltodextrin

Maltodextrin je bílý prášek získaný enzymatickou hydrolýzou škrobu, převážně z kukuřice, rýže nebo pšenice. Díky své vysoké rozpustnosti je užitečný pro zlepšení nutriční hodnoty mnoha produktů a také může pomoci kontrolovat vlhkost a prodloužit trvanlivost. Maltodextrin má trvanlivost 24 měsíců a společnost Foodcom S.A. nabízí maltodextrin v 25kg pytlích. Tento potravinový aditivum se široce používá v mase, pečivu, cukrovinkách, zmrzlině, nápojích, jogurtech a šťávách k vylepšení textury, působí jako emulgátor a zvyšuje viskozitu. Jeho nízký glykemický index z něj činí oblíbenou složku ve sportovní výživě a produktech vhodných pro diabetiky. V živočišné výživě je maltodextrin nákladově efektivním zdrojem energie, který zlepšuje texturu, pigmentaci a chuť krmiv. Také zvyšuje vstřebávání živin a efektivitu krmiv, snižuje dehydrataci a příznaky stresu.
Maltodextrin

Maltodextrin

Maltodextrin se vyrábí enzymatickou hydrolýzou rostlinného škrobu, nejčastěji z kukuřice, ale také z rýže a pšenice. Konečný produkt je jemný bílý prášek s vysokou rozpustností. Zvyšuje nutriční hodnotu mnoha receptů. Díky svým vlastnostem může maltodextrin pomoci regulovat vlhkost a prodloužit trvanlivost produktů.
Maltodextrin

Maltodextrin

Maltodextrin se vyrábí enzymatickou hydrolyzou rostlinného škrobu, nejčastěji z kukuřice, ale také z rýže a pšenice. Konečný produkt je bílý, nadýchaný prášek s vysokou rozpustností. Zvyšuje nutriční hodnotu mnoha receptů. Díky svým vlastnostem může maltodextrin pomoci regulovat vlhkost a prodloužit trvanlivost produktů.
Maltodextrin

Maltodextrin

Maltodextrin se získává enzymatickou hydrolýzou rostlinného škrobu, nejčastěji z kukuřice, ale také z rýže a pšenice. Konečný produkt je nadýchaný bílý prášek s vysokou rozpustností. Zvyšuje nutriční hodnotu mnoha receptů. Díky svým vlastnostem může maltodextrin pomoci regulovat vlhkost a prodloužit trvanlivost výrobků.
Maltodextrin

Maltodextrin

Maltodextrin se vyrábí enzymatickou hydrolýzou rostlinného škrobu, nejčastěji z kukuřice, ale také z rýže a pšenice. Konečným produktem je bílý, nadýchaný prášek s vysokou rozpustností. Zvyšuje nutriční hodnotu mnoha receptů. Díky svým vlastnostem může maltodextrin pomoci regulovat vlhkost a prodloužit trvanlivost produktů.
Maltodextrin

Maltodextrin

Maltodextrin se vyrábí enzymatickou hydrolyzou rostlinného škrobu, nejčastěji z kukuřice, ale také z rýže a pšenice. Konečný produkt je sypký bílý prášek s vysokou rozpustností. Zvyšuje nutriční hodnotu mnoha receptů. Díky svým vlastnostem může maltodextrin pomoci regulovat vlhkost a prodloužit trvanlivost produktů.