Produkty pro sterkovaný (7)

Brambory

Brambory

Zelenina produkovaná v Hauts-de-France Organické brambory HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP
sušenky atd.

sušenky atd.

sušenky atd.
Ředkvička

Ředkvička

Zemědělské produkty jako ředkvičky, cibule, koriandr, hrozny, zelená zelenina - vše čerstvé z pole za dobrou cenu.
Vhodné pro potraviny

Vhodné pro potraviny

N2O v potravinářské kvalitě je oxid dusný, který, jak si jistě dokážete představit, se používá v potravinářském průmyslu a proto má také správnou kvalitu pro tuto oblast. Tato forma oxidu dusného je čištěná a má čistotu 99,7 %. Oxid dusný (N2O) v potravinářské kvalitě se mimo jiné používá v kapslích na šlehačku. Tento plyn může být prodáván v kapslích na šlehačku a zaváděn do šlehačů, nebo prostřednictvím také známých patron na šlehačku. Oxid dusný (N2O) se dobře mísí s tučnými látkami, které se přidávají do šlehače, aby se vyrobila mousse, krém nebo šlehačka. Kromě této výhody má oxid dusný (N2O) v potravinářském průmyslu také výhodu, že má antibakteriální vlastnosti. Tak zůstává šlehačka v lednici až 10 dní čerstvá.
Stroužky česneku

Stroužky česneku

Množství balení: 12 x 330ml Číslo položky: 15650 Gramy: 320g
Bílý krystalový cukr

Bílý krystalový cukr

Bílý krystalický cukr, bez hrudek, skvrn a cizích nečistot. Cukr je sladký, bez cizího zápachu a chuti. Cukr po rozpuštění je průhledný, bez nerozpustného sedimentu, mechanických a jiných nečistot. NE GMO Hmotnostní podíl vlhkosti: 0,08% Barva v roztoku v jednotkách ICUMSA: 43,0 Hmotnostní podíl sacharózy, %: nejméně 99,82%
Potravinářská kvalita

Potravinářská kvalita

N2O potravinářské kvality je oxid dusný, který, jak můžete uhodnout, se používá v potravinářském průmyslu a má tedy požadovanou kvalitu pro tento průmysl. Tato forma oxidu dusného je totiž čištěná a má čistotu 99,7 %. Oxid dusný (N2O) potravinářské kvality se používá mimo jiné v šlehačích na šlehačku. Tento plyn může být prodáván v šlehačích na šlehačku a vložen do šlehačkového sifonu, nebo prostřednictvím také dobře známých šlehačkových cartridge. Oxid dusný (N2O) se může smíchat s tukovými látkami zavedenými do šlehačkového sifonu, aby vytvořil pěnu, krém nebo šlehačku. Kromě této výhody je výhodou oxidu dusného (N2O) v potravinářském průmyslu také to, že oxid dusný má antibakteriální vlastnosti. Díky tomu zůstává šlehačka dobrá až 10 dní v lednici.