Produkty pro samozrající mouka (20)

Kukuřičná krmná mouka

Kukuřičná krmná mouka

Krmná mouka, vedlejší produkt vznikající zpracováním kukuřičného zrna, je nezbytnou složkou pro výživovou hodnotu krmiva pro dobytek. Hledaná pro svůj obsah škrobu, se skvěle doplní do různých formulací krmiv pro zvířata.
PROFESIONÁLNÍ MOUKA

PROFESIONÁLNÍ MOUKA

W: 400 ÷ 420. Mouka typu 55 získaná z nejlepších severoamerických pšenic, pro náročnější pizzaioly. Je ideální pro hnětení tradiční metodou s dlouhou fermentací (přes 24 hodin) a uchováním až 6 dní v chladicí místnosti. 25KG -10KG
Mouka pšeničná univerzální

Mouka pšeničná univerzální

Specifikace celozrnné mouky: Vlhkost..............................11-11,5 % Celkový popel.......................1,3-1,5 % max Absorpce vody......................70 % a více Gluten................................9-10 % Hrubá vláknina.....................2,3-2,5 % Alkoholová kyselost...............0,08 % max Kyselinou nerozpustný popel.....0,08-0,1 % max Bílkoviny..............................11-12 % Sacharidy.............................73,0 g Tuky.....................................1,70 g Vláknina................................11,0 g Minerály.................................1,80 g
Mouka na všechny účely

Mouka na všechny účely

Mouka pro všechny účely
Guarová mouka

Guarová mouka

Zahušťovadla
Kukuřice

Kukuřice

Vyrobeno z přírodních ingrediencí od místních dodavatelů v Řecku. - Naše bagely mají čistou hmotnost 120 g. - Mini bagely mají čistou hmotnost 60 g. Všechny bagely Leo jsou veganské, kromě 3 příchutí: - Brusinka s bílou čokoládou. - Čedar s jalapeňem. - Borůvka s bílou čokoládou.
Pekařský Krepp Papír

Pekařský Krepp Papír

se používá k absorpci kuchyňského oleje z hluboce smaženého pečiva nebo jako podložka
Strouhanka

Strouhanka

Kromě toho od nás obdržíte vynikající extrudované strouhanky, které můžeme přizpůsobit podle chuti, vzhledu a granulace.
Celé kuřice

Celé kuřice

Celé slepice jsou perfektní volbou pro milovníky masa, nabízející jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Tyto slepice jsou pečlivě vybírány pro svou kvalitu a čerstvost, což zaručuje výjimečný kulinářský zážitek. Jsou ideální pro pečení, grilování a dušení. Dostupné v různých velikostech, celá slepice jsou ideální pro profesionální i domácí kuchyně. Jejich praktické balení zajišťuje snadnou manipulaci a optimální uchování. Ať už jste profesionální kuchař nebo amatérský kuchař, tyto celá slepice jsou nezbytnou volbou pro kvalitní kulinářské výsledky.
Holandský sušenka

Holandský sušenka

Dodavatel sušenek, keksů a pekařských výrobků pro další prodej
Aroma pečených kaštanů

Aroma pečených kaštanů

Tak uklidňující jako vzpomínka na dětství, teplé tóny pečených kaštanů dodávají svou charakteristickou chuť široké škále sladkých a slaných kulinářských výtvorů. Colin-Složení Ref:245U2202 Přírodní:Ne Forma / velikost částic:Prášek Tepelná úprava:Ne
Laktóza

Laktóza

Laktóza je přírodní mléčný cukr. Tvoří 3,5 % - 5,0 % kravského mléka a lze ji extrahovat filtračním procesem. Poté je laktóza krystalizována a drcena. Velikosti zrn jsou rozděleny podle síta. Foodcom může svým obchodním partnerům dodávat různé velikosti částic vhodné pro různé aplikace. Laktóza je jednou z nejlepších mléčných ingrediencí pro potraviny a krmiva díky své jemné chuti, bílé barvě a nízkému obsahu kalorií. Její nízká cena, nízká hygroskopičnost a rozpustnost ve vodě přispívají k její popularitě. Může být použita při výrobě pečiva, cukrovinek a čokolády jako zlepšovač chuti a sladidlo. Laktóza je důležitou složkou v farmaceutickém a výživovém použití.
Kukuřičná mouka

Kukuřičná mouka

kukuřičná mouka
DOPPIAESSE MOUKA

DOPPIAESSE MOUKA

W: 290 ÷ 310. Profesionální směs pšeničné mouky, ideální pro pizzu s extrémně rozvinutým a medovým okrajem. DOPPIAESSE se získává mletím částečně klíčících zrn. Přítomnost prospěšných přírodních enzymů ovlivňuje kvalitu těsta: výsledkem je velmi lehká a vysoce stravitelná pizza. Technicky DOPPIAESSE umožňuje dosáhnout mimořádných výsledků a s kuličkami o 10 % lehčími. 25KG-10KG
Mouka na croissanty

Mouka na croissanty

W: 320 - 330. Patentní mouka získaná z vybraných italských, evropských a severoamerických pšenic. Vhodná pro výrobu těst, která vyžadují laminaci, skládání a válení. Ideální pro získání vrstevnatých, křehkých a objemných produktů. Doporučuje se pro briošky a croissanty.
Hi Ratio Mouka na Dorty

Hi Ratio Mouka na Dorty

Hi Ratio Mouka na Dorty
Bramborový škrob

Bramborový škrob

Bramborový škrob
Tapiokový škrob

Tapiokový škrob

Tapiokový škrob
Mražené Máslo

Mražené Máslo

Název máslo je vyhrazen pro produkty bez příměsí rostlinných tuků s konkrétním obsahem mléčného tuku - alespoň 82 % (ne více než 16 % vody a 2 % sušeného odtučněného mléka). Máslo se vyrábí šleháním čerstvé nebo fermentované smetany či mléka, aby se oddělil mléčný tuk od podmáslí. Tento produkt je bohatý na vitamíny A, D, K.
Laktóza

Laktóza

Laktóza je jednou z nejlepších mléčných ingrediencí pro aplikace v potravinách a krmivech díky své jemné chuti, bílé barvě a nízkému obsahu kalorií. Její rentabilita, nízká hygroskopičnost a rozpustnost ve vodě přispívají k její popularitě. Může být použita při výrobě pečiva, cukrovinek a čokolády jako zlepšovač chuti a sladidlo. Laktóza je důležitou složkou v farmaceutickém a nutričním použití.