Produkty pro plnotučná ricotta (8)

500g semolina z tvrdé pšenice fusilli

500g semolina z tvrdé pšenice fusilli

500g fusilli z tvrdé pšeničné semoliny
Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano

S intenzivní, jedinečnou chutí představuje sýr Parmigiano Reggiano historii a tradici svého regionu. Vyrábíme ho s velkou vášní a pozorností k detailům na krásném svahu Reggio Emilia. Naše dvě sýrové výrobny, sýrová výrobna Colline di Selvapiana e Canossa (registrovaná pod číslem 417) a sýrová výrobna Colline del Cigarello e Canossa (registrovaná pod číslem 320), jsou srdcem a duší naší produkce, kde dodržujeme tradiční metody, abychom zajistili kvalitu a autenticitu produktu. Nabízíme také speciální výběr horského Parmigiano Reggiano, organického Parmigiano Reggiano a Parmigiano Reggiano pouze z italských krav Pezzata Rossa, čímž dále rozšiřujeme naši nabídku.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna Kód: PPG022
Salát z Alici

Salát z Alici

Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají nejautentičtější chuť z Cetary.
Pecorino Romano

Pecorino Romano

Se svou nezaměnitelnou výraznou chutí představuje sýr PDO Pecorino Romano starou, autentickou tradici italské kuchyně. Pečlivě vybíráme nejlepší celé kola tohoto jemného sýra z certifikovaných farem v regionech Lazio, Sardinie a v některých částech Toskánska. Každý celý sýr je hodnocen našimi odborníky, aby byla zaručena charakteristická povaha a kvalita Pecorino Romano, a tím nabízíme našim zákazníkům výběr, který oslavuje gastronomické dědictví a bohatství našeho regionu.
Ravioli Sardi

Ravioli Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
Ravioli Tortellini Mignon

Ravioli Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.