Produkty pro nádobí (4)

Test dávkovače smetany - V testu sifonu na šlehanou smetanu bylo otestováno a vyhodnoceno několik zařízení

Test dávkovače smetany - V testu sifonu na šlehanou smetanu bylo otestováno a vyhodnoceno několik zařízení

V testu na šlehačkové sifony byly testovány a hodnoceny některé zařízení. Ideální láhev na šlehačku je vyrobena z nerezové oceli a má objem 500 ml. Kromě šlehačky by neměl být problém připravit i další studené a teplé pokrmy, espumy, šlehačku, pěny a lahodné variace mousse. Součástí dodávky by mělo být také několik nástavců a čisticí kartáč. Pro správnou funkci šlehačkového sifonu jsou také nezbytné šlehačkové cartridge. Použití šlehačkového dávkovače není v zásadě obtížné a vždy se řídí stejným principem. Čerstvě ušlehaná šlehačka se nalije do dávkovače a uzavře víčkem. Poté se aktivuje šlehačková cartridge pomocí hlavy zařízení. Měkký syčivý zvuk dává zelenou a umožňuje opětovné vyjmutí cartridge s oxidem dusným. Nyní je váš šlehač připraven k použití. Čerstvě ušlehaná šlehačka se jemně a snadno vylévá z dávkovače a může být použita individuálně.
Krevety koktejl

Krevety koktejl

Můžete tomuto klasickému pokrmu dodat moderní nádech s lehkým a vzdušným dresinkem. Nejlepší způsob, jak ho podávat, je v chlazených koktejlových sklenicích s několika uvařenými krevetami, které visí na okraji sklenice. Recept je určen pro čtyři osoby. Seznam ingrediencí 1 libra oloupaných, zbavených hlaviček a uvařených krevet 200 gramů baby salátu 1 citron nakrájený na plátky Dresink Půl šálku majonézy 2 lžíce řeckého jogurtu 3 lžíce kečupu 1 čajová lžička křenu 1 čajová lžička worcesterské omáčky Kajenský pepř Šťáva z limety Sůl Smíchejte všechny ingredience na omáčku a přeceďte ji do šlehačkového sifonu. Naplňte nabíječkou na šlehačku N2O a důkladně protřepejte. Odstraňte nabíječku na šlehačku a pevně utáhněte víčko. Nechte v chladničce 15 minut. Mezitím nasekejte většinu krevet, přičemž si nechte pouze 45 na prezentaci.
Paštika z kuřecího játra

Paštika z kuřecího játra

Tato recept je neuvěřitelně jednoduchý (samozřejmě s N2O šlehačkami) a je to skvělý slaný pokrm pro lidi, kteří chtějí ochutnat něco lahodného, ale nemají moc času na vaření. Příprava trvá méně než půl hodiny a vystačí pro přibližně 8-10 osob na grahamových sušenkách. Navíc ho lze uchovávat v lednici až 4 dny, aniž by se zhoršil. Ve skutečnosti plyn oxidu dusného z šlehačky prodlužuje jeho trvanlivost, takže ho naplňte před uložením. Seznam ingrediencí 250 gramů umytých a očištěných kuřecích jater 2 lžíce másla 1 čajová lžička nasekané petrželky Půl čajové lžičky pepře Sůl 2 stroužky nasekaného česneku 100 ml smetany 23 grahamových sušenek nebo trojúhelníků toastového chleba Jahodový džem (volitelný) Kapary scezené Očistěte celá kuřecí játra a dejte je stranou. Zahřejte plochou pánev na středním ohni a přidejte játra.
Smažený pstruh s pěnou z petrželky

Smažený pstruh s pěnou z petrželky

Pokud chcete vyzkoušet něco exotického, aniž byste nad tím příliš přemýšleli, tento recept je pro vás! Pro toto jídlo je nejlepší mít co nejčerstvější pstruhy, okamžitě je osmažit na pánvi a podávat je s petrželkou a smetanou. Můžete k tomuto jídlu přidat trochu salátu, aby bylo chutnější a výživnější. Seznam ingrediencí 4 očištěné pstruhy Dvě poloviny citronu Kuchyňská sůl Pepř 2 lžíce másla Petrželková pěna 100 gramů petrželky 25 gramů nasekané cibule 100 ml kuřecího vývaru Pepř 1 lžíce másla 150 ml tekuté smetany Sůl Nejprve připravte petrželkovou pěnu. Na středním ohni rozehřejte máslo a osmažte v něm cibuli. Jakmile cibule začne vonět, přidejte petrželku a ihned obě ingredience promíchejte. Směs cibule a petrželky sundejte z ohně a nechte ji chvíli vychladnout.