Teambuilding Kreolská Kuchyně - 100% kreolský kuchařský den v jedinečné atmosféře vysočin ostrova
Připravte, vařte a ochutnejte tradiční réunionnské pokrmy, které si připravíte v týmu na ohni:
Na menu: Cari kuřecí, Rougail klobása nebo ryba, Dýňový gratin, Zeleninové achardy a Brèdes, Samoussa, Gâteau ti' son a samozřejmě, ti' rum arranžovaný (užívejte s mírou!)
Kreolská kuchyně v týmu nabízí uvolněné a zábavné prostředí. To umožňuje účastníkům odpočinout si, bavit se a rozvíjet vztahy mimo pracovní rámec, což může přispět k pozitivní pracovní atmosféře.
Sdílením místního kulinářského zážitku mohou členové týmu rozvíjet pocit sounáležitosti s réunionskou kulturou. To může podpořit mezikulturní porozumění a posílit vztahy uvnitř týmu.