Krevety koktejl
Můžete tomuto klasickému pokrmu dodat moderní nádech s lehkým a vzdušným dresinkem. Nejlepší způsob, jak ho podávat, je v chlazených koktejlových sklenicích s několika uvařenými krevetami, které visí na okraji sklenice. Recept je určen pro čtyři osoby.
Seznam ingrediencí
1 libra oloupaných, zbavených hlaviček a uvařených krevet
200 gramů baby salátu
1 citron nakrájený na plátky
Dresink
Půl šálku majonézy
2 lžíce řeckého jogurtu
3 lžíce kečupu
1 čajová lžička křenu
1 čajová lžička worcesterské omáčky
Kajenský pepř
Šťáva z limety
Sůl
Smíchejte všechny ingredience na omáčku a přeceďte ji do šlehačkového sifonu. Naplňte nabíječkou na šlehačku N2O a důkladně protřepejte. Odstraňte nabíječku na šlehačku a pevně utáhněte víčko. Nechte v chladničce 15 minut.
Mezitím nasekejte většinu krevet, přičemž si nechte pouze 45 na prezentaci.