Produkty pro okyselení význam (6)

Stárnutí Esenciálních Olejů

Stárnutí Esenciálních Olejů

Peroxidace a intramolekulární reakce Oleje z oliv se v průběhu času zkazí. Zkažení je chemická změna molekulárních struktur rostlinných olejů. Ty samé chemické mechanismy působí také na esenciální oleje. Přítomnost kyslíku, který je přirozeně rozpuštěn v olejích, iniciuje tyto chemické reakce. Ty se zrychlují v přítomnosti světla, vzduchu, teplotních skoků nebo různých nečistot. Reakční mechanismus tohoto „stárnutí“ se dělí do dvou fází: peroxidace a intramolekulární reakce (nebo fáze propagace). Vědecká literatura popisuje několik příkladů peroxidace. Zde je příklad linalolu, který je hojně přítomen v esenciálních olejích. (Příklad: levandule, lavandin, tymián s linalolem, růžové dřevo, šalvěj muškátová atd.). V tomto schématu linalol nejprve podléhá peroxidaci. Ta produkuje nový sloučeninu: 7-dydroperoxy-3,7-dimethyl-octa-1,5-diene-3-ol.
Vitamin D3

Vitamin D3

Různé kvality vitamínu D3. Specifikace naleznete na našich webových stránkách. Pro dotazy a následné otázky nám neváhejte poslat zprávu.
Beta-alanin

Beta-alanin

Surovina Beta-Alanin pro Doplňky Stravy
Enzym - PEČICÍ ENZYM, MLÉČNÝ ENZYM

Enzym - PEČICÍ ENZYM, MLÉČNÝ ENZYM

{"BACKENZYME":{"Glukóza Oxidáza":"","Amylázy":"EC 3.2.1.1","Lipázy":"EC 3.1.1.3","Transglutamináza":"","Proteáza":"EC 3.4.21.112","Celulázy":"EC 3.2.1.4","Lipoxygenáza":""},"MILCHENZYME":{"Laktáza":"EC 3.2.1.23","Lipázy":"EC 3.1.1.3","Chymosin":"EC 3.4.23.4","Pepsin":"EC 3.4.23.1"}}
Astaxantin

Astaxantin

Specifikace naleznete na našich webových stránkách. Pro dotazy a následné otázky nám neváhejte poslat zprávu.
DL-Methionin

DL-Methionin

Specifikace naleznete na našich webových stránkách. Pro dotazy a následné otázky nám neváhejte poslat zprávu.