Produkty pro sexy hračka (18)

Divoké prase

Divoké prase

Tradiční terina z divočáka v 90g Jean Brunet
Fantazie

Fantazie

Fantazie
Vhodné pro potraviny

Vhodné pro potraviny

N2O v potravinářské kvalitě je oxid dusný, který, jak si jistě dokážete představit, se používá v potravinářském průmyslu a proto má také správnou kvalitu pro tuto oblast. Tato forma oxidu dusného je čištěná a má čistotu 99,7 %. Oxid dusný (N2O) v potravinářské kvalitě se mimo jiné používá v kapslích na šlehačku. Tento plyn může být prodáván v kapslích na šlehačku a zaváděn do šlehačů, nebo prostřednictvím také známých patron na šlehačku. Oxid dusný (N2O) se dobře mísí s tučnými látkami, které se přidávají do šlehače, aby se vyrobila mousse, krém nebo šlehačka. Kromě této výhody má oxid dusný (N2O) v potravinářském průmyslu také výhodu, že má antibakteriální vlastnosti. Tak zůstává šlehačka v lednici až 10 dní čerstvá.
KOŘENÍ

KOŘENÍ

Můžeme vám nabídnout směs koření pro uzeniny. Ale také: Bourbon vanilkové lusky Bourbon vanilková zrna Bourbon vanilkový prášek Bourbon vanilkový extrakt Tahitské vanilkové lusky
Uzená Pálivá Paprika

Uzená Pálivá Paprika

Benefity: uzená paprika dodává hlubokou a bohatou chuť všem pokrmům. Může být použita místo sladké červené papriky, když chcete přidat pikantní nádech do vašeho jídla, nebo místo kousků kajenského pepře či chilli. Uzená paprika je vyráběna jako ostatní paprikové prášky z paprik, které jsou uzené, sušené a mleté na prášek. Tento proces dodává barvu a chuť. Barva se může pohybovat od lehce červenooranžové po tmavě červenou a chuť může být cokoliv od hořké teplé po sladkou teplou. Použití: uzená paprika se běžně používá v pokrmech jako je guláš, pomalu vařený pokrm z červeného masa se zeleninou, cibulí, bramborami a zakysanou smetanou na vrchu jako finální prvek. Je dobrý nápad zahřát koření s trochou olivového oleje po dobu méně než jedné minuty na nízkém ohni, aby se uvolnila jeho přirozená chuť. Balení: 125g, 250g a sypané
Skořice (Nakrájená)

Skořice (Nakrájená)

Kategorie: Jednotlivé koření Chuť a aroma: Velmi jemné, příjemně sladké aroma s bylinně-dřevitým nádechem a tóny hřebíčku. Použití: Cejlonský skořicový prášek pochází ze Srí Lanky a získává se z kůry skořicovníku. Jeho vůně a chuť jsou jemnější a výrazně mnohovrstevnatější než u levnějšího čínského Cassia skořice a obsahuje až 400krát méně kumarinu, který je považován za zdravotně problematický. Nakrájená skořice (2-7 mm) je velmi vhodná pro přípravu vlastních čajových kreací. Složení: Skořice Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, hořčice a celeru. Obsah: 30 g v plechové dóze
Stroužky česneku

Stroužky česneku

Množství balení: 12 x 330ml Číslo položky: 15650 Gramy: 320g
Zimolez

Zimolez

Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille UTILIZACE Při kontaktu s vodou mýdlo vytváří jemnou a lehkou pěnu, která zanechává pleť pružnou, jemnou a lehce vonící. HMOTNOST 100 GRS vhodné pro všechny typy pleti Mýdlo vyrobené ručně ve Villefranche sur mer. potravinářské barvivo. obsahuje extrakty z vřesu. SEZNAM INGREDIENCÍ sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua/voda, parfém, měsíček, palm kernel acid, glycerin, olea europaea, sodium chloride, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/extract květ.
Chuť tabáku

Chuť tabáku

Dvě Jablečné Aroma, Dvojité Jablečné Aroma, Cappuccino Aroma
Jedna Dolcerina

Jedna Dolcerina

Slaný karamel... Na mazání nebo jako poleva na dezerty, je to tak dobré! nutriční hodnoty na 100 g energie(kcal)= 437 energie(Kj)=1822 tuky(g)= 30 z toho nasycené mastné kyseliny(g)=19 sacharidy(g)=40 z toho cukry(g)=40 bílkoviny(g)=1.2 sůl(g)=0.3 Stav: Nové INGREDIENCE: Cukr, smetana 35 % MG, máslo* poloslané 18 %, mléčná čokoláda BARRY Čistá hmotnost: 210 g Původ: Korsika
Tradiční Droewors

Tradiční Droewors

Chutné Droewors vyrobené ze 100% britského hovězího masa a sušené podle naší jedinečné receptury z autentických jihoafrických bylin a koření.
Pizzle

Pizzle

Pizzle
Tlustý Banán

Tlustý Banán

<19% CBG | 1 & 2 g Aroma: Šťavnatý Citron
LADY TURCO

LADY TURCO

Dámská vložka
Cajun

Cajun

Cajun se skládá z papriky, česneku, cibule, koriandru, tymiánu, oregana, celeru, černého pepře, kmínu, papriky, hořčičných semínek (bílých a žlutých). Některé z těchto bylin a koření se používají již dlouho v různých kuchyních, protože jsou považovány nejen za chutné, ale také užitečné. Kuchyně cajun je styl vaření, který vznikl v Louisianě od imigrantů, francouzských Akadijců, v 18. století. Akadijci byli prvními francouzskými osadníky v Severní Americe. Imigrovali do dnešních kanadských provincií. Přinášeli si s sebou tradiční francouzské recepty, které přizpůsobovali tomu, co mohli najít, chytit nebo sklidit na souši a na moři. V polovině 18. století odmítli podřídit se britské koruně a byli Balení: 125g, 250g a volně
Potravinářská kvalita

Potravinářská kvalita

N2O potravinářské kvality je oxid dusný, který, jak můžete uhodnout, se používá v potravinářském průmyslu a má tedy požadovanou kvalitu pro tento průmysl. Tato forma oxidu dusného je totiž čištěná a má čistotu 99,7 %. Oxid dusný (N2O) potravinářské kvality se používá mimo jiné v šlehačích na šlehačku. Tento plyn může být prodáván v šlehačích na šlehačku a vložen do šlehačkového sifonu, nebo prostřednictvím také dobře známých šlehačkových cartridge. Oxid dusný (N2O) se může smíchat s tukovými látkami zavedenými do šlehačkového sifonu, aby vytvořil pěnu, krém nebo šlehačku. Kromě této výhody je výhodou oxidu dusného (N2O) v potravinářském průmyslu také to, že oxid dusný má antibakteriální vlastnosti. Díky tomu zůstává šlehačka dobrá až 10 dní v lednici.
Grilovaná červená paprika

Grilovaná červená paprika

Množství balení: 12 x 330ml Číslo položky: 21550 Gramy: 330ml
Ajvar

Ajvar

Množství balení: 15 x 190ml Číslo položky: 16025 Gramy: 190