Produkty pro tvůrčí posma (18)

Cukr z řepy z Polska

Cukr z řepy z Polska

Prodáváme cukr z cukrovaru KSC v Polsku, balíme ho do obalů podle vašeho přání, které si můžete sami navrhnout.
Psyllium Babička 1000g

Psyllium Babička 1000g

Babička psyllia, také známá jako středomořská babička, je vynikajícím zdrojem vlákniny a má také vysoký obsah bílkovin. Používá se k zlepšení funkce trávicího systému. Kromě toho vláknina zvyšuje pocit sytosti. Po kontaktu s vodou se semena pokryjí slizem a vytvoří gel, což pomáhá při střevních potížích. Zlepšuje střevní bakteriální flóru, má ochranné a protizánětlivé účinky. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - referenční krmivo & nbsp; <strong> Použití </strong> Produkt je po přípravě připraven k jídlu: 2-3 lžičky psyllia by měly být zality sklenicí džusu nebo vody, asi 20 minut nechat odstát a poté vypít. Při konzumaci produktu byste měli pít velké množství vody, minimálně 1,5 l. Můžete užívat dvakrát denně, nejlépe ráno a odpoledne.
Sladká Paprika Mletá - Prymat Sladká Paprika Mletá 20 g

Sladká Paprika Mletá - Prymat Sladká Paprika Mletá 20 g

Sladká mletá paprika Prymat může být v kuchyni používána velmi univerzálně – do masových pokrmů, omáček, tvarohů, uzenin, salátů, rybích pokrmů, rýže a drůbeže. Má výraznou, ale zároveň příjemně sladkou chuť. Dodává pokrmům vynikající aroma a také krásnou a intenzivní barvu.
Łąckie Pierogi - mražené potraviny

Łąckie Pierogi - mražené potraviny

-ruské pirohy -pirohy s masem -pirohy se špenátem a sýrem -pirohy s jahodami -pirohy s borůvkami -pirohy se sladkým sýrem -pirohy s jablky -pirohy s švestkami -pirohy s kysaným zelím a houbami -pirohy s kysaným zelím a masem -lázeňské knedlíky -knedlíky s masem -uši s houbami -uši s masem
Mletá Zelená Káva 250g Vivio

Mletá Zelená Káva 250g Vivio

Zelená káva jsou nepříjemné fazole, ze kterých se také získává tradiční pražená káva. Má jemnou světle zelenou barvu. To je způsobeno tím, že po sběru není podrobena procesu kouření. Ve svém složení, kromě stimulujícího kofeinu, také nacházíme kyselinu chlorogenovou, která je přisuzována vlastnostem urychlujícím spalování tuku. Zelená káva je také bohatým zdrojem cenných polyfenolů, kyseliny salicylové, stejně jako mnoha vitamínů a minerálů. Její složení zahrnuje kyselinu listovou, vitamín B1, B2, B12, stejně jako vápník, draslík, sodík, hořčík, železo, fosfor a zinek. <strong> Energetická hodnota 1588kJ/381kcal - 19% RHP* tuk 13g - 19% včetně nasycených mastných kyselin 0.8g - 4% sacharidy 40g - 15% včetně cukrů 0g - 0% bílkoviny 11g - 22% vláknina 30g - 0g - 0% *RHP - Referenční hodnota potravin &nbsp; <strong> použití </strong> zelené kávy, pamatujte na správnou vodu. Teplota (optimální teplota je přibližně...
Červená Quinoa 1000g Vivio

Červená Quinoa 1000g Vivio

Quineron, také známý jako quinoa nebo peruánská rýže, je takzvaný pseudobilin, tj. rostlina, která produkuje škrobová semena, ale ve skutečnosti to není. Pochází z Jižní Ameriky, kde byla po staletí ceněna pro svou výživovou hodnotu. Je nazývána "svatým Inků." Obsahuje také saponiny, díky nimž může vykazovat antialergické, protizánětlivé, antimykotické, antivirové a imunostimulační účinky. Zrno má antioxidační vlastnosti díky svému extrémně vysokému obsahu flavonoidů. Quinoa neobsahuje lepek a je snadno stravitelná. Červená rýže má výraznější chuť a aroma než bílá quinoa. Má mírně křupavou slupku a dobře se hodí do salátů. Může být podrobena úpravě, která jí dodá ořechovou chuť a využití v dezertech. 6,1 g - 9 % Z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g - 3 % sacharidy 57 - 22 % Z toho cukry 0 g - 0 % bílkoviny 14 g - 28 % sůl 0,01 g < 1 % *RWS - referenční výživová hodnota &nbsp; <strong> Použití </strong> Quinoa by měla být před vařením propláchnuta.
Bio kešu 250g Vivio

Bio kešu 250g Vivio

<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Bio kešu ořechy od Vibio se vyznačují vysokou kvalitou, čerstvostí a vynikající chutí. Pocházejí z ekologických plodin ve Vietnamu. </ Span> Kešu ořechy jsou semena plodu stromu zvaného Západní Naner nebo Západní Kešu. Jsou příbuzné manga a pistáciím a pěstují se ve většině zemí tropické oblasti. Získávání kešu je složité a časově náročné. Kešu ořechy jsou skutečným minerálním pokladem - hořčík, fosfor, zinek, mangan, měď, železo, selen, draslík, vápník a vitamíny - K1, E a vitamíny skupiny B. Díky vysokému obsahu vitamínů skupiny B a hořčíku mají kešu pozitivní vliv na, mimo jiné, nervový systém. Vysoký obsah draslíku znamená, že kešu ořechy mají pozitivní vliv na udržování správného hospodaření s vodou a elektrolyty a zabraňují nadměrnému hromadění vody v těle (díky čemuž snižují otoky nohou, rukou a obličeje, vodní celulitidu atd.).
Mletá Zelená Káva 500G Vivio

Mletá Zelená Káva 500G Vivio

Zelená káva jsou nepříjemné kakaové boby, ze kterých se také získává tradičně pražená káva. Má jemně bledě zelenou barvu. To je způsobeno tím, že po sběru není vystavena procesu pražení. Ve svém složení kromě stimulujícího kofeinu obsahuje také chlorogenovou kyselinu, což souvisí s vlastnostmi urychlujícími spalování tuků. Zelená káva je také bohatým zdrojem cenných polyfenolů, kyseliny salicylové a mnoha vitamínů a minerálů. Její složení zahrnuje kyselinu listovou, vitamíny B1, B2, B12, stejně jako vápník, draslík, sodík, hořčík, železo, fosfor a zinek. <strong> Energetická hodnota 1588KJ/381 kcal - 19% RHP* Tuk 13G - 19% včetně nasycených mastných kyselin 0,8 g - 0 4% Sacharidy 40G - 15% včetně cukru 0g - 0% Bílkoviny 11g - 22% Vláknina 30g sůl 0g - 0% *RHP - referenční hodnoty příjmu <strong> Použití </strong> Zelená káva, myslete na správnou vodu.
Černá Rýže 1000g VIVIO - Černá Rýže 1000g VIVIO

Černá Rýže 1000g VIVIO - Černá Rýže 1000g VIVIO

Černá rýže po uvaření nabírá fialový odstín, a proto je také nazývána fialovou. Stejně jako hnědá rýže je neloupaná, a proto je bohatá na vlákninu, vitamíny, zejména vitamín E a minerály: železo, zinek, měď. Černá rýže se vaří déle než jiné rýže, od půl hodiny do hodiny, vždy bude jemně křupavá. Často se používá k přípravě zdravých dezertů, např. rýžového dezertu s kokosovým mlékem. Černá rýže je bohatá na antioxidanty, které bojují proti volným radikálům, a tím nás chrání před záněty a mnoha onemocněními a zpomalují stárnutí buněk. &nbsp;<strong>Složení:</strong> hnědá rýže&nbsp;<strong>Nutriční hodnoty na 100g</strong> Energetická hodnota 1498kJ/354kcal - 18% DDD* Tuky 3,2g - 5% z toho nasycené mastné kyseliny 0,8g - 4% Sacharidy 72g - 28% z toho cukry 0,7g &lt;1% Bílkoviny 7,7g - 15% Vláknina 3,1g Sůl 0,03g &lt;1% *DDD - Referenční hodnota příjmu&nbsp;<strong>Použití</strong> Rýži propláchněte studenou vodou.
Mletá zelená káva 500g vivio

Mletá zelená káva 500g vivio

Zelená káva jsou nepohodlné kakaové boby, ze kterých se také získává tradiční pražená káva. Má jemnou světle zelenou barvu. To je způsobeno tím, že po sběru není podrobena procesu kouření. Ve svém složení, kromě stimulujícího kofeinu, také obsahuje chlorogenovou kyselinu, která je přisuzována zrychlujícím vlastnostem spalování tuků. Zelená káva je také bohatým zdrojem cenných polyfenolů, kyseliny salicylové a mnoha vitamínů a minerálů. Její složení zahrnuje kyselinu listovou, vitamín B1, B2, B12, stejně jako vápník, draslík, sodík, hořčík, železo, fosfor a zinek. <strong> Energetická hodnota 1588KJ/381kcal - 19% RWS * Tuky 13g - 19% včetně nasycených mastných kyselin 0,8g - 4% sacharidy 40g - 15% včetně cukrů 0g - 0% bílkoviny 11g - 22% vláknina 30g sůl 0g - 0% * RWS - referenční výživová hodnota &nbsp; <strong> použití </strong> při přípravě zelené kávy nezapomeňte na správnou teplotu vody (optimální teplota je kolem 90 stupňů), protože zalévání
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Sušené celé brusinky 1000g - Vivio

Sušené celé brusinky 1000g - Vivio

Sušená celá brusinka je přírodní sušené ovoce s rafinovanou kyselo-sladkou chutí. Ovoce má tvar sušených rozinek, ale je větší, má šťavnatou barvu a elastickou konzistenci. Brusinky mají široké využití v kuchyních po celém světě. Ovoce brusinky je bohatým zdrojem vitamínů (C, vitamíny skupiny B, E, K), minerálů (sodíku, draslíku, fosforu, vápníku, hořčíku, manganu, železa), vlákniny, organických kyselin, karotenoidů, flavonoidů, tříslovin a pektinů. Brusinka neztrácí své vlastnosti během tepelného zpracování, proto je pro zdraví prospěšné konzumovat její výrobky, které nejsou tak kyselé jako čerstvé brusinky. Brusinka se skvěle osvědčuje v prevenci recidiv infekcí močových cest. Okyseluje moč, což vede k usmrcení bakterií nacházejících se v močovém měchýři. Dále kyseliny obsažené v brusinkách snižují přilnavost bakterií, díky čemuž jsou vylučovány močí.
Černá Rýže 1000g Vivio

Černá Rýže 1000g Vivio

Černá rýže po uvaření získává fialový odstín, proto se jí také říká fialová. Stejně jako hnědá rýže, která se nepodává, je bohatá na vlákninu, vitamíny, zejména vitamín E a minerály: železo, zinek, měď. Černá rýže se vaří déle než ostatní rýže, od půl hodiny do jedné hodiny, a vždy zůstává mírně křupavá. Často se používá k přípravě zdravých dezertů, například rýžového dezertu s kokosovým mlékem. Černá rýže je bohatá na antioxidanty, které bojují proti volným radikálům, čímž nás chrání před zánětlivými stavy a mnoha nemocemi a zpomalují stárnutí buněk. <strong> Nutriční hodnoty na 100 g </strong> energetická hodnota 1498KJ / 354Kcal - 18% DDD * TUKY 3,2 g - 5%, z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g - 4% SACHARIDY 72 g - 28%, z toho cukry 0,7 g < 1% BÍLKOVINY 7,7 g - 15% VLAKNO 3,1 g SÓL 0,03 g < 1% * DDD - Referenční výživová hodnota
Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hořčík je jedním z nejcennějších bioprvků. Hraje mnoho důležitých rolí v těle: podílí se na důležitých biochemických reakcích, je klíčový pro efektivní fungování nervového systému, krve, trávení, kostí, zabraňuje hyperaktivitě krve nebo tvorbě ledvinových kamenů, zpomaluje proces stárnutí a posiluje imunitu těla. Hořčík je běžný prvek, ale špatně stravitelný. Absorbuje se pouze z 15-40 % z potravin, obilovin, cereálních produktů, celozrnné rýže, sušeného ovoce, čerstvé listové zeleniny a čokolády, což jsou některé potraviny bohaté na hořčík. Pro ty, jejichž strava není bohatá na zmíněné produkty, může být nezbytné doplnění. Jak doplnit nedostatek hořčíku? Můžete získat doplňky hořčíku ve formě tablet nebo kapslí, nebo doplnit tento prvek přes kůži. Podle některých vědců tato metoda poskytuje nejlepší absorpci.
Inulin z čekanky 500G

Inulin z čekanky 500G

Inulin je přírodní vícezrnná látka, kterou člověk nedokáže strávit, a proto funguje jako dietní vláknina. Vyskytuje se v kořenech a hlízách některých rostlin (čikorka, jeruzalémský artyčok, artyčok, lopuch, cibule, česnek, banány). Nejčastěji se získává z čekanky. Inulin se vyznačuje nízkokalorickou a jemnou sladkostí. Protože je 10krát méně sladký než cukr, obvykle se nepoužívá jako náhrada. Inulin se používá jako gel, zahušťuje a stabilizuje látky. Inulin přidaný do potravin snižuje kalorický obsah, potlačuje chuť k jídlu a zvyšuje pocit sytosti. Díky tomu zlepšuje kontrolu nad množstvím konzumovaných potravin. Funguje u lidí s redukčními dietami. Inulin působí jako prebiotikum, stimuluje rozvoj normální střevní bakteriální flóry a tím pozitivně ovlivňuje zdraví.
Quinoa quinoa bílá 1000g vivio

Quinoa quinoa bílá 1000g vivio

Quinou, také známou jako Quinoa nebo peruánská rýže, je takzvaná Pseudosob, tj. rostlina, která produkuje škrobová semena, ale ve skutečnosti to není. Pochází z Jižní Ameriky, kde byla po staletí ceněna pro svou výživovou hodnotu. Je nazývána "svatým Inků." Obsahuje také saponiny, díky nimž může vykazovat antialergické, protizánětlivé, antimykotické, antivirové a imunostimulační účinky. Zrno má antioxidační vlastnosti díky svému extrémně vysokému obsahu flavonoidů. Quinoa neobsahuje lepek a je snadno stravitelná. %včetně nasycených mastných kyselin 0,7g - 3% sacharidů 57 - 22% včetně cukrů 0g - 0% bílkovin 14g - 28% soli 0,01g < 1% *RWS - referenční výživová hodnota &nbsp; <strong> použití </strong> Grains quinoa by měly být před vařením propláchnuty vodou. Vařte asi 15 minut na nízkém ohni. Budeme vědět, že quinoa je hotová, když se během vaření objeví charakteristické "ocásky" vycházející ze zrn quinoa.
Sušené Peří 1000g

Sušené Peří 1000g

Sušené švestky patří mezi sušené ovoce a ořechy. Mohou být konzumovány jako svačina nebo jako ingredience v mnoha pokrmech. Sušené švestky jsou cenným zdrojem živin, zejména vlákniny a polyfenolů. Jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a fytokomponentů. Vitamíny A, E, K, C, skupiny B, pantothenová kyselina, draslík, fosfor, železo, vápník, hořčík, zinek – to vše je obsaženo v sušených švestkách. Kromě toho obsahují plody polyfenolické sloučeniny, které jsou silnými antioxidanty. Sušené švestky jsou považovány za jednu z nejlepších přírodních metod proti zácpě. Díky vláknině zlepšují střevní peristaltiku. Sorbitol obsažený v plodech vytváří prostředí pro rozvoj potřebné bakteriální flóry. Příliš velké množství sušených švestek konzumovaných najednou může způsobit nadýmání a průjem.
Sultánské rozinky 1000g vivio

Sultánské rozinky 1000g vivio

Rozinky jsou známy a používány v kuchyni po celém světě po staletí. Sušené hrozny nejsou jen chutné, ale také zdravé. Sultanové rozinky se od ostatních druhů rozinek vyznačují svou výjimečně sladkou chutí, která je zbavena kyselosti, jež je charakteristická pro jiné odrůdy této skupiny. Díky slunečnímu záření se v zrajících hroznech sráží jejich přírodní cukr, fruktóza, díky čemuž nás rozinky těší sladkostí a jedinečnou chutí. Obsahují velké množství draslíku a fosforu, které mají pozitivní vliv na kardiovaskulární systém. Jsou bohatým zdrojem cenných vitamínů: A, C, E, vitamínů skupiny B, stejně jako mikro- a makroelementů: draslík, zinek, vápník, železo a hořčík. Rozinky obsahují cennou vlákninu, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Obsahují také: železo, měď a vitamíny nezbytné pro výrobu červených krvinek a přenos kyslíku v těle.